Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1,20 gibi bir değer çıkıpp daha sonraa değeri yükselen ve hamile olna arkaşlar varmı acaba cevap verirmisinizz duydunuzmu hiç
adetim 1 gün geçince yaptırdım ben ve sonuç 1,20 çıkıtı doktor negatif ama değer yükselebilide dedi 1 hafta sonra bakalım yükselirse gözün aydın dedi ama dün yaptım evde test maalesef negatifff pazartesi gitcem bakalım adet olmazsam bu günle tam 4 gün geçtiemos arkadaşım bende adetımden 5 gün gectikten sonra yaptırdım 1,9 dendı hamile degılım ama bugun ilk bastaki sayfaları okuyunca bır arkadasın degerı düşükken hamıle 2 haftakı teste hamıle oldgunu ögrenmiş senı umutlandırmak ıstemem adetin gectiyse bır baktır
allahımm inşallahh benimde öledir rabbim kimssenin kucağını boş bırakmasın çok zorr çokkkevet o benim adetim 3 gün gecikti 1.20 çıktı 2 gün sonra bidaha yaptırdığımda 25 çıktı
(bu arada hiç ilişkiye de girmedik)
sonra 50 sonra 75 sonra 150 ve şükürler olsun keseyi gördük inşallah hafataya da kalp atışlarını duyucaz.
biraz daha bekleyin geç döllenme deniyor buna arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin
bol bol da dua edin.
inşallahh rabbimm kucağına almanı nasip etsinn cnmm ne mutlu sana ben 5 senedir bekliyorumm inşallahhh bu ay mucizemin haberini alırımm inşallahhh:Saruboceq:inşallah arkadaşım inan ne hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorum
benimde 1 kimyasalım oldu
sonra ramazan da nasib etti Rabbim kuzumu
inşallah hayırlısıyla sağsalim kucağıma alabilirim
ben ilk değerim negatif çıkınca ağlamıştım çok ama Allahla dertleşir gibi
asla isyanla değil tevekkül ettim ve 2 gün sonraki pozitif haber benıim için
Allahın lutfu oldu resmen :)
8 ay uğraştık anca oldu aslında çok kısa bi zaman ama gel de psikolojiye laf anlat
Allah herşeyin hayırlısını nasib ediyor inan benim için en hayırlı zaman bu zamanmış
çünkü öğretmenim ve doğumum haziran sonuna denk geliyor
yani okuldan izin almak zorunda kalmıcam öğrencilerimi de yarım bırakmamış olucam.
sonucun negatif çıksada üzülme umudunu kaybetme
dua dua dua diyorum başka bişe demiyorum
Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah