- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Kuruma çizgisi değil gibi canım hemen çıktı mıArkadaşlar kuruma çizgisi mi bakar misinz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruma çizgisi değil gibi canım hemen çıktı mıArkadaşlar kuruma çizgisi mi bakar misinz
Canım cuma günü yaptım acil memlekete gitmemiz gerekti bakamadım çıktım pazar günü geldiğimde bu şekildeydiKuruma çizgisi değil gibi canım hemen çıktı mı
Soyle bir hikayem var adetimde önce test yapıyordum hep 2 saat sonra filan silik çok hafif çıkıyordu adet günü gittim kan verdim 0 çıktı kist filan yok dedi doktor adet söktürücü verdi ve 2 gün sonra bu testi yaptımKuruma çizgisi değil gibi canım hemen çıktı mı
Adetin geçti yani dimi şimdiSoyle bir hikayem var adetimde önce test yapıyordum hep 2 saat sonra filan silik çok hafif çıkıyordu adet günü gittim kan verdim 0 çıktı kist filan yok dedi doktor adet söktürücü verdi ve 2 gün sonra bu testi yaptım
Şimdi yapsan eğer varsa hemen çıkar çizgi daha belirginSoyle bir hikayem var adetimde önce test yapıyordum hep 2 saat sonra filan silik çok hafif çıkıyordu adet günü gittim kan verdim 0 çıktı kist filan yok dedi doktor adet söktürücü verdi ve 2 gün sonra bu testi yaptım
4 gün geciktiAdetin geçti yani dimi şimdi
Şimdi yapsan eğer varsa hemen çıkar çizgiSoyle bir hikayem var adetimde önce test yapıyordum hep 2 saat sonra filan silik çok hafif çıkıyordu adet günü gittim kan verdim 0 çıktı kist filan yok dedi doktor adet söktürücü verdi ve 2 gün sonra bu testi yaptım
Söktürücü bir süre kullanma emin oluncaya kadar canımŞimdi yapsan eğer varsa hemen çıkar çizgi daha belirgin
Doğru birazdan yapacam ama kuurm çizgisi gibi geliyor bana yapayım yapmayim kararsız kaldimŞimdi yapsan eğer varsa hemen çıkar çizgi daha belirgin
Benim yaptığım testlerde daha ince oluyordu kuruma çizgisi ve bu kadar belirgin olmuyordu İnşallah gönlünce olsun canım haber ver yaparsanDoğru birazdan yapacam ama kuurm çizgisi gibi geliyor bana yapayım yapmayim kararsız kaldim
Tm cnmBenim yaptığım testlerde daha ince oluyordu kuruma çizgisi ve bu kadar belirgin olmuyordu İnşallah gönlünce olsun canım haber ver yaparsan
Maalesef negatif ciktiBenim yaptığım testlerde daha ince oluyordu kuruma çizgisi ve bu kadar belirgin olmuyordu İnşallah gönlünce olsun canım haber ver yaparsan
Bence çok güzel bi değer 2 gün sonra 2 ye katlamasi önemli sağlıkla doğsun İnşallahArkadaslar merhaba. Adetim 5 gun gecikti kan testi verdim 513 geldi. Gebelik gorunuyor ama biraz dusuk bir deger degil mi? Degerleri benzeyen veya yorum yapabilecek olan var mi? Belim cok agriyor kasiklarimda da agri basladi
Tesekkurler sag olunBence çok güzel bi değer 2 gün sonra 2 ye katlamasi önemli sağlıkla doğsun İnşallah
anammm masallahh kiz seninki 3üz olmasin :))) ??
Bende dün gece yaptım test adetim 4 gün gecikmişti beta hcg e 2786 cıktıı 2 gün sonra tekrar gel dedianammm masallahh kiz seninki 3üz olmasin :))) ??
Bende dün gece verdim adetim 4 5 gün geciyordu beta degerm 2786 cıktıı normal mi acabaBence çok güzel bi değer 2 gün sonra 2 ye katlamasi önemli sağlıkla doğsun İnşallah
Hayirli olsun cok iyi bir deger masallah :)Bende dün gece verdim adetim 4 5 gün geciyordu beta degerm 2786 cıktıı normal mi acaba