- 11 Şubat 2022
- 173
- 208
siz tekrar baktırdınız mı BHCG yePeki benim testimdeki ikinci çizgi sanki git gide siliniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz tekrar baktırdınız mı BHCG yePeki benim testimdeki ikinci çizgi sanki git gide siliniyor
Yarİn bakicamsiz tekrar baktırdınız mı BHCG ye
testler farklı marka olmasa bile bazen silik çıkarabiliyor. hiç moralinizi bozmayın yarın inşallah hayırlı haberler alırsınız.Yarİn bakicam
Piskolojim bozuldu artık kimyasal gebelik olur diye çok korkuyorum ve hala kahverengi lekeler iki gündür geliyor ve ağrım vartestler farklı marka olmasa bile bazen silik çıkarabiliyor. hiç moralinizi bozmayın yarın inşallah hayırlı haberler alırsınız.
siz kan vermeye gittiğinizde lekelenmeniz olduğunuz söylemediniz mi ? İsterseniz acilden tekrar gidin hastaneyePiskolojim bozuldu artık kimyasal gebelik olur diye çok korkuyorum ve hala kahverengi lekeler iki gündür geliyor ve ağrım var
Söyledim öyle kan verdim 122 çıktı işte iki gün sonra gel dedi yarın bakicam inşallah kötü birşey yoktur dua edinsiz kan vermeye gittiğinizde lekelenmeniz olduğunuz söylemediniz mi ? İsterseniz acilden tekrar gidin hastaneye
Edeceğim merak etmeyin. Sizde stres yapmayın belki yerleşme kanamasıdır.Söyledim öyle kan verdim 122 çıktı işte iki gün sonra gel dedi yarın bakicam inşallah kötü birşey yoktur dua edin
İnşallah Allah sesinizi duysunEdeceğim merak etmeyin. Sizde stres yapmayın belki yerleşme kanamasıdır.
80 e düşmüşİnşallah Allah sesinizi duysun
çok üzüldüm doktora gittiniz mi peki80 e düşmüş
Gitmedim düşük diyor sağlık ocağıçok üzüldüm doktora gittiniz mi peki
Kimyasal gebelik olamazmiGitmedim düşük diyor sağlık ocağı
maalesef bilemeyiz bunu doktora gitmeniz gerekiyorKimyasal gebelik olamazmi
Canim benimde
Canım nasıl değerin düştü adet mi oldun ? Normalde kanaman yokmuydu zaten değer yükselirken
Daha bata var canım o yüzden normal hayırlı olsunKızlar merhaba bat 6 Mart değerim bu çıktı normal mi
Ay şükür canım ama bu ay erken yumurtladım ben batta öne gelir mi acabaDaha bata var canım o yüzden normal hayırlı olsun