Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ooy bılmıyorum canım benım... sanırım pazartesı gıdecegım yolculuk var anneme... gıdıp doktor ayarlayacagım daha... ıns anlayıslı bırı olurda cok aramam

inşallah canım benimde annem gelicek bi ay kayınvalidem sagolsun o da gelicek doktorum zaten çok iyi bende guatır vardı ya en çok ondan korkmuştum ama çok şükür bi sorunum çıkmadı ilaç tedavisi yapıldı ama ben daha altı aylıgım çok şiştim canım iç karnım dar oldugu için

olsun cnm şişmeyı takma kafana dogumdan sonra ınecek o şişlik zaten... guatr ıcınde gecmıs olsn cnm gebelıkte ne olursa olsn ekstra bır rahatsızlık ınsanı tedırgın edebılıyor Allah senınde yardımcın olsn cnm

sagol hayatım çok şükür geçti ama kan seviyem çok düşükmüş şimdi hep ilaç kullanıyorum

bende ferpleks fol kulanıyorum,benımkıde tek ıcımlık tuplerde tadı berbatt... ama ıste bebişler ıcın katlanıyoruz

bende ferpleks fol kulanıyorum,benımkıde tek ıcımlık tuplerde tadı berbatt... ama ıste bebişler ıcın katlanıyoruz

evet böööö dyorum artık ama evlatlarımız için katlanıyoruz çok heyecanlı ilk bebişim olucak daha bi senelik evliyim

melikecim hoşgeldin canım

hoşbuldum datlımm yaa nabersiniz yaff doğumdan konuşmuşsunuzz ahh ahh bende sezeryan istiyorum o ağrıyı hissetmemek için ama eşimm normal diyo bakalım ne olacak işte sağlık açısından normal daha iyiymiş bakalım ne olacakk

canım ben şimdi elevit kullanıyorumm bide 2 günde bir aldığım geyno ferro die bişi var

eleviti bende kullanıyorum canım ben günde üç tane ilaç kullanıyorum sabah aç karnına guatır ilacım var iki saat snra elevit akşam yemeginden snra ferlos kan ilacımı kullanıyorum hayatım sende şiştin mi ben çok şiştim

yok datlum şişmedimm
bi 5 kilo kadar aldımm kalçadann

geçmiş olsun canımm ya guartr varmışş Allah şifa versin aman kıs boşver şişi falan hayırlısıyla sfıstığını alda kucağına şiş öiş geçerr

aynen bende geçen gece ateş içinde yandım bi taraftanda üşüdüm hep allah kocişim sabah kalk kahvaltı hazırla demedi anlayışla karşıladı kuzum

geçmiş olsun canım dikkat et kendine Allah esirgesin
ay benim kocişde öle ya kıyamam nasıl da düşünüyolar bizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…