- 17 Ocak 2018
- 10.284
- 9.804
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek arabasında evet ahahaahahah ay adetim bugün bitiyor bakalım bu ay ne maceralar görücezay cok tatlısın ya:) bunda da benım fızıgıme benzer bıbayan cıkmıs bunda da gezdırıyorum glb ahhahhahaha:) MrvvYiiaa
gelwn falımı ssana atıcam :) hadı bakalım inşallahhh tutar canımmm. benım de bebiş yoksa hemen dr.a ben deeBebek arabasında evet ahahaahahah ay adetim bugün bitiyor bakalım bu ay ne maceralar görücez
Artık çalışasım da gelmiyor inan yaa. Eşim de çocuk yapmaktan yana değil. Geri çekilme yapıyor. Hamile kalırsam anca çıkabilirim işten. Taktik verin nasıl yapabilirim bunugelwn falımı ssana atıcam :) hadı bakalım inşallahhh tutar canımmm. benım de bebiş yoksa hemen dr.a ben dee
Evet 1.20Canim beta kaçtı ? 1 mi ?
kız neden istemiyo kocişinArtık çalışasım da gelmiyor inan yaa. Eşim de çocuk yapmaktan yana değil. Geri çekilme yapıyor. Hamile kalırsam anca çıkabilirim işten. Taktik verin nasıl yapabilirim bunu
Hazır değilmişkız neden istemiyo kocişin
yani olabilir normal.bşey yaşınız kaç sorması ayıp canım. belki o sorumlulugu almak ıstemyr olablr ve nezamandır evlıydınızHazır değilmiş
Canım benim yaşım 24 eşim 29 yaşında. Bu güne kadar tek başına yaşadı. Annesi babası ayrı. Annesi başkasıyla babası başkasıyla evli. Aile ortamından hep uzak kalmış. Neden bir aile kurmak istemiyor anlamış değilim inan ki. Daha da hevesli olması gerekir bu durumda. Benle tanışana kadar evlilik düşünmemiş hiçyani olabilir normal.bşey yaşınız kaç sorması ayıp canım. belki o sorumlulugu almak ıstemyr olablr ve nezamandır evlıydınız
Canım aslında bunu tatmadığı için muhtemelen hazır hıssetmıyor. o sevgıyı goremedıyse bundan istemıyor olabılır. Tahmin edebiliyorum ablamın eşi de babasını 25senedır gormemıs gormek ıstemıyor. kucuk bı aılesı var. Bazen yeterı kadar sevgı ıle buyumedıgını anlayabılıyoruz. Yani sen kalabalık bır aılede buyuduysen senin gibivolmadıgı ıcın aynı pencereden bakamıyor olmanız cok normal . Belki bıir anda degısır hıssı ona guzel dılle yavasca ornekler vererek bunu aşıla ona bence :) ben de sıcak bakmıyodum cocuk fıkrıne eşim cok ıstyor dıye korunmayı bırakmıstık ve ben hatta aglamıstım hıc hazır olmadgm ıcın psıkolojıkman. O ay hamıle kaldım ve hıc ıstemedıgım bıseyı iogrendıgım an sevıncten agladım. düşük olunca da cok,uzuldum keske ıstemıyorum daha demeseydım dıye Insan yasamadan anlayamıyor gercekten. Sımdı durum bu 4aydır ıstıyorum :) Onu, buyuk ıhtımalle hamıleyım ben dıyerek bır yokla bır ara bakalm tepkısı neolucak :)Canım benim yaşım 24 eşim 29 yaşında. Bu güne kadar tek başına yaşadı. Annesi babası ayrı. Annesi başkasıyla babası başkasıyla evli. Aile ortamından hep uzak kalmış. Neden bir aile kurmak istemiyor anlamış değilim inan ki. Daha da hevesli olması gerekir bu durumda. Benle tanışana kadar evlilik düşünmemiş hiç
Yok ya çok konuştuk. Konuştum daha doğrusu. Annem de diyor fazla üstüne gitme inada bindirir sen ısrar ettikçe diye. Bende ses etmemeye başladım artık. Kendimce oturdum bi mucize bekliyorum artık. İkimizde istesekte istemesekte allah ne zaman isterse o zaman olucak bunu biliyorum. Bende o zamanın gelmesini beklemekten başka bişey yapamıyorum. Kendi kendimi hamile bırakamam ya sonuçta. Ama bu ay ilk defa yumurtlama zamanını kollıcam bakalım. O günlerde ilişkiye giricem özellikle. Bu güne kadar hiç takip etmedim. Bakalım bu ay bi değişiklik olurmu. Telefonuma bi program indirdim. Adet döngüsünü takip ediyor. Geçen ayın sonlarında indirdim. Bu ay baştan itibaren takip edicem. 22 Şubat benim doğum günüm. İnşallah doğum günü hediyem bebeğim olur Rabbim tarafından. Tek temennim bu...Canım aslında bunu tatmadığı için muhtemelen hazır hıssetmıyor. o sevgıyı goremedıyse bundan istemıyor olabılır. Tahmin edebiliyorum ablamın eşi de babasını 25senedır gormemıs gormek ıstemıyor. kucuk bı aılesı var. Bazen yeterı kadar sevgı ıle buyumedıgını anlayabılıyoruz. Yani sen kalabalık bır aılede buyuduysen senin gibivolmadıgı ıcın aynı pencereden bakamıyor olmanız cok normal . Belki bıir anda degısır hıssı ona guzel dılle yavasca ornekler vererek bunu aşıla ona bence :) ben de sıcak bakmıyodum cocuk fıkrıne eşim cok ıstyor dıye korunmayı bırakmıstık ve ben hatta aglamıstım hıc hazır olmadgm ıcın psıkolojıkman. O ay hamıle kaldım ve hıc ıstemedıgım bıseyı iogrendıgım an sevıncten agladım. düşük olunca da cok,uzuldum keske ıstemıyorum daha demeseydım dıye Insan yasamadan anlayamıyor gercekten. Sımdı durum bu 4aydır ıstıyorum :) Onu, buyuk ıhtımalle hamıleyım ben dıyerek bır yokla bır ara bakalm tepkısı neolucak :)
yaa inşallah canım. Ama dedıgın gb nasıp nezamanıse eşin de buna karar verıcektır sıkma canını. Inşallah hedıyenız gelır. benm eşimin de 2 mart. ben de ona hedıye ıstıyorum hep. ama adet de lamadm hamıle degılsem.yumurtlamam. olur mu bılmıyırum.buay bakıcam ovulasyon ıle. umarm 2marta yetısır suan deglsem de buaykı. sen de takvıme aldanma ama o otomatık alıyot herkesn farklı yumurtlama gunu ovu. testı yap canım kesınlestırırsınYok ya çok konuştuk. Konuştum daha doğrusu. Annem de diyor fazla üstüne gitme inada bindirir sen ısrar ettikçe diye. Bende ses etmemeye başladım artık. Kendimce oturdum bi mucize bekliyorum artık. İkimizde istesekte istemesekte allah ne zaman isterse o zaman olucak bunu biliyorum. Bende o zamanın gelmesini beklemekten başka bişey yapamıyorum. Kendi kendimi hamile bırakamam ya sonuçta. Ama bu ay ilk defa yumurtlama zamanını kollıcam bakalım. O günlerde ilişkiye giricem özellikle. Bu güne kadar hiç takip etmedim. Bakalım bu ay bi değişiklik olurmu. Telefonuma bi program indirdim. Adet döngüsünü takip ediyor. Geçen ayın sonlarında indirdim. Bu ay baştan itibaren takip edicem. 22 Şubat benim doğum günüm. İnşallah doğum günü hediyem bebeğim olur Rabbim tarafından. Tek temennim bu...
Test almaya vaktim olmuyor ki hiç çalıştığım için. Ne il yerimin orda ne de evimin orda yakın eczane de yok.yaa inşallah canım. Ama dedıgın gb nasıp nezamanıse eşin de buna karar verıcektır sıkma canını. Inşallah hedıyenız gelır. benm eşimin de 2 mart. ben de ona hedıye ıstıyorum hep. ama adet de lamadm hamıle degılsem.yumurtlamam. olur mu bılmıyırum.buay bakıcam ovulasyon ıle. umarm 2marta yetısır suan deglsem de buaykı. sen de takvıme aldanma ama o otomatık alıyot herkesn farklı yumurtlama gunu ovu. testı yap canım kesınlestırırsın
Canim eşini kandirsnaa hheheeh adetime az kaldı de korunmasız iliski yaşayın. Nerden bilecek ? Sonra olmadım tuh falan de. Ayol erkekleri kandırmak kolay :) biz eşimle 2 gündür korunmasız iliski yasıyoruz. Adete az kaldı diye. Amacim hamile kalmak degiL ama sizce yine de var mi ihtimal ?Yok ya çok konuştuk. Konuştum daha doğrusu. Annem de diyor fazla üstüne gitme inada bindirir sen ısrar ettikçe diye. Bende ses etmemeye başladım artık. Kendimce oturdum bi mucize bekliyorum artık. İkimizde istesekte istemesekte allah ne zaman isterse o zaman olucak bunu biliyorum. Bende o zamanın gelmesini beklemekten başka bişey yapamıyorum. Kendi kendimi hamile bırakamam ya sonuçta. Ama bu ay ilk defa yumurtlama zamanını kollıcam bakalım. O günlerde ilişkiye giricem özellikle. Bu güne kadar hiç takip etmedim. Bakalım bu ay bi değişiklik olurmu. Telefonuma bi program indirdim. Adet döngüsünü takip ediyor. Geçen ayın sonlarında indirdim. Bu ay baştan itibaren takip edicem. 22 Şubat benim doğum günüm. İnşallah doğum günü hediyem bebeğim olur Rabbim tarafından. Tek temennim bu...
kımbılır canım belkı tekrar yumurtlaman olmustur falan olablır bence ıhtımal herzaman ıcın. mesela ben o ıhtımalı dusunuyorum suan:) ondan mı adet olmadm da gec dollenme mı var dye dusunuyrm normal yumurtlama tarıhte dollenme olmadysa:)Canim eşini kandirsnaa hheheeh adetime az kaldı de korunmasız iliski yaşayın. Nerden bilecek ? Sonra olmadım tuh falan de. Ayol erkekleri kandırmak kolay :) biz eşimle 2 gündür korunmasız iliski yasıyoruz. Adete az kaldı diye. Amacim hamile kalmak degiL ama sizce yine de var mi ihtimal ?
canım netten sıpsrıs edebılrsın n11de de var zaten o baya uygun hem ben de buay ordan alıcam eczanede sadece 5adetı mesela 30tl ama nette 20 +gebelik testı 25tl fln:) Laboquıck markaTest almaya vaktim olmuyor ki hiç çalıştığım için. Ne il yerimin orda ne de evimin orda yakın eczane de yok.
Bilmiyorum yaa herşeyin hayırlısı ne diyim. Test mest yalan valla bide onu alıpta strese giremem. Bu sefer beklentim yükselecek o daha kötücanım netten sıpsrıs edebılrsın n11de de var zaten o baya uygun hem ben de buay ordan alıcam eczanede sadece 5adetı mesela 30tl ama nette 20 +gebelik testı 25tl fln:) Laboquıck marka
Yani çok düşük bir ihtimal var canım. Ayrıca o işini şansa bırakmaz biliyor benim ne kadar çok istediğimi yalan söylediğimi anlar. Prezervatif te kullanmıyor ki ucunu falan delerdim hahajahahhaah aslında geri çekilme en dandik yöntem diyor herkes ama işini bilipte dosdoğru yapılınca ile yarıyor sanırım. 4 ay oldu nerdeyse tık yok hep geri çekilme kullandık. Ben başlarda kesin kaçırır hamile kalırım dedim ama olmadı yaniCanim eşini kandirsnaa hheheeh adetime az kaldı de korunmasız iliski yaşayın. Nerden bilecek ? Sonra olmadım tuh falan de. Ayol erkekleri kandırmak kolay :) biz eşimle 2 gündür korunmasız iliski yasıyoruz. Adete az kaldı diye. Amacim hamile kalmak degiL ama sizce yine de var mi ihtimal ?
Haklısın ya Doğru diyorsun alma alma stres olur çok İstediğiniz zaman alırsınBilmiyorum yaa herşeyin hayırlısı ne diyim. Test mest yalan valla bide onu alıpta strese giremem. Bu sefer beklentim yükselecek o daha kötü
Rabbim alnıma yazdıysa olur inşallah. Bu ayki yumurtlama yı takip edicem. İnşallah gönlüme göre olur. Sen doktora gidicektin gittin mi canımHaklısın ya Doğru diyorsun alma alma stres olur çok İstediğiniz zaman alırsın