Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonucumm yine aynıı 1,20 çıktı doktor 2 gün sonra çağırdıı benii offf bu ne şimdi yaa neden 0 lanmadı o zamn bişi yoksaaa
kızlar transfer sonrası kan değeri 13. gün 22 idi bugün 6.4 e düşmüş dr 4 gün sonra tekrar test yap dedi sıfırlanana kadar bekliycekmişim tekrar çıkma ihtimali nedir moralim çok bozuk adetime 3 gün var bilgisi olan varsa lütfen bişeyler yazsın
hamilelik en erken nasıl ve ne zaman belli olur lütfen yanıt verin
hamilelik en erken nasıl ve ne zaman belli olur lütfen yanıt verin
tatlım inanki hamilesin benim 3 gün 1.0 da kaldı sonra fırladı inş görceksin
canım gebelik en erken kan testiyle anlaşılabiliyor. beta hcg hormonunu ölçüyolar. beta hcg değeri de bazı insanlarda adete 1 hafta kala yükselerek pozitif sonuç verebiliyor. bazı insanlarda da adete 1-2 gün kala belli oluyor.
meraba canım. sennin ki çok ilginçmiş gerçekten, lütfen bana yardımcı olabilir misin?
senin adetin 3. günü mü 1.0 çıkmıştı?? ve herhangi bi ilaç tedavisi görüyormuydun? ve çok oldum biliyorum ama adetten 1 hafta önce ki hcg değerine baktırmış mıydın?
canım 1 haftadır hiçmi deişmez yaa değerr ben bu gün en az 35 felan olur diyodumm ama tekrar 1,20 yi görünce yıkıldık resmen yaa çok dağaldım nasıl toparlanıcam ben yaaaabayanssulusmile
canım 1 haftadır hiçmi deişmez yaa değerr ben bu gün en az 35 felan olur diyodumm ama tekrar 1,20 yi görünce yıkıldık resmen yaa çok dağaldım nasıl toparlanıcam ben yaaaabayanssulusmile
tatlım benimde öle oldu diyorum ya aynı sen gibi ama ilk döllenince böle bi yükselme oluyo sonra fırlıyo gör bak arkadaş demişti diyeceksin burayada yazacaksın inş allahın izniyle
bak emos bana güven sakın yıkılma benim sürecimi sana yazdım aynı ben gibi olmuşun sen hamilesin ve kesinlikle ilaçta almamışsınki hcg asla ilaç ve gebelik dışında yükselmez bu hamilelik hormonu hamilesin bak güven bana lütfen yersiz üzülme bak ben şu an 21 haftalık gebeyim inan üzülme gebesinnnnnnnnnnnnnn göreceksin
bide göğüs damarlarım çok belirginleşti bu ay ilk defaa olduuu buu 5 senedir heryerlerime bakıyorumm bu ay varmı deişiklik diye çinki daha önce olsa bilirdimmeyvahedigeldismile
bide göğüs damarlarım çok belirginleşti bu ay ilk defaa olduuu buu 5 senedir heryerlerime bakıyorumm bu ay varmı deişiklik diye çinki daha önce olsa bilirdimmeyvahedigeldismile
bebegim hiç bir belirtisi yoktu benimde gögüslerimde ve ellerimin üzerinde damarlar cıktı bak lütfen germe en son ilişkin kaç gün önce oldu söyler misin
en son adetimde 11 eylül