KAN TESTİ NEGATİF OLUP SONRADAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER...

Çok kaptırma canım kendini hüsrana uğrarsın sonra. Hep en kötüye hazırla kendini ki iyi olunca daha çok sevin. Bu benim hayat felsefem :KK66:
Haklısında işte ne bileyim ya düşüncesi bile guzel geliyor insana :) BANA BOL BOL HAYIRLI DUALAR EDİN İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR. Bugun bu cümleyi ne kadar çok kullandm ya :):KK70:

Çok kaptırma canım kendini hüsrana uğrarsın sonra. Hep en kötüye hazırla kendini ki iyi olunca daha çok sevin. Bu benim hayat felsefem :KK66:

O ilk negatif çıkan testte ne kadar ağladım biliyor musun hatta neredeyse bebek fikrinden vazgececektik :) daha sonra hamile olduğumu öğrenince kendime nasıl kızdım al işte hamilesin basın göre erdi mi demiştim kendi kendime :KK70:

Ya işte ben o ilk kan testinde 2 haftalık hamileymisim işte demek ki 2 haftada çıkmıyor belki 1 hafta sonra tekrar denesem çıkacaktı bilmiyorum belki de geç döllenme oldu. Kısacası Allah ol deyince oluyor gerisi hikaye :)
Aynen oyle rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallaaaahhh :) kaç haftalık suan ?

Aynen oyle rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallaaaahhh :) kaç haftalık suan ?

Benim yaramaz coktan doğdu bilee :) bu olay 2 sene önce oldu oğlum şuan 18 aylık teyzesi :KK68: bu ay ikinci için çalışmalara başlayacağız nasipse :p

Ayyyyy kahkaha attım resmen yaa :KK70:

Yaaa sorma ben de halime gülüyorum ama 2 sene çocuk isteyip olmayınca insanın psikolojisi bozuluyor. Keşke şu tarihte olacak diye önceden bilsek en azından o zamana kadar rahat rahat gezer tozar eğleniriz :KK70:

Ama öyle olsa hayatın bi anlamı kalmazdı ki ? Hiç bir heycanı cabası olmazdı :)

O da doğru tabi :) insanoğlu aceleci işte naparsin. Halbuki ennn uygun zamanı Rabbim biliyor ona teslim olmak lazım :) herkese hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar nasip etsin mevlam

X