Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar ozaman endişelenmeye fazla gerek yok. hepimizin değeri nerdeyse aynı. inş. geç döllemedir. yarın doktora gitmeyi düşünüyorum

kızlar lütfen yardım edebilirmisiniz? son adet tarihim 26 aralık ve kan değerim 101.19 çıktı 4 haftaya göre çok düşük.. nedeni ne olabilir aynı durumu yaşayanlar var mı? korkulacak bişey varmı?

arkadasım merhaba aranıza yenı katıldım bı sorum olacak 13 ocakta catlama ıgnesı yaptırdım 28 ocak adet gunum adet gunume 2 gun kala kan testtı yaptırsam gebelık bellı olurmu cevabın ıcın sımdıden tesekkurler bıraz fazla heycan yaptımda

bu sorunun cevabını tam olarak bilmiyorum. genellikle kanda çok erkenden belli olduğunu söylüyorlar. hamile olsan değeri küçük olur bence yaptırabilirsin ama en güvenlisi adet tarihini beklemen bence.... biliyorum bende sabırsızlanıyordum ama belki erken yaptırdığın için çıkmayabilir ve moralin bozulur. bekliyebilirsen bekle canım

bende nette araştırırken adetine bikaç gün kala yaptıranlar olduğunu gördüm ve değerleri küçükte olsa çıkmıştı.

arkadasım yardımın ıcın cok tesekkurler ben ne yapacagımı bılmıyorum ama nerdeyse catlıyacagımbilmiyorumkismile

önemli değil canım eğer çok merak ediyorsan yaptır. çıkmazsa bikaç gün sonra tekrar yaptır. benim adet tarihim 26 aralık 24 ocakta baktırdım. canım adetine 2 gün kalmış bende şöyle belirtiler oldu. idrar koyulaştı ve göğüsüm şişti sende belirti var mı?

canım benımde goguslerım cok acıyor ve cok kasınıyor beyaz bı akıntım var idralim cok fazla renk degıstırmedı kasıklarım batıyor bırde ama bılmıyorum yıne kendı kendıme hayaller kuruyorum sankıbilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar benim son adet 22 aralıktı 35 günde bir adet oluyorum, dün yani 24 ocak ta kan testi yaptırdım bhcg 105 çıktı doktor perşembe bir daha yaptır 2 katı olursa normal devam ediyodur dedi 10 gün sonrada ultrasona bakarız dedi benim gibi olan varmı ve kaç haftalık sizce.Birde kesecik sizce ne zaman belli olur 10 gün sonra belli olurmu ?Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

slm benimde beta hcg değeri 94.1 çıktı adetim 1 hafta gecikti.kendim test yaptım ikinci çizgi silik.ama dün malesef adet gördüm.sizce üstüne falan görmüş olabilirmiyim.doktor hcg değeri için bişey sölemedi.tekrarlat dedi

mrb.benım de senınkını gbı olmustu anlatayım.

son adet tarıhı:23aralık 25 gunde adet olurum

adet gununden bır gun once beta hcg yaptırdım 180.33 cıktı

aynen bana da 2 gun sonra tekrar kan testı yap dedı

2 gun sonra tekrar yaptırdım(adetten tarıhınden 2 gun sonra yaptırmıs oldum): 533 cıktı

doktor hamılesın dedı ve ultrasonla baktı sadece kalınlaşma var daha henuz kese

gorulmesı ıcın erken dedı.. 1hafta sonra gel dedı bende 15 tatıle gıdecegm dedım donuste gel dedı

bu gun 4 hafta 6 gunluk oldum

kardesım de hamıle dun onunla dr a gıttım dr sordum kesem gorunur mu dedım?

bır hafta on gun sonra rahatlıkla gorunur dedı..

ben 10 subata randevu aldım 7 haftalık olcam ınsallah hem kese hem kalp atısı gorunecek ınsaalah..

nette hesapladım 5 haftalık hamılesınız.. ortalama 6 haftalıkken kese rahatlıkken gorunur heralde yanı 10 gun sonra gıdebılırsn dr a.

7 haftalıkken kalp atısı gorunur...

hayırlı hamılelıkler

ben adetten bır gun once yaptırdım 180 cıktı

adetten 2 gun once yaptırsaydım degerım daha dusuk cıkardı bence yaptırsan cıkar

gecmıs sayfalarda okumustum deger dusukte olsa cıktıgnı okumustum

bende aynı telasları yasadım degerımı 2kez tekrarlatacagım zaman dakıkalar gecmemıstı

sızı cok ıyı anladgım ıcın sorularnızı bıldgm ve yasadgm kadar cevaplamak ıstedım

umarm yardmcı olmusumdr

hayırlısı olsn oncelıkle oyle dusunun hayırlı gunler

Canım çok sağol çok açıklayıcı bilgi vermişsin aynı benimkine benziyor gerçekten, inşallah ikimize de sağlıklı gebelik verir.Senin belirtilerin varmı benim belim ağrıyor gögüslerim şiş bide hemen yorulmaya başladım.Birde sen 15 tatile gitceğini söyledin bende 12 saatlik yolculuğa çıkcam senin doktorun bişey dedimi yolda bişey olurmu acaba çok gitmek istiyorum ama seni de meşgul ettim canım :ecrin_bebek:

arkadasım cok tesekkur ederım yardımın ıcın bu gun kan verdım ama daha sonucu almadım bakalım hayırlısı

arkadaşlar bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı inanmadım doktora gittim b hcg testi kan tahlili yaptırdım b hcg oranım 266 çıktı.Doktor hamilelik var gibi dedi 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi dış gebelikte olabilir dedi çünkü b hcg oranımın düşük olduğunu söyledi.
Sizce bu oran düşük mü?266 çıktı.Buna benzer bir olay bilen var mı?varsa ne olur beni bilgilendirin.Çok istiyorum bebek sahibi olmayı.

Canım seninle satımız aynı bende dün öğrendim değerin gayet güzel hiç korkma benim değerim dün 20.63 dü sabah doktorumu aradım ne dış gebelik dedi ne başka bişey tebrik ederim hamilesin dedi ve şimdi küçük olduğu için haftaya çağırdı muayneye..Bu doktorların moral bozma durumunu hiç anlamıyorum..

kızlar benim son adet tarihim 26 aralıktı
24 ocakta kan tahlili yaptırdım ve 101.19 çıkmıştı. 2 gün sonra tekarar yaptırınca 2 kat olması gerekiyodu ama maalesef 133 çıktı . 5. haftaya az kaldı ama hala çok düşük. endişelendim doktora gittim o da farklı yerleder yaptırmışsın ikisinide aynı yerde yaptırmalıydın dedi hassasiyetleri farklı olabilir dedi. sizce bukadar fark olabilir mi??? dış gebelik olma olasılığı ne?? bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…