- 17 Ocak 2018
- 10.284
- 9.804
aa canım kaç günün vardı Senin geçen konuşmuştukKızlar günaydın. Benim kan tahlili negatif . Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa canım kaç günün vardı Senin geçen konuşmuştukKızlar günaydın. Benim kan tahlili negatif . Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Yok zaten ilk ay çok stres yapmıştım sonra alıştım. Şuan sadece bekliyorum ne zamansa nasip. Kasmıyorum yani öyleO zaman stres yapma hamile kalmak icin canim yeni evlisin
Henuz benim başıma öyle bişey gelmedi canım. Ama hep okudum yorumlarda falan çok vardı. Kaç kere idrar testi yapıyor negatif çıkıyo. Sonra kan veriyor oda fos. Neyse aradan geçiyor bayaa hâlâ adet yok. Sorun ne diye doktora gidiyor ve tatatataaam bebiş gelmiş. Böyleleri de var canım ne kadar doğru bilemem tabi. Hep istisnai durumlar bunlar. Mesela adet görüp 3 ay Boyunca sonradan 2 aylık 3 aylık hamile olduğunu öğrenenler varmış. Ama istisna bunlar. Yani kesin bişey diyemem ne yazık kimerhaba akızlar adetlerım hep duzenlıdır. buay cok belırtım var ozellıkle gobegımden inen kahverengı cızgı oluştu 10gun once. Ovulasyon testi ile yumurtamın catladıgını da tespit etmiştim en son adetim 1 ocaktı. belirtılerıme guvenıp adetim 1 gün geçince 2 şubatta kan verdım sonra eve geldıgımde çok acık kahverengi lekem oldu şaşırdım moralım bozuldu ve kan sonucum 0.48 cıktı zaten adetlerım aşırı agrılı gecer. bel agrım hıc olmazdı. hafıf bel agrım oldu içten... ve adet agrım asla olmadı dr.uma sordum kanaman olmazsa asla adetten sayamayz dedı. tekrar kan ver dedı 1haftaya. ve sadece 3gun lekelendm günlük ped kullandm. tekrar yumurta akı gb akıntım gelmeye dw basladı. lekelenmeden once de akıyordu hep. bugun 5.gun gecıkmemın ve gobegimden özel bolgeme ınen cızgı devam edıyor. sizce yerlesme kanaması olmus olabılır mı. 1gun gecınce kanda negatıf gorup sonradan pozıtıf olan var mıydı cok uzun oldu kusura bakmayın
Hahahaha önümüzdeki maçlara bakalımKızlar günaydın. Benim kan tahlili negatif . Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Kaç çıkmış canımSonuç cikmiş netten baktım malesef negatif
evet benm ablam da ogrendı 4aylıkken :) bekliyorum.bakalmHenuz benim başıma öyle bişey gelmedi canım. Ama hep okudum yorumlarda falan çok vardı. Kaç kere idrar testi yapıyor negatif çıkıyo. Sonra kan veriyor oda fos. Neyse aradan geçiyor bayaa hâlâ adet yok. Sorun ne diye doktora gidiyor ve tatatataaam bebiş gelmiş. Böyleleri de var canım ne kadar doğru bilemem tabi. Hep istisnai durumlar bunlar. Mesela adet görüp 3 ay Boyunca sonradan 2 aylık 3 aylık hamile olduğunu öğrenenler varmış. Ama istisna bunlar. Yani kesin bişey diyemem ne yazık ki
Canım valla ben sana kesin gözüyle bakıyordum. Şaşırdım açıkcasıevet benm ablam da ogrendı 4aylıkken :) bekliyorum.bakalm
Canım valla ben sana kesin gözüyle bakıyordum. Şaşırdım açıkcası
coki kısı bunudıyor canım. ıkıgundha beklıcem dr.a da dedım tekrar yumurtlama ıhtımalım olmustu test ıkncıye poztıfe yakın cktı dedm bekle dedı oyuzden bırz dha bugun 6.gecıkme gunu. kotuye alıstırdım tabiki kendımı. hamile degılım yanı bence ama mecbur yapıcam testı adet olamadgm ıcn :)Canım valla ben sana kesin gözüyle bakıyordum. Şaşırdım açıkcası
Canım inşallah gönlüne göre olur ne diyim. Şimdi fal kapattım tabağımda bişey dikkat imi cekti. Dur atıyım bakcoki kısı bunudıyor canım. ıkıgundha beklıcem dr.a da dedım tekrar yumurtlama ıhtımalım olmustu test ıkncıye poztıfe yakın cktı dedm bekle dedı oyuzden bırz dha bugun 6.gecıkme gunu. kotuye alıstırdım tabiki kendımı. hamile degılım yanı bence ama mecbur yapıcam testı adet olamadgm ıcn :)
Kız hangi program ben de indireyim şundan ay sen hepatyon neguzel seyler yazıyoo dmı:) tabı fala ınanma falszı da kalma demısler hehe:)Canım inşallah gönlüne göre olur ne diyim. Şimdi fal kapattım tabağımda bişey dikkat imi cekti. Dur atıyım bak
bu işaretlediğim yerlerde 3 ley var. En alttaki bariz bir kadın. Fiziki ölçüleri bana benziyor. Ortada ki solucan gibi olan şeyi bebek rahime girerken yani sperm diyelim. Soldaki şekle anlam veremedim açıkçasıcoki kısı bunudıyor canım. ıkıgundha beklıcem dr.a da dedım tekrar yumurtlama ıhtımalım olmustu test ıkncıye poztıfe yakın cktı dedm bekle dedı oyuzden bırz dha bugun 6.gecıkme gunu. kotuye alıstırdım tabiki kendımı. hamile degılım yanı bence ama mecbur yapıcam testı adet olamadgm ıcn :)
Ben 3 uygulama kullanıyorum ama sana 2 sini önerebilirim . Faladdin ve derya abla genelde bunlarınki tutuyorKız hangi program ben de indireyim şundan ay sen hepatyon neguzel seyler yazıyoo dmı:) tabı fala ınanma falszı da kalma demısler hehe:)
ahaaahaha ayyy kızzzz nasıl gordun pess ben de hamıle kadına benzettım asagıdakıni. ama senınkı tam aşama aşama yanı bravo:)bu işaretlediğim yerlerde 3 ley var. En alttaki bariz bir kadın. Fiziki ölçüleri bana benziyor. Ortada ki solucan gibi olan şeyi bebek rahime girerken yani sperm diyelim. Soldaki şekle anlam veremedim açıkçası
Falda tabak genelde kişinin hanesi olarak görülür o yüzden tabağı özellikle inceliyorumahaaahaha ayyy kızzzz nasıl gordun pess ben de hamıle kadına benzettım asagıdakıni. ama senınkı tam aşama aşama yanı bravo:)
smdı hemen kahve yapıyorum hahahha :)Falda tabak genelde kişinin hanesi olarak görülür o yüzden tabağı özellikle inceliyorum
Bak soldaki şekli de yorumluyorum hemen orda kadın doğum yapıyor sanırım yada kontrole gitmiş benim abimin eşi hamile şuan 5_6 aylık o olabilirsmdı hemen kahve yapıyorum hahahha :)
o biraz çatala yatmış gibiBak soldaki şekli de yorumluyorum hemen orda kadın doğum yapıyor sanırım yada kontrole gitmiş benim abimin eşi hamile şuan 5_6 aylık o olabilir
Hahahaahah dimi psikolojik mi yoksa allahın bi hikmeti mi bilmiyorum ama bu aralar tabağımda sürekli net şekiller var. Bi keresinde bariz anne rahminde en az 4 haftalık bi bebek görmüştümya
o biraz çatala yatmış gibi
vay be baya dıkkatlısın hee uygulama bayadır kullanmadm ama gecen gunarkadasımda ıctıgım kahvenın fotosu duruyor kucagında bebek ahahah9k
Hahahaahah dimi psikolojik mi yoksa allahın bi hikmeti mi bilmiyorum ama bu aralar tabağımda sürekli net şekiller var. Bi keresinde bariz anne rahminde en az 4 haftalık bi bebek görmüştüm
Bende gördüm koltuk altından tutup kaldırmışssınvay be baya dıkkatlısın hee uygulama bayadır kullanmadm ama gecen gunarkadasımda ıctıgım kahvenın fotosu duruyor kucagında bebek ahahah