Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar ben en son 17 eylilde adet oldum. 19 ekim salı tahlilde 73 çıktı 4gün sonra değer 370 oldu tekrak iki gün sonra 669 oldu sizde artış iyimi hamileliğe doğrumu gidiyor
inşallah canım yarında yaptıracam sizce gerek varmı artık haamileyim diye içim rahat olbilirmi dotor dış gebelikten korkuyordabence değerlerin gayet iyi allah bağışlasın yavrunu sana
canım ben burdakı okudugum arkadaslardan ögrendıgım kadarıyla 2 kat artıyorda iyi hamılellıgın normal seyrınde dıye canım
süperiz tepişiyoruz tekmeliyoruz sen nasılsın bebişinle ogluma alcam kızını ne dersin tatlım
selamlar ciciler...
merhaba arkadaşlar ben yeniyim ve çocuk konusunda sabırsızlardanım galiba bu 2. ayım ama adet tarihimi bekleyemeden yaklaşık 6 gün önce kan testi yaptırdım ,sonuç 1,2 çıktı bu değerin yükselme ihtimali var mı? yardımcı olursanız sevinirim
emos ve trabzon nerelerdesınız kızlar özledik sizi canlarım
canım hoşgeldin aramıza adet gününün geçmesini bekle şu anda bişey söylemek için erken yanlız ben adetime iki gün varken idrarda yaptım çok silik çıkmıştı
teşekkür ederim hoşbulduk evet sabırsızım çok :) adetime 5 gün var biraz daha sabredip idrarda bakıcam artık. o zaman sen hamilesinn :))) ne güzel tebrik ederim. sağlıkla kucağına alırsınn inşallah
selamlar ciciler...
bizde öyle uyuyamıyorum hiç fındıgım uyut muyor anneyi bende böyle ise bu kız senin oglunu yolar mı acaba habire tekme atıyor teyzesi
merhaba arkadaşlar .ben yeniyim.tüm yazışmalarınızı okudum..aranızda hiç belirti yaşamadan hamile oldugunu öğrenenler varmı .?
merhaba arkadaşlar ben yeniyim ve çocuk konusunda sabırsızlardanım galiba bu 2. ayım ama adet tarihimi bekleyemeden yaklaşık 6 gün önce kan testi yaptırdım ,sonuç 1,2 çıktı bu değerin yükselme ihtimali var mı? yardımcı olursanız sevinirim
aaay kıymasın ogluşuma yolmasın oglumu ya benimkşide uykuda bile tekmikliyo beni ya kafası tam midemin altında öldürcek beni yaf bunlar dışında sıkıntın yoktur inş canım ya