- 13 Şubat 2021
- 80
- 11
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Batı geçti mi canımMerhaba arkadaşlar buda benim kan testim sonucu sizce değerlerim nasıl doktor biraz korkutj beni tahminen 4 haftalik diye düşünüyorum
Son adetim 8 Şubat tti bu adetimde 4 gün geçti idralde pozitif çıktıBatı geçti mi canım
Batı geçti mi canım
Geç döllenme olmuştur canım korkma yükselir 2 günde bir tekrarla için rahat ederSon adetim 8 Şubat tti bu adetimde 4 gün geçti idralde pozitif çıktı
kızlar selam, adetime bir gün kala kan testi yaptırdım sonucum 52.4 çıktı sizce nasıl bu değer? cuma günü tekrar baktıracağım
Amin canım inşallah güzelce artar değerlerimiz, ctsi günü tekrar test yaptıracağım bakalım nasıl olacakİki gün önce 8,5 olan beta hcg bugün adet günüm bugün kan testi 61,5 çıktı. 3 gündür de kaset tesler silik çıkıyordu.
Yumurtayla spermin ne zaman buluştuğunu ne zaman hormonun salgılanıp kana karıştığını bilmediğimiz için olumlu düşünelim canım. sağlıkla gelsinler
Bildiğim kadarıyla regl gününün gecikmesi ve 3.gunu 1000in uzerinde olmalı ,ama ben birbucuk yıldır araştırma yapıyorum ve kişiye göre degisiyor. Sağlıklı gebelik örneğin benim cuma günü 5.21 bugün pazartesi gecikmemin 2.gunu en az 50nin uzerinde olmalı hatta daha fazla yani düzenli artış olmalı zaten sonra çok büyük artışlar oluyor rakam 5in üzeri ve düzenli artış inşallahCuma gunu cikti bu sonuc veya simdi yarin yqni sali gunu tekrar bqkilacak ortwlama en az kac olmali 1000 falan mi ?