Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu değerlerle anlaşılmaz kaç haftalık olduğu tahmin edebiliriz sadece. Kese göründüğünde dr söyleyecek sana.Merhabaa bugün kan testi verdim 24.84 çıktı 3.5 haftalıkmı oluyor nasıl anlayabilirim
bir kaç güne yine kan testi verip takip edeyim o haldeCanım bu değerlerle anlaşılmaz kaç haftalık olduğu tahmin edebiliriz sadece. Kese göründüğünde dr söyleyecek sana.
Ben dün kan verdim 9000 çıktı. Bugün tam 5 haftaligiz keseyi gördukbir kaç güne yine kan testi verip takip edeyim o halde
Maşallah sağlıkla büyüsün inşallah bakalım darısı bize :)Ben dün kan verdim 9000 çıktı. Bugün tam 5 haftaligiz keseyi görduk
Amin inşallah canımMaşallah sağlıkla büyüsün inşallah bakalım darısı bize :)
Bence pek farketmiyor. Ben aşılamanın 12. Günü akşam 5te kan verdim 77 çıktı 2 gün sonra sabah verdiğim kan 229,4 çıktı varsa zaten her türlü çıkıyorhanımlar beta hcg için aç karnına mı test vermek doğru yoksa günün her hangi bir saatinde test verebilirmiyim
Normalde 2 günde 2 katı artıyor güzel ilerliyor sizin hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Selamm 3 gün önce 24.87 olan beta hcg bugün 129.90 çıktı bu 3 gün için iyi bir ilerlememi yavaş mı normal mi bilen varmı
Canim benim regl 7 gün kala 85 çıktı ben bekledim regl 19 temmuz du bir hafta geçti bugün 26 si doktora gittim beta bakmadan alttan bakicam kese gorunmedi dedi dış gebelik diye tutturdu bugün kese gorunmeyince illa dış gebelik nasıl betaya tekrar bakmadan böyle bilgi verdi anlamadımFatoşçum iyi tabiii...Maşallah Benim de SAT 18 Ocak tı ve galiba 2-3 şubat gibi yumurtladım. Eğer hamileysem bugün 3+3. Yarın kan tahlili yaptırıcam ben de...Hadi inşallah hayırlısı bakalım dua edin bana
Ben boş gebelik yaşadığım da doktorum kan sonucum 8000 lere gelene kadar bekledi 2000 kusurlerde vajinal muayenede kese gorunmezse o zaman dış gebelik olur dedi artık doktorlar da her biri farklı birşey söylüyorCanim benim regl 7 gün kala 85 çıktı ben bekledim regl 19 temmuz du bir hafta geçti bugün 26 si doktora gittim beta bakmadan alttan bakicam kese gorunmedi dedi dış gebelik diye tutturdu bugün kese gorunmeyince illa dış gebelik nasıl betaya tekrar bakmadan böyle bilgi verdi anlamadım
Beta sonucu düşük çıksa dış gebelik desin alttan bakalım desinde ben anlamadım
Ne oldu peki dış gebelik miydi ve nasıl bitti ilaçla miBen boş gebelik yaşadığım da doktorum kan sonucum 8000 lere gelene kadar bekledi 2000 kusurlerde vajinal muayenede kese gorunmezse o zaman dış gebelik olur dedi artık doktorlar da her biri farklı birşey söylüyor
Boş gebelikti canım kürtaj oldum beta 2000 lerdeyken vajinal ultrasonla kese göründü bu değerlerde kese gorunmezse o zaman dış gebelik oluyomuşKizlar regl
Ne oldu peki dış gebelik miydi ve nasıl bitti ilaçla mi
Tekrar kan ver sen doktoruna gitmeden yada başka doktora gitKizlar regl
Ne oldu peki dış gebelik miydi ve nasıl bitti ilaçla mi
Canim daha dün gittim doktora beta dün yapıldı bir hafta sonra doktora gidicemTekrar kan ver sen doktoruna gitmeden yada başka doktora git
Dün kaç çıktı canım beta bakmadan diye yazınca istemedi tahlil sandımCanim daha dün gittim doktora beta dün yapıldı bir hafta sonra doktora gidicem
İlki reglden önce 85 regl 7 gün geçti dün 20067 çıktı ama kese görünmedi 2 haftaya tekrar özele gidicem bakalım ben hamileyim o kesin hissediyorum da korkuyor insan kese kalp atışı vsDün kaç çıktı canım beta bakmadan diye yazınca istemedi tahlil sandım