Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

selam kızlar yardımınıza acil yardımınıza ihtiyacım var.kan testi yaptırdım 0.40 gibi düşük bir değer çıktı.ama adet olmama daha 8 gün var...sizce ümidimi kesmem mi gerek bu ay yoksa daha yükselmemiş olabilir mi.yumurtlama günümde bir hafta öncesiydi.cevap bekliyorum ne olurrrr:97:

[/QUOTE][/QUOTE]canım arkadaşlarım ilk sayfalarda 1,9 dan 1,20 den yükselen arkadaşlar olmuş ümidinizi kesmeyın en ıyı sonucu adetınız gectıgınde alınırsınız inşaallah hayırlı haberlerınızı alırız dua edın

Son düzenleme:
hatce canım nasılsın neler yapıyorsun doktora gttin mi tekrar

canım gıtmedım aıle hekımındekı bayan gebelik kesınleşmeden gelme dedı o yüzden adetımın gecmesını bekliyorum canım allahın ıznıyle bebişini kolaylıkla alcaksınız abrel arkadaşımla beraber

canım gıtmedım aıle hekımındekı bayan gebelik kesınleşmeden gelme dedı o yüzden adetımın gecmesını bekliyorum canım allahın ıznıyle bebişini kolaylıkla alcaksınız abrel arkadaşımla beraber

inşallah canım zaman yaklaştıkça streste artıyor bu ay sendende müjdeyi alınca daha da mutlu olucaz

canım inşaallah strest yapmamaya çalış yumruk yumruk ellerıyle elını sıktıgında boncuk gözlerıyle sana baktıgında tuüm sıkıntıların allahın izniyle gidecem allahın iznıyle kolay dgum ypacan duallarımız senle canım

canım inşaallah strest yapmamaya çalış yumruk yumruk ellerıyle elını sıktıgında boncuk gözlerıyle sana baktıgında tuüm sıkıntıların allahın izniyle gidecem allahın iznıyle kolay dgum ypacan duallarımız senle canım

amin canım benim korkum normal dogum ama sezeryanda istemiyorum

amin canım benim korkum normal dogum ama sezeryanda istemiyorum

canım sezryan dogm rahatmış sanırım abımın hanımı yaptı ben başında 4 gun kalmıştım ilk gün sıkıntı oldu onada banada senın hakkında hayırlısı ne ıse o olsun canım korkma biz senın yanındayız dualarımızla

canım sezryan dogm rahatmış sanırım abımın hanımı yaptı ben başında 4 gun kalmıştım ilk gün sıkıntı oldu onada banada senın hakkında hayırlısı ne ıse o olsun canım korkma biz senın yanındayız dualarımızla

sagol hayatım iyiki varsınız bugun kayınvalidemle konuştum mevlüt için sabahlık almak lazım alırsınız annenle dyor çok sinir oldum sanki onun torunu degil

canım kaynanalar hep böyle ınan bana torunu olunca da anca sever gözükürler canm bir işe yaramazlar anne gıbı yar olmaz canım benım doğmamış bebegıme görümcenın cocuklarının eskılerını hazırlıyor
canım sinir olma yerı gelınce lafını esırgeme

canım kaynanalar hep böyle ınan bana torunu olunca da anca sever gözükürler canm bir işe yaramazlar anne gıbı yar olmaz canım benım doğmamış bebegıme görümcenın cocuklarının eskılerını hazırlıyor
canım sinir olma yerı gelınce lafını esırgeme

nye böyle ya anlamadım lazım olan şey bunlar insan içine çıkıcaz para gtmesinde ne olursa olsun ne geregi varmış

canım benım derler kı alsaydın annen nıye yapmadı bır sürü laf söylemeler laf sokmalar canım hiç o güzel canını sıkma ınan degmıyor 5 aylık evlıyım ne kısırlıgım ne çürükğüm kalmadı sende ınan takma lafını da esırrgeme sen sınır oldukca daha çok üstüne gelınır canım beraber yapalım dedııgı seyıde ben annemle yaparım de geç ne kadar kötü gelınım ::)

Geçmiş olsun canım

canım çeşitli nedenlerle yumurtlamının bozulması ve aşırı erkeklik hormonu salgılanması gibi birşeymiş yani ablam öyle söylemişti onda da vardı
tedavi oldu şuan hiçbir şeyi yok çocuk sahibi oldu canım
sıkma canını sakın

teşk ederim canım biraz rahatladım ama merak ettim tedavisi uzun sürmüşmüydü?? :KK4:

canım benım derler kı alsaydın annen nıye yapmadı bır sürü laf söylemeler laf sokmalar canım hiç o güzel canını sıkma ınan degmıyor 5 aylık evlıyım ne kısırlıgım ne çürükğüm kalmadı sende ınan takma lafını da esırrgeme sen sınır oldukca daha çok üstüne gelınır canım beraber yapalım dedııgı seyıde ben annemle yaparım de geç ne kadar kötü gelınım ::)

canım biz kaçarak evlendik haberleride vardı eşimin beni kaçıracagından 14 aylık evliyim bundan bi ay önce hastanede yattım yanımda bi gün kaldı ertesi gün çıktıgımda koşarak evine gtti ki doktor bana kumandanın dügmesine bile basmıyacaksın dedi onun yanında o beni eve bıraktı gtti neymiş doktor abartıyormuş çocuga bişey olsaydı sen yaptın sen ettin olur du

nursevim arkadaşım geçmiş olsun canını sıkma allahın iznyle bebek sahibi olacaz inşaallah buna ınan canım

canım biz kaçarak evlendik haberleride vardı eşimin beni kaçıracagından 14 aylık evliyim bundan bi ay önce hastanede yattım yanımda bi gün kaldı ertesi gün çıktıgımda koşarak evine gtti ki doktor bana kumandanın dügmesine bile basmıyacaksın dedi onun yanında o beni eve bıraktı gtti neymiş doktor abartıyormuş çocuga bişey olsaydı sen yaptın sen ettin olur du

canım ben anlamıyorum sonuçta oglanlarıyla evlıyız sen oglunun soyunu devam ettıreceksın sna yardımcı olmaları gerekırken neden bır kötülük yapma yarısında ınsanlar anlamıyorum doktor var bır seyde söylüyor hayırlısı ıle canım benım kolay bır sekılde doğumunu yaparsın canım inşaallah allah büyük canım sen o güzel canını üzme sen üülürsen bebişte üzülür canım

Klabcim hiç üzme kendini, benim öğrendiğim evliliğimde kimseye kendini ezdirmeyeceksin... Sen ne kadar iyi olursan ol karşındaki kötüyse değişen bişey olmaz.. Ben evliliğimin 4. ayında eşimden ayrılma noktasına geldim 1.5 sene sonra evden ayrıldım ama çok şükür eşim gerçekleri gördü ve herşey eskiye göre kat kat iyi gidiyor.. Anladım ki ben eşimle iyi olduktan sonra herkese kulaklarımı tıkadıktan sonra vurdum duymaz olduktan sonra ve en önemlisi eşime hiçbişeyi belli etmedikten sonra herşey yolunda.. Şimdi eşim annesini asla konuşturmaz bende zaten hiç konuşmuyorum.. Demek istediğim beterin beteri var vurdum duymaz ol başta kolay değil ama başarırsın emin ol:nazar:

nursevim arkadaşım geçmiş olsun canını sıkma allahın iznyle bebek sahibi olacaz inşaallah buna ınan canım

inş. arkadaşım allah hayırlısını nasip etsin bende umutsuzluğa kapılmıyorum eğer kısmetimde varsa olur değilse yapıcak bişey yok zaten... Allah bebiş isteyen herkesi güldürsün..

ben kafayımı yiyorum yoksa yada pisikolejik hamilemiyim anlamadım pofffffffffffffffffffff:KK53: artık baş dönmesinden mide bulantısından bi hal oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK58:

X