- 19 Ağustos 2021
- 136
- 66
4 hafta + 13,14 gün oluyor sanırım evet1,5 aylık mı hamileyim yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 hafta + 13,14 gün oluyor sanırım evet1,5 aylık mı hamileyim yani
Nasıl ya son adet tarihim 4 ağustos 1 hafta regl de bitti ee o zaman neden ultrason da muayene ederken göremedik kese de yok doktor daha erken dedi hatta4 hafta + 13,14 gün oluyor sanırım evet
Canım doktorlar son adet tarihinden itibaren hesaplıyolar ama sen ovülasyona göre hesaplamalısın yaniNasıl ya son adet tarihim 4 ağustos 1 hafta regl de bitti ee o zaman neden ultrason da muayene ederken göremedik kese de yok doktor daha erken dedi hatta
Arkadaşım merhaba ultrasonda gebeliğin kaç hafta çıktı benim sata göre 7 ultrasona göre 5 haftalık çıktıresmen aynı bizim sizinle benimde son adet başlangıcım 10 ağustos ben pazar günü beta yaptırdım 830 cıktı bugün de yaptırdım sonuc bekliyorum
24.09'da son ultrason 5+6 demişti bana bugün 6+6 oluyor yani tekrar ultrasona giricem bugün haber veriyimArkadaşım merhaba ultrasonda gebeliğin kaç hafta çıktı benim sata göre 7 ultrasona göre 5 haftalık çıktı
Merhaba benimde adetim 1gün gecikti idrar yaptım silik ama iki çizgi çıktı kan verdim. 20 küsürlerde çok çok yeni dedi doktor 2 günde bir kan verip tekrarlicaz sizce tutar dimi 2. Çocugum olacak olursaKizlar merhaba 29eylul beta hcg 31 çıktı 4 Ekim 190 çıktı değer.. Perşembe günü kontrolüm var sizce değer nasıl..4 Eylül sat ama bizim 13 Eylül'de korunmasız ilişki oldu neye göre değeri hesapliycam şu yumurtlama şeyini hiç anlamıyorum ya
Betanın düşüklüğü değil de 2 günde 2 ye katlanması önemli olan benim 30 du iki gun sonra 10 a düştü kimyasal gebelik geçirdim o yüzden sağlıkla ilerlemesi düzenli artışa göre belli oluyo canımMeehabalar betanız çok düşükken yükseldi mi
Umarım benim yükselir tek duamız inşallah isteyen herkese nasip olurBetanın düşüklüğü değil de 2 günde 2 ye katlanması önemli olan benim 30 du iki gun sonra 10 a düştü kimyasal gebelik geçirdim o yüzden sağlıkla ilerlemesi düzenli artışa göre belli oluyo canım
Ay inşallah tutar sağlıklı ilerler değerlerimiz benimde ikinci çocuğum olucakMerhaba benimde adetim 1gün gecikti idrar yaptım silik ama iki çizgi çıktı kan verdim. 20 küsürlerde çok çok yeni dedi doktor 2 günde bir kan verip tekrarlicaz sizce tutar dimi 2. Çocugum olacak olursa
Merakla sendende bekliyorum haberAy inşallah tutar sağlıklı ilerler değerlerimiz benimde ikinci çocuğum olucak
Perşembe gidicem tekrar kan vericem bakalım haber veririm canım sende verMerakla sendende bekliyorum haber
Amiiinnn hayırlı güzel haberler alman duasıyla İnşallahUmarım benim yükselir tek duamız inşallah isteyen herkese nasip olur
Canım verdim kan 476 çıktı değer artık vermiycem haftaya görürüm heralde keseyiMerakla sendende bekliyorum haber
Tebrikler canım 1500 leri geçtikten sonra görülebiliyor benim 5000 yakındı yine de alttan ultrasonla gözüktüCanım verdim kan 476 çıktı değer artık vermiycem haftaya görürüm heralde keseyi
Ay ben alttan baktirmiycam yaaa değer yükselince karından görünür heralde ilk hamileligimdede öyle yapmıştım birkere alttan bakmıştı kanama lekelenme olmuştu bidaha baktirmam dedimTebrikler canım 1500 leri geçtikten sonra görülebiliyor benim 5000 yakındı yine de alttan ultrasonla gözüktü
Bende istemedim hiç çok korkuyodum doktor değerini çok yüksek bulduğunu kesenin gözükmesi gerektiğini söyledi mecburen baktırmak zorunda kaldım ama sonrasında çok şükür kanamam vs olmadı yalnız ben korkudan çıktıktan sonra çok korktugum için bayıldımAy ben alttan baktirmiycam yaaa değer yükselince karından görünür heralde ilk hamileligimdede öyle yapmıştım birkere alttan bakmıştı kanama lekelenme olmuştu bidaha baktirmam dedim
Ay ciddimi ay çok kötü bişey yaa insan kötü hissediyor kendiniBende istemedim hiç çok korkuyodum doktor değerini çok yüksek bulduğunu kesenin gözükmesi gerektiğini söyledi mecburen baktırmak zorunda kaldım ama sonrasında çok şükür kanamam vs olmadı yalnız ben korkudan çıktıktan sonra çok korktugum için bayıldım