Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Sizinle konuştuktan sonra tekrar test aldım yine pozitif cıktı dayanamadım hastaneye gittim gebesiniz dediler ilk kan testim negatif ti olabiliyormuş demekti

Gerçekten mi? Çok sevindim çok tebrik ederim!!! :) Allah sağlıkla kucaginiza almanızı nasip etsin inşaallah.

Benim de bugun 3. gün. Hala gelen giden yok, iyiden iyiye acaba demeye başladım ama hayal kırıklığı da yaşamak istemediğim için her gün bugün regl olacağım diyorum. Böyle devam ederse pazartesi gideceğim bakalım ben de.

Allah hakkımızda hayırlısıni versin. Rabbim evlat aratmasin, sağlıkla kavuştursun.

Amin çok teşekkür ederim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sizde ümidinizi kesmeyin olmasada nasibi olduğunda geliyor onu anladım

Merhaba Hanımlar,

Bende bir şey sormak istiyorum. Adet günüm her ayın 2 siydi. 4 Ay önce düşük yaptım. Adet oldum meğer hamileymişim. sonra düşük oldu maalesef. Geçen ay 7 sinde oldum 6 gün gecikmenin ardından. Geçen hafta perş. Kan verdimç Sonuç negatif. Bugün ayın 16 sı hala adet olmadım. doktor adet sökücü veriyim istersen dedi. Verdi ama ben kullanmıyorum. Ne olur ne olmaz. Hamileysem tekrar düşük olmasın diye. Son 2 yıldır hiç bu kadar gecikmedi. Devlet hast. yaptırmıştım. Acaba kanları mı karıştırdılar diye düşünmeye başladım. Hamile olabilir miyim sizce? :Tekrar test yaptırsam mı?

Merhaba allah şifa versin öncelikle belkide yeni yeni adetin düzene gidiyordur yaşadığın sıkıntı sonrası adetin 6 gün geciktikten sonra mı test yaptırdın 1 haftalık gecikme neredeyse fortest ler var 100 de 100 idrar bi yap istersen pozitif çıkarsa tekrar farklı yerde kan testi yaptırırsın benimde kan tahlilim de negatif çıktı kendi yaptığım testler pozitif çıkıyordu 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırdım şimdi 5 haftalık gebeyim

Canım çok teşekkür ederim iyi niyetlerin için. Sana da hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Evet 6 gün geçtikten sonra devlet hast. kan tahlili yapıldı. İdrar yapmayı düşünüyorum. 3 günlük gecikmede evde yapmıştım negatif çıkmıştı. Ama zaten benim idrar testlerim çok geç çıkıyor. İki gebeliğim de de aynı şeyi yaşadım. Sende peki kan neden negatif olmuş? Bir şey söylediler mi konuyla alakalı. Hormonlardan mı yoksa hastanenin ihmali olan bir durum mu ?

Amin inşallah sağlıklı Dünya ya gelir. Ben o sıra tatildeyim ezine devlet hastanesinde yaptırdım testim pozitif çıkınca gittim fakat kan negatif çıktı pek umursamadılar gebe değilsin dediler ertesi gün bence hastane ihmali sonra İstanbul a geldim 100 de 100 gebelik testi aldım oda pozitif çıktı fsm hastanesinde kan tahlilim pozitif çıktı. Senin üçüncü gebeliği mi düşünüyorsun inşallah hayırlısı ile olur

1 Kızım var 3 yaşına girecek. Bir tane düşük yaşadım. Eşim çok istiyor. Ben çalışıyorum bir süre daha ertelemek istiyordum ama bende istiyormuşum farkında olmadan En iyisi ben yarın ilk idrarla bir test daha yapayım. Bir kaç gün daha bekleyeyip kan da vereyim. Teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırsın umarım

Merhaba arkadaşlar ben kan testi yaptırdım adetime 5 gün vardı 4.15 çıktı adetime 3 gün kala yaptırdım 4 çıktı ama benim değerlerim hep 2 nin altında çıkardı çok üzüldüm ya umutluydum belirtilerimde var

döllenme olmuş ama devami gelememis olabilir cnm ondan böyle bi deger cikmis olabilir. ama daha adetine varmış belki sonradan artar yine de dikkatli ol

döllenme olmuş ama devami gelememis olabilir cnm ondan böyle bi deger cikmis olabilir. ama daha adetine varmış belki sonradan artar yine de dikkatli ol
İnşaalh ya umut dünyası işte biryandan çok üzüldüm biryandanda bekle biraz daha diyorum ama hayırlısı artık

Arkadaslar ben bir senedir deniyordum ve olmadi doktora gittik hatta burdan da mesaj yazdigim oldu her adetim gecdiginde heycanlandim sonra doktorla kontrolune gittik esimin sperm sayisi dusuk cikdi normal yolla olmayacagini soylediler tup bebek denemek icin uc dort hafta once gittik adet gunu gelin dediler adetimi bekliyordum. Aslinda cok da fazla gecmemesine ragmen tahmini 1 gun icimden bir ses kiyida kosede kalmis ovulasyon testini yap dedi buralardan da goruyorum hamileligi belli eder falan demisler ben de denedim koyi cift cizgi..... ve ikinci gun sabah tekrar cift cizgi... inanamadim gebelik testi aldim is yerinde yaptim ve oda cift cizgi ve yine inanamadim kan vvermeye gittim oda pozitiff ve HAMILEYIMMMM birazdan suprizle esime soyleyecegim burayada yazmayi hep istedim ve hep dualarim anne olmak isteyenlerle ALLAH SIZLEREDE NASIP EDER INSALLAH ...

Maşallah ya Allah kucağınıza almayı nasip etsin

canım nasıl sevindim maşallah :) rabbim hepimize böyle haberler vermeyi nasib etsin inşallah:)

canım ne kadar düşüktü sperm sayınız bizdede aynı durum varda

Bu yaziya çok olmuş ama merak ettim hamile kalmışmydiniz o ay
:)

Arkadaşlar adetim 10 gün geçti idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırdım çıkmadı böyle olup sonradan kanda testi pozitif olan var mı idrar testimde gebelik olabilir mı gec döllenme olduysa kanfa cikmamıs olabilir mi hala adet olmadım 15 gün oldu tekrar kan testi yaptrsammı sizce

TEKRAR YAPTIR CANIM BENC Bİ SORUN YOKSA EMİN OL GEÇ DÖLLENME OLABİLİR ÖNLEMİNİ ALMIŞ OL.

Bu testlere güvenmeyin. 4 aydır geçikiyorum. Hamilelik mi diye şüpheleniyorum. en az 10 tane test yaptıysam 7 sinde pozitif gördüm.Ama boş yani.. Kan testine koştum negatif. En doğru sonucu kan veriyor. Kan testinde de negatif görüp pozitife dönenler varmış. Bir kaç gün sonra yenilemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…