Bugün hastaneye gittim.beta hcg 76 çıktı. Değere göre yaklaşık 3 hafta gebesiniz dedi dr. 2gün sonra tekrar çağırdı Allah herkese sağlıklı evlatlar gebelikler versin
Merhaba arkadaşlar
Benim adetlerimiz düzensiz soğan kürü uyguladim en son sat 27 Aralık ve ondan sonra incir kürü uyguladim ama olmadım 32. Gün geçiyo belirtilerim var sağ kasıkta şişme ağrı goguslerde belirginleşen damarlar sızlama ve icte minik beze tarzında sertlikleri var bas dönmesi vs. Kan testi verdim negatif çıktı 10 gündür Progestan 100 mg kullanıyorum doktora gitmeyi düşünüyorum sizce varmıdır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
hastalığım 6 gun gecikti. kanda negatif cıktı. kahverengı lekeler gelıyor.. gebe oldugumu ümit etmiştimm.. hala umudum var.. kan testi yanılır mı. napsam acaba
eveet maalesef regl oldum ..:/Canım hevesini kırmak istemem ama kan kesin sonuc verir.hemde 6 gün gecikmiş.kahverengi lekenin arkası adet olur genelde kendimden biliyorum maalesef. Umarım yanılırım canım Allah gönlüne göre versin
Geç döllenme olmuş sizinki geç çatlamış yumurtanız.İnş Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu bana hep iki gün gecsede kanda mutlaka çıkar kesin sonuç derlerdi ama on gün geçti çıkmadı bir hafta arayla tekrar yaptırdım dktor da şaşırdı üç haftalık bide bir ay gecsede bekleyin bence hemen ilaç almayın akışına bırakın
Allah korumuş bebeğini canım. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin.haa bir de baktım kan testi negatif ama göğüslerimde şişlik ve ağrı var. Bir de adet gecikmesi olunca bir de meme ultrasonu çektirdim :)
bugün kanda gebelik testi yaptirdim gunumde gecmemisti ama yogun kasik ağrimdan dolayi yapma gereği duydum 11 gun once catlatma yapmistim evde yaptigim idrar testlerinde silik cift cizgi cikti kan da yaptigimda ise 4.6 cikti yukselirmi boyle olan varmi yardimci olun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?