- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Maşallah çok güzel hayırlı olsun canım adetin kaç gün geçtiKızlar yumurtlama ın 16.günü. İlk kez kan verdim değer nasıl sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok güzel hayırlı olsun canım adetin kaç gün geçtiKızlar yumurtlama ın 16.günü. İlk kez kan verdim değer nasıl sizce?
Canım sen naptin tekrar kan verdin mi cuma yi mi bekliyorsunDün verdim 278.2 çıktı haftaya cuma dr cagırdı neredeyse iki katına yakın dedi ama nedense ben dış gebelik gibi hissediyorum bide bulantım vs de yok sadece sıcak basması yorgunluk ve bacak agrısı yaşıyorum hamile oldugumu öğrendiğmde sigarayı bırakmıstım şimdi stresten tekrar başladım
3 gün gecikti canımMaşallah çok güzel hayırlı olsun canım adetin kaç gün geçti
Artış baya güzel ilerlemiş İnşallah sağlıkla da devam eder canımmerhaba adet günümden 4 gün önce kan testi verdim ve 51 cıkmıstı adet günümde kan verdim dün 467.8 cıktı normal mi günde iki kat artmıs
Merhaba canım evet cumayı bekliyoeum karamsar bir sekılde hamile değilmişim gibi bir his oldu fiziksel olarakta öyle hissediyorumCanım sen naptin tekrar kan verdin mi cuma yi mi bekliyorsun
Daha yeni olduğu için fiziksel olarak birşey hissetmemen normal canım ama inşallah güzel sonuçlar olur içini ferah tutmaya çalış cuma kontrolden çıkınca yaz güzel haberlerini bekliyorumMerhaba canım evet cumayı bekliyoeum karamsar bir sekılde hamile değilmişim gibi bir his oldu fiziksel olarakta öyle hissediyorum
Malesef hamilelik yok hamile olabilmesi için 5 ve üstü olması gerekiyor.Mrb bir arkadaşın kan testinde <0,100 çıktı bir hafta sonra 0.727 çıktı regle gününe 5 gün var 0.724 sonra 0.727 kan değerler acaba hamilelik mi acil cvb lütfen teşekkürler
Hamilesin canım tebriklerMerhaba beta hcg 37 cikti
Hamilelik testinde de silik çıktı ? Adetime normal şartlarda bugün dahil 4gun var
Sizce hamilemiyim?
Ben çizgi göremedim canım malesefArkadaşlar ısrarlı çıkan test dün yaptım ama 2 saat sonra çıktı bugün yaptığım teste 5 dj çıktı ama çok zor görünüyor sizce gebelik var mi
evet var ama daha çook kucuk bende öğrendiğim zaman 22 cıkmıstı iki gün sonra tekrar yaptır artıs varmı diye ona göre dahada kesinleşirMerhaba beta hcg 37 cikti
Hamilelik testinde de silik çıktı ? Adetime normal şartlarda bugün dahil 4gun var
Sizce hamilemiyim?
Ayy insallah:)Hamilesin canım tebrikler
Merhaba canım rahimde keseyi gördü dış gebelik olmadığını söyledi çok şükür 3 hafta sonra tekrar kontrol var inşallah herşey normal olur dualarını eksik etmeDaha yeni olduğu için fiziksel olarak birşey hissetmemen normal canım ama inşallah güzel sonuçlar olur içini ferah tutmaya çalış cuma kontrolden çıkınca yaz güzel haberlerini bekliyorum
Ayyy çok sevindim hadi gözün aydın darısı minik atışına olsunMerhaba canım rahimde keseyi gördü dış gebelik olmadığını söyledi çok şükür 3 hafta sonra tekrar kontrol var inşallah herşey normal olur dualarını eksik etme
Amin inşallah kuşkuyla varlığını öğrendiğim için her an bişey olacakmış gibi hissediyorum rabbim isteyen herkese sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahAyyy çok sevindim hadi gözün aydın darısı minik atışına olsun
Ben 2. Çizgiyi göremedim ama hissiyat varsa bi kan tahlılı yaptır canımArkadaşlar ısrarlı çıkan test dün yaptım ama 2 saat sonra çıktı bugün yaptığım teste 5 dj çıktı ama çok zor görünüyor sizce gebelik var mi