merhaba acaba bu testte önemli olan referans değeri mi yoksa sonuç değerimi anlamadım??????.benim sonuç 258,50. referans değeri 5,3
merhaba acaba bu testte önemli olan referans değeri mi yoksa sonuç değerimi anlamadım??????.benim sonuç 258,50. referans değeri 5,3
soulfly arkadasım bebş var mı
referans değeri eğer o değerden yüksekse pozitif anlamında
sizinki 258,50 çok çok çok pozitif
hayırlı olsun
referans değeri eğer o değerden yüksekse pozitif anlamında
sizinki 258,50 çok çok çok pozitif
hayırlı olsun
teşekkür edrimm.doktorda söyledi aslındaa amaa ne desense bir türlü inanamıyorumm..:))
Soulflycim peki değer tam ortası ise ne demek ??? benim ki 5 di mesela adetimede daha vardı ama bu sonuç beni kaç gündür uyutmadı... resmen psikolojim bozuldu..
adetine kaç gün vardı canım
5 ve üzeri hamilelik diye biliyorum ben
bir de günün geçtikten sonra tekrarla testi bence
inşallah hayırlısıyla hamilesindir
soulflycim 4 gün kala yaptırdım kasıklarımda ve göğüslerde ağrı vardı merak ettim yaptırdım değer 5 çıktı.. aslında ben sürekli mide ilacı kullanıyorum biraz acelem heyecan bi tarafa hamileysem ilacı kesmem gerektiğinden.. yani sonuç hala belirsiz.. bugün 2 gün geçti test yaptıralı yani bu da beni buldu
ya canım benim adet güünümden 10 gün sonra yaptım ve 5,3 cıktı işte değer cok düşük gibi geliyo banada o yüzden korkuyorumm hala.
senin adetine daha 4 gün varmışş ve 5 cıkmış inş hamilesindir..
peki tekrar yaptırdın mı daha sonra ??? katlanarak artması gerekiyormuş belki değerler değişmiştir ???
hayır yaptırmadım malesef 2 gün önce yaptırmıştım.çalışıyorum o yüzden pek vaktim yok ama en kısa zamanda hastaneye ultrosona gideceğim.en garantisi..
AMA doktor hamilesiniz dedi..
ya canım benim adet güünümden 10 gün sonra yaptım ve 5,3 cıktı işte değer cok düşük gibi geliyo banada o yüzden korkuyorumm hala.
senin adetine daha 4 gün varmışş ve 5 cıkmış inş hamilesindir..
Güzelim senin 258 çıkmamış mıydı
beş referans değer o değerden fazlaysa hamilesin demek
senin kan testinin sonucu 258 yani pozitif
o 5,3 herkesin testinde referans aralığı olarak bulunur
takma kafana canım bal gibi hamilesin işte
tadını çıkar
ayy içimi rahatlattın valla canım yaa.evet 258,50 cıktı ..hamileğim ben yaa hamileyimmmm..
ayy ne mutlu sana.. inş sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.