oğlanı okula yolladım servisi geldi cıktın mı canım hatce inş olmazsın
esev arkadasım allah evladını saglıklı kucagına almayı nasip eder tebrık ederım canım darısı bizim başımıza
esev arkadasım allah evladını saglıklı kucagına almayı nasip eder tebrık ederım canım darısı bizim başımıza
Merhaba. Son adet tarihim 19 Ekim. Bugün 24.günüm. Beklenen adet tarihim 17 Kasım. Bugün kanda gebelik testi yaptırdım. Beta Hcg 0.10 çıktı. Hamile değilim ama yumurtalıklarımda ciddi bir ağrı var. Doktora gitmeyi düşünüyorum yarın. Kistim vardı geçen ay. Doktor önemsiz bir su kisti dedi. Hamile kalmamı kolaylaştıracağını söylediği Progestan ilacını verdi. Onu kullanıyorum şuan. Acaba progestanın etkisiyle kistim mi büyüdü diye şüpheleniyorum. Bu ağrı bazen belime de vuruyor. Ben hamile olabilir miyim acaba diye düşündüğüm için test yaptırdım. Adetime 6 gün var erken ama hamile olsaydım çıkardı diye düşünüyorum. Fikri olan paylaşırsa sevinirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.
slm kızlar nasılsınız bakalım hamileliginden şüphesi olan arkadaşlarım yaptırdıgınız günden iki gün snra tekrarlayın geç döllenme olabilir birde ikiye katlıyorsa sorun edecek bişey yok keyfini çıkarın
tatlım nasılsın benim belim baya agrıyo bizimk,ler baya görünmüyo sanırım özebus doğum yaptı sesi hiç cıkmadıgına göre cok heyecanlıyım biliyor musun sanki ilk cocugum ya gecm,yo bu son üç ay karnım baya büyüdü senin durumlar nasıl ayrıca gece uyuyamıyorum send evarmı canım ya
merhaba kızlar benim regliyi 11 güngeçti bugün test yaptırdım değeri 535 çıktı evet hamileyim ama 3 gün sonra gene gitcem test olcam acaba kaç günlük yada haftalık gebeyim bilen varmı?
Merhaba. Son adet tarihim 19 Ekim. Bugün 24.günüm. Beklenen adet tarihim 17 Kasım. Bugün kanda gebelik testi yaptırdım. Beta Hcg 0.10 çıktı. Hamile değilim ama yumurtalıklarımda ciddi bir ağrı var. Doktora gitmeyi düşünüyorum yarın. Kistim vardı geçen ay. Doktor önemsiz bir su kisti dedi. Hamile kalmamı kolaylaştıracağını söylediği Progestan ilacını verdi. Onu kullanıyorum şuan. Acaba progestanın etkisiyle kistim mi büyüdü diye şüpheleniyorum. Bu ağrı bazen belime de vuruyor. Ben hamile olabilir miyim acaba diye düşündüğüm için test yaptırdım. Adetime 6 gün var erken ama hamile olsaydım çıkardı diye düşünüyorum. Fikri olan paylaşırsa sevinirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.
Herkezciklere günaydınlar
Kırmızılar bugünde yok İnşallah hiç olmayacak ...
Dün akşam test yaptım ikinci çizgi çok silikti ama vardı ...
Emin olamıyorum doktorumdan randevu aldım yarın gidicem ...
Allahım yalvarırım bu rüya bitmesin...
Güneydın arkadaşlar..
Dün akşam doktara gittim. Gebelik yokmuşş çok üzüldüm ama kısmet belkide bu kadar üzerine düşüp insan kafayı hep oraya takınca olacağı varsada olmaz diye düşündüm sonradan.. Polikist diye bişey söyledi tedavi olmam gerekiyormuş.. Bu konuda bilgisi olan var mı??? Allah hepimizin yardımcısı olsun..