KAN TESTİ NEGATİF OLUP SONRADAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER...

Merhabalar bende adet olamayan fakat 2 kere idrar testinde negatif çıkanlardanım adetlerim düzenliydi bir geçen ay 2 gün gecikip oldum bu ayda 5 gün gecikti ve sağ tarafımda batmalar var ne olcak bilmiyorum

Merhaba kızlar yazılarınızı okudum çok tatlısınız :KK49: iki aylık evliyim bu ay denemeye başladık arada belirtiler olup kayboluyor kendi kendime kuruntu yapıyorum bazen:işsiz: amh hormonum 0.1 çıkmıştı normal yolla hamile kalırım inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:KK54:

Merhaba kızlar yazılarınızı okudum çok tatlısınız :KK49: iki aylık evliyim bu ay denemeye başladık arada belirtiler olup kayboluyor kendi kendime kuruntu yapıyorum bazen:işsiz: amh hormonum 0.1 çıkmıştı normal yolla hamile kalırım inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:KK54:
Ay canım sende bendensin benimde iki ay oldu :halay: Kasım 12 de evlendim. Bende bi heves istiyorum bakalım :KK66:

Merhabalar bende adet olamayan fakat 2 kere idrar testinde negatif çıkanlardanım adetlerim düzenliydi bir geçen ay 2 gün gecikip oldum bu ayda 5 gün gecikti ve sağ tarafımda batmalar var ne olcak bilmiyorum
Canım kendini çok kaptırma. Böyle hayali psikolojik belirtileri bende çok yaşadım. Tabii gerçekte olabilir ama yinede çok takma. Mesela ben kendi belirtilerime göre şuan hamile olmalıydım kesinlikle ama adetim yeni bitiyor gayette normal Adet gördüm. Yani kafaya takınca zihnin seni inandırır bu belirtilere sonunda olmazsada üzülürsün

Canım kendini çok kaptırma. Böyle hayali psikolojik belirtileri bende çok yaşadım. Tabii gerçekte olabilir ama yinede çok takma. Mesela ben kendi belirtilerime göre şuan hamile olmalıydım kesinlikle ama adetim yeni bitiyor gayette normal Adet gördüm. Yani kafaya takınca zihnin seni inandırır bu belirtilere sonunda olmazsada üzülürsün

Ya aslında nasibe ve kısmete inanan biriyim hamile olmayı beklemekten çok neden olmadım kısmına çok takıyorum kist falan onlar beynimi daha çok yoruyo

Ya aslında nasibe ve kısmete inanan biriyim hamile olmayı beklemekten çok neden olmadım kısmına çok takıyorum kist falan onlar beynimi daha çok yoruyo
Hayırda şerde allahtan canım bunu unutma. Hem kist çok ölümcül yada asla çözümsüz bişey değil. Ve iyice araştırırsan herkeste oyle ha deyince hamile kalmıyorki. Hiç bir sorun olmadığı,halde insanlar yıllar yada aylar sonra hamile kalabiliyor. Yada zamanı gelmedi belki. Rabbim sana bir can verecekse eğer onun zamanı coktan bellidir canım. Bileti kesildi ve seni bekliyor. Zamanı geldiğinde bugun yarın yada aylar sonra o sana ben burdayım diyecek. Ama zamanı gelmediyse nolursa olsun bi yol bulup olmaz. Kısacası sadece zamanı var canım. Rabbim sana atıyorum mesela 7 ay sonra bir evlat nasip etmişse bugun ne yaparsan yap olmaz. Ama hemen yazmışsa kaderine istersende her türlü korun istemiyor ol yada yapmak için uğraşma falan Rabbim bi şekilde verir. Bye düşün

bende pcos var o yüzden günümü bilmiyordum. son adetin bitiminden 45 gün geçince gidip test yaptım negatif çıktı hatta doktor rahmin kalınlaşmış kesinlikle adet olacaksın dedi. ben de artık ne kadar emin olduysam günler geçmiş hala adet olmamamışım da farkında değilim. 9 kasımda evdeki testle bi denedim ki çift çizgi :) sonra da kan tahlili yaptırdım ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. önceki testi yaptığımda 2 haftalıkmış o yüzden test negatif çıkmış.
Canim onceki yaptigim dedigin test kandanmi yaptirmiztin peki evde idrar testimi yaptin merak ettim.

Su an bende ayni durumdayim ayin 4 unde 0.6 cikmisti ama bazi belirtilerimde var simdi diyom acep ben erkenmi yaptirdim ve simdi normalde bugun bat gelmezde cekerse baktircam yarin sagol canim

Hayırlısı olsun canım Rabbim sana da nasip etsin :)

Canım benimde 28 önde olmam gerekiyordu olmayınca 31 inde yaptırdım çıkmadı sonra 11 önde yaptırdım 53 çıktı ben küçük bekliyordum bebeği doktora gittim 6 haftalık dedi yani beta hormonu bi 6 8 gün sonrasında salğılanıyor.

Merhaba arkadaşlar. Bu ay hamilelik belirtileri gördüm. 10 gündür mide bulantısı var.Adet gecikmesinden bir hafta kadar önce ara bir kanama oldu. Kahverengi ama. 4-5 gün sürdü. Adet gecikmesinden 2 gün sonra kan testi yaptırdım. Beta HCG 0.0 çıktı. Gebelik yok dedi doktor. Ama gecikme devam ederse bir hafta sonra tekrar gel yine bakalım dedi. Bazen hemen kanda çıkmaz dedi. Şimdi 5 bu günlük bir gecikme var.bekliyorum hâlâ. Sizce hamile olabilir miyim? Ümitlenmek istemiyorum ama

Merhaba arkadaşlar. Bu ay hamilelik belirtileri gördüm. 10 gündür mide bulantısı var.Adet gecikmesinden bir hafta kadar önce ara bir kanama oldu. Kahverengi ama. 4-5 gün sürdü. Adet gecikmesinden 2 gün sonra kan testi yaptırdım. Beta HCG 0.0 çıktı. Gebelik yok dedi doktor. Ama gecikme devam ederse bir hafta sonra tekrar gel yine bakalım dedi. Bazen hemen kanda çıkmaz dedi. Şimdi 5 bu günlük bir gecikme var.bekliyorum hâlâ. Sizce hamile olabilir miyim? Ümitlenmek istemiyorum ama
Benimde bugün 13. Günüm en son pazartesi günü kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bende bir ümit bekliyorum çıksın diye ama bi sonuç alamıyorum. Doktorum bi kaç gün içinde çıkabilirde çıkmayabilirde dedi. 1 hafta sonra tekrar doktora gideceğim bir ümit inşallah geç döllenmedir diyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için

Bende aralik 10 adet olmustum 18 inde hgs cektirdim ve 32 33 gunde bir adet oluyorum ocak 10 adet gunumdu evet ben bi kahverengi leke geldi dun bu gunde bi damlacaik pembe leke geldi iki gundur sadece bu kadar leke gordum yani tam bi adet olmadim ayrica ben ocak 4 te kan testi yaptim negatif cikmisti simdi kafam cok karisti yani ne bu lutfen yardim edin desteklerinizi biri bisey yazsin ne yapmam lazim

Pazartesiye kadar beklicem halen gelmezse regl saglik ocagina kan vermeye gidecem benim durumunda olupta hamis kalan varmi

Bugün itibariyle 6 gün gecikti benim. En son 4 Aralık'ta regl oldum. 34 günde bir olur normalde düzenlidir. İlk defa bu kadar gecikti. Ama biz beklediğimiz için psikolojik de olabilir diye düşünüyorum. Geçen ay da belirtileri yaşadım. Adet oldum. Bence siz de bekleyin arkadaşlar.

Pazartesiye kadar ben de bekleyeceğim. İnşallah bebişlerimiz vardır ama. Yoksa da kendimizi çok uzmeyip önümüze bakmamız lazım. Biraz zor ama... Psikoloji çok önemli.

X