9 nisandı bu ay 6 gün gecikmiştimDeger herkeste farkli cikar son adet tarihiniz ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 nisandı bu ay 6 gün gecikmiştimDeger herkeste farkli cikar son adet tarihiniz ne zaman
İnşallah bayramdan sonraCookk silik yarin tekrarlayin isterseniz kan verin
Yaklasik 4 5 haftaliktir herhalde bir uygulama ile takip edebilirsiniz9 nisandı bu ay 6 gün gecikmiştim
Çok teşekkür ederimYaklasik 4 5 haftaliktir herhalde bir uygulama ile takip edebilirsiniz
Herkeste farkli cikabilir 2 gun sonra tekrar edin muhakkakMerhabalar bugün batın ilk günü ve beta HCG 693 çıktı normal midir arkadaşlar?
Biraz daha bekleyin erken yaptirmissiniz adeti gecince 15 30 50 cikanlar oluyor adetiniz gecerse tekrar kan verinMerhaba kızlar 21 mayıs bat dün kan tahlili verdim yani bata 7 gün kala 2 çıktı sizce bu değer yükselirmi
Gayet iyi benceMerhabalar bugün batın ilk günü ve beta HCG 693 çıktı normal midir arkadaşlar?
Artabilir 2 gun sonra tekrarlayınBen olsam yine giderdim doktora kanama ve ağrı için. Bazı testler belirli bir değerden sonra net gösteriyor. Sen kan tahlilini baz al.
Baska birsey söyledi mi doktor hamilesiniz dedi mi meselaBenimde ilk beta hcg 12(29 nisan)
2.test 18(1 mayis)
3.test 92 cikti(3 mayis)
4.icin haftaya gel dedi ama ben cmt gitcem sanirim.arada lekelenmelerim oluyor bazen kahve bazen adet gelmeden onceki pembemsi gibi..umarim saglikla Rabbim isteyen herkese nasip eder...
var gibi canım erken yapmış olabilirsin 2 gün daha bekle yine yapKizlar lutfen cevap??? Hamilelik varmi? 5. Dakika da cikan sonuc bu. Adetim 18ine
Eki Görüntüle 2850782
Demedi takibe aldi...Baska birsey söyledi mi doktor hamilesiniz dedi mi mesela
Hamileliğin ilk günlerinde beta HCG düşük olur. Her geçen gün katlanarak artar.Merhaba ben regl 5 gun kala suphelendigim icin idrar testi yaptım 2nci çizgi silik çıktı ve sonrasında dayanamayıp kan vermeye gittim beta hcg sayısı 11,1 çıktı doktor hamilelik var diyemem dedi 2 gun sonra tekrar gel dedi 2 gun sonra tekrar gittim beta hcg 53,4 çıktı hamilesiniz dedi 1 hafta sonra icin randevu alın dedi sizce normal mi sayı ve de regl den önce olan durumlar bunlar regl den sonra durum artar mı aksilik olurmu bilmiyorum yarin regl günüm ve kasik ve bel agrim cok şiddetli
Merhaba, bat 21 mayıs. Bugun sabah kaset testte silik bir şekilde 2. çizgiyi gördüm ve hemen gidip kan verdim 9,81 çıktı beta hcg. 2 gün sonra tekrar kan vermem gerektiği söylendi. Yükselir mi sizce?