Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm son adet tarihim 7 temmuz 9 agustosta bhcg degerim 5.62 11 agustosta 11.50 çıktı hamilemiyim sizce yada boş gebelikmi bilenler varsa yazarsanız sevinirim

günaydın senin gebeliğin başlamış ama daha çok yeni 2 günde bi tekrar yaptır yükselmesi için ama gebelik var

benimde 7 agustosta yaptırdım deger 20,39 du dun yaptırdım deger 77 ye yükselimis ama doktor ne var ne yok ddedi anlamdim yarin tekrar yaptiricam eger 300 olursa doktor gebelik başlıyor diyecegim dedi .. sizce yükselir mi?

kri bugün kanda baktırdınmı merak ettim sonucunu
bende mayısta bi kimyasal düşük yaşadım seni üzmek istemem ama benim sonuçlara yakın gidiyorsun benimde 11,20 çıkmıştı.

dr.1 hafta sonra kanda tekrar baktır dedi ama ne yazıkki düştü bebiş.kendine dikkat et şu an için hamile gözüküyosun kan değer oranına göre 5 in üstünde gebelik var denir.ama tutunması önemli olan inş.hakkında hayırlı ve mutlu haberlerini alırız darısı başımıza diyelimmm

yarın tekrar gitcem dr um düşük riski var dedi senin sonuçların kaçtı umarım diildir ALLAH kimseye yaşatmasın

yarın tekrar gitcem dr um düşük riski var dedi senin sonuçların kaçtı umarım diildir ALLAH kimseye yaşatmasın

önce idrarda baktım çok silik 2,çizgi vardı.ertesi günü kanda baktırdım.ilki 7,89 du ikincisi 2 gün sonra 11,20 di.sonra dr.ye sordum 1 hafta bekle dedi. tekrar ölçtür.ama kimyasal gebelikmiş maleesef 1 hafta geçmeden düştü.umarım seninde bu şekilde olmaz.ama dikkat et kendine.bebiş ufak olduğu zaman adet görür gibi düşüyor.sadece aşırı sancı ve parçalar oluyor.umarım allahın sana yazgısıdır ve tutunus sana gelişmelerden haberdar et canım öpüldün.

mrb bugün gittim 21 di kesin düşücek dedi 4 gün sonra tekrar gitcem ne kadar zaman sonra hamile kalabilirsin dedi dr sana aydınlattıgın için tşk ederim

Öncelikle hepinize merhaba...
Son adet tarihim 15 temmuz bu gün test yaptırdım hcg 110 çıktı
Bilgisi olan arkadaşlar bu normal bir düzey midir?

mrb bugün gittim 21 di kesin düşücek dedi 4 gün sonra tekrar gitcem ne kadar zaman sonra hamile kalabilirsin dedi dr sana aydınlattıgın için tşk ederim

canım uzuldum ya ama dur bakalım belki de tutunur ya.. cok can sıkıcı ne zaman gidicek diye beklemek benneyaptımki

Öncelikle hepinize merhaba...
Son adet tarihim 15 temmuz bu gün test yaptırdım hcg 110 çıktı
Bilgisi olan arkadaşlar bu normal bir düzey midir?

bence normal adetten tam 1 ay sonra 110 cıkmıs, bende sat 30 haziran 3 agustos da test yaptırdım 423 cıktı. yani 2 gunde 2 ye katladıgını dusunursek benimki gibi seninde

ohhh rahatladım valla her yerden birşeyler okuyunca iyice geriliyor insan lekenlenme tarzında kanamam da ver zaten telaşlıyım biraz

cilekli sagol umarım tutunur ama umutlarım bititi gibi beklemekgerçekten çok gıcık sanırım sen hamilesin rabbim tamammına erdirsin

meraba kızlar bişey soracağım.Kan tahlilini yaptırırke aç gitmek falan gerekiyor mu?Sorumu mazur görün.Benimde en son adet tarihim 9 temmuz.Ama adetim düzensizleştiği için kan tahlili yaptıracam en idrar testini12sinde yapmıtım negatfiti.Bundan öncede 40 günde adet oldum.

X