- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Canım belki geç döllenme de olabilir İnşallah kimyasal değildirKızlar bugün test yaptırdım 8.31 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar yaptır dedi neden cokmu düşük değer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım belki geç döllenme de olabilir İnşallah kimyasal değildirKızlar bugün test yaptırdım 8.31 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar yaptır dedi neden cokmu düşük değer
Merhabalar bu sizin attığınız değerlerde ml diyor ama benim kan sonuçlarım l çıktı nasıl olıyor bu fotoğraf da koydum
Tekrar test yaptirdin mı canım adet günün geçti mi normalde gecmediyse normal olabilir ama geçtiyse bu değer sanki biraz düşük bi değer geldi banaAmin inşallah değildir pozitif dedi ve belirtilerin hepsi var iki gündür başım felaket ağrıyor göğüs hassas ama bu değeri anlaamdjm kaç haftalık 8.31 ne demek
Aa daha 5 gun varsa değerin iyi canım yükselme olur o zaman İnşallahHenüz yaptırmadım yarın yaptıracağım adetime daha 5 gün var oylesine zaten 0.100 çıkar diye yaptırmıştım Allah'ın işi şükürler olsun bu çıktı inşallah yükselir
Hadi hayırlısı yaz buraya daBir de anlamadım 8.31 yazan 80.310 mu oluyor herjes farkı yaziyor şimdi gidip kan verceegim
Çok iyi canım hayırlı olsun sağlıkla tamamlanıp kucağına gelsinKızlar konicta geldi 2 günde 8.31 den buna çıktı sizce nasıl
Selam reglden 7 gün önce mi 5.75 çıktıMerhaba, ben de 3 gün önce kan verdim, beta HCG 5.75 çıktı. Doktor 4 gün sonra gel dedi. Daha adet günüme 2 gün var ama inanılmaz yorgunum ve uyuyakaliyorum sürekli. Sizce herşey yolunda mıdır
Öncelikle hayırlı olsun inşAllah Yaptırmanızda fayda var çünkü bhcg değerinizin 2 kat artmış olması gerekiyor. Benimde reglim bir gün gecikti belirtileriniz nelerdi acabaGünaydın hanımlar,
Reglim 1 gün geçti silik bir çizgi sonrası kan testi yaptırdım. Resimdeki gibi çıktı değer normal mi, 2 gün sonra tekrar kan testi vereyim mi? Eki Görüntüle 2992377
Günaydın kızlar, size hikayemden bahsetmek istiyorum herkese örnek olabilecek bir vaka çünkü.
Ben 18 Aralık'ta hamileyim, beta HCG 5 çıktı sonra 190'a kadar gayet düzenli ve hızlı yükseldi. Sonra kanamam oldu ve HCG 100'e düştü. Daha 4+3 gün olmuştu , doktor düşük bile değil bu sadece tutunması gibi düşün dedi.Mudehaleye gerek yok dedi. Dış gebelik riski görmüyorum çünkü değerlerin başta gayet iyi arttı dedi.
Benim zaten reglimden 3 gün sonra kanamam başlamıştı yani hamile olabileceğim aklıma gelmeseydi zaten farkına varmayacaktim!
Neyse aradan 3 hafta geçti kanamam azaldı baya ama çok az devam ediyor günlük ped bile dolmuyor o sekilde.
Cumartesi sabah feci bir ağrı ile uyandım, inledim resmen. Hemen acile geldik, doktor HCG yaptı 380 çıktı, dış gebelik ve sol tüpü ani bir ameliyatla aldılar.
Ameliyat 1.5 saat sürüyor ve cidden sonrası ağrılı.Ben sezeryanda bu kadar yorumlamıştım...
Siz siz olun beta HCG de sıfırı görene kadar test yaptırmaya devam edin ve gebelik riskiniz varsa bence beklemeden de test yaptırın ve takip edin. Dediğim gibi benimki basireti bağlanmış gibi, çok çok sinsi ilerledi ve bugün bu haldeyim...