• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

benden sonra evlenenlerin hepsi hamile valla psikolojim bozulmaya başladı artik:KK14:
Olur canim dert etme Allahın izniyle inşallah olur simdi wc ye gittim damla damla gelmis kan tam 3 ay olacak yarin ilk defa kan gördüm :))) adet olabildim nihayet insallah geliyo gerisi:))

Merhaba kizlar bana yardimci olun kafayi yiyecegim. 25 yasindayim 7 aydir evliyim yillardir adetim duzenli gunu zamani sasmaz hic bir hap kullanmadim sadece fitil kullandim ocak 28 olmam gerek hala olmadim ilk kez yasiyorum bunu 4. Gun yaptirdim kan testi negatif idrar da negatif doktoru aradim cok sinirlendim yok gebelik al bi adet sokturucu ic dedi annem de bekle dedi napiyim on gun sonra tekrar yaptircam sizce hamile olma olasiligim varmi ki
Bekle.hemen ilaca sarilma horminlarin kendi calissin ben 3 aydir yeni buhun oluyorum normal yani

Kızlarmwrhaba bende 5 ay önce düşük yaptım bebiş düşünüyoruz bu ay adetim gecikti adet gecüktiktem 4. Gün sonra kameraydı yaptırdım negatif çıktı doktor rahimin kalınlaşmış dedi ama 1 hafta sonra olmazsan yine gel test yapalım dedi hamile olma ihtimalim varmıdır acaba böle olan varmı önce negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen

Kızlarmwrhaba bende 5 ay önce düşük yaptım bebiş düşünüyoruz bu ay adetim gecikti adet gecüktiktem 4. Gün sonra kameraydı yaptırdım negatif çıktı doktor rahimin kalınlaşmış dedi ama 1 hafta sonra olmazsan yine gel test yapalım dedi hamile olma ihtimalim varmıdır acaba böle olan varmı önce negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen
bende aynı sorunun cevabını çok merak ediyorum canım kendi sonucunu öğrenirsen bana yazar mısın burdan lütfen :(

Bende çıkmadı maalesef Yine bir hayal kırıklığı Adet söktürücü ilaç verdi onu kullandim şimdi adet oldum henüz hakkımızda hayırlısı
bendede birşey yok canım varsa kendini belli ediyor bence bizim olsun var mı acaba çabalarımızla olacak değil ya yine de bir umut diyip kendimizi yıpratıyoruz işte..

Senin adına çok sevindim canım ne güzel maşallah :)

bendede birşey yok canım varsa kendini belli ediyor bence bizim olsun var mı acaba çabalarımızla olacak değil ya yine de bir umut diyip kendimizi yıpratıyoruz işte..
Aynen canım psikolojik olarakta etkiliyoruz belki ben şimdi klomen tablete başladım yumurta çatlatma tabletine yumurtalıklarım az çalışıyormuş tembelleşmiş

Aynen canım psikolojik olarakta etkiliyoruz belki ben şimdi klomen tablete başladım yumurta çatlatma tabletine yumurtalıklarım az çalışıyormuş tembelleşmiş
geçmiş olsun canım bol bol kuru incir ve hurma ye benim doktor bana yumurtalıkların çok çalışkan dedi, kuru meyve seviyorum yiyorum günlük hayatımda hurma kuru incir falan bunun da etkisi var sanırım, Allah kolaylık versin :)

geçmiş olsun canım bol bol kuru incir ve hurma ye benim doktor bana yumurtalıkların çok çalışkan dedi, kuru meyve seviyorum yiyorum günlük hayatımda hurma kuru incir falan bunun da etkisi var sanırım, Allah kolaylık versin :)
☺️ Yemeye çalışıyorum ilacada başladım inş hayırlı haberler alırız ☺️

Back