Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kıymamam datlımm yaa walla bir arada yapma hepsini dinlenerek yap bebemm bebişide kendinide yormaaa imii bizde öptükk qzum
bıttı cok sukur stresım cnm agırladm mısafırlerımı... saolsunlar cok anlayıslılar... ama bısey dıkkatımı cektı senın bebişin erkek deıl mıydı kuzu yawbilmiyorumkismile
evet öle biliyorum canım ama sat tarihim 13 ağustos öle hesaplarsam büyük oluyo çünkü biz geçen ay bir kere ilişkiye girdik oda yumurtlama dönemim değildi sanırım eylülün 5-6 sı falandı yani öle hesaplarsam 3-4 haftalık ama sattan hesaplarsam 6,5 haftalık falan oluyo ama 203 kan değerine göre öle olma imkanı varmı ??? benimki geç döllenme sanırım ???

canım degere gore dusunme tadını cıkar,gec döllenme olabılır hersey mumkun onemlı olnan katlanarak yukselmesı kuzum...

bıttı cok sukur stresım cnm agırladm mısafırlerımı... saolsunlar cok anlayıslılar... ama bısey dıkkatımı cektı senın bebişin erkek deıl mıydı kuzu yawbilmiyorumkismile

canım degere gore dusunme tadını cıkar,gec döllenme olabılır hersey mumkun onemlı olnan katlanarak yukselmesı kuzum...
ebett bidnemm yaa aynı şey benimde dikkatimi çektii ben çaldım bu çizelgeyii başkasından bi el atsan nasıl sevinirim varyaa nasıl olacağını bilmiyorum ki ben cahil öksüz:KK43:(

çok evindim canım böle varya anlayışlı misafirlere bayılıyorum ama vurdum duymaz yardım etmeyenleri sevmiyorumm:sinifsinif:

ebett bidnemm yaa aynı şey benimde dikkatimi çektii ben çaldım bu çizelgeyii başkasından bi el atsan nasıl sevinirim varyaa nasıl olacağını bilmiyorum ki ben cahil öksüz:KK43:(

çok evindim canım böle varya anlayışlı misafirlere bayılıyorum ama vurdum duymaz yardım etmeyenleri sevmiyorumm:sinifsinif:
kıyamam sana ben... sen bana son sat ını söyle ben sana bulayım cnm,baska bır sıteden yapılıor...
özebus arkadaşım ne cizelgesi catladım vlla bana da söyleyin
canım tıckerden bahsedıyor benım ımzamda varya hanı mavı renk... gebelık haftasını gosteren

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev059pp___.png

bak canım bu gonderdıgım lınkı profılınde tıcker yerı var oraya yapıstırıyorsun sadece...

X