- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 25
Amiin inşAllah3 e katlamis cok sukur. Rabbim hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin :) ikinize de saglik sihhat versin :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin inşAllah3 e katlamis cok sukur. Rabbim hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin :) ikinize de saglik sihhat versin :))
Bugün adet günüm henüz bisey yok belirtilerden dolayi bende hamile olduğumu düşünüyorum Perşembe günü kan tahlili vericem degerime bakicam insallah güzel sonuc alirimEvet gebesiniz
benim de 6. gün 100 çıkmıştı, şimdilik bir sıkıntı yok, geç döllenme olmuş, önemli olan artışın düzgün olmasıKızlar adetim 5 gün gecikti bugün 6. Gün dün kan vermiştim bugün sonucumu aldım 128 çıkmış düşük gibi geldi bana haftasına göre ama doktor normal dedi pazartesi bidaha kan istedi sizce normal mi
Çok şükür bugün 2. Kanımın sonucunu aldım canım güzel yükselmişbenim de 6. gün 100 çıkmıştı, şimdilik bir sıkıntı yok, geç döllenme olmuş, önemli olan artışın düzgün olması
Benim 6 çıktıSelam
benim 3. haftamda 98 cikti bu deger normal degilmi
mrb cnm ben aşılama yaptırdım 6 ocakta 7.günü 2.0 çıkmıştı yükselirmi acabaÇok şükür bugün 2. Kanımın sonucunu aldım canım güzel yükselmiş
Aşılama olayını bilmiyorum ama ilk gebeliğimde 2 çıkıp sonradan yükselişte inşAllah yükselirmrb cnm ben aşılama yaptırdım 6 ocakta 7.günü 2.0 çıkmıştı yükselirmi acaba
İnşlh cnmAşılama olayını bilmiyorum ama ilk gebeliğimde 2 çıkıp sonradan yükselişte inşAllah yükselir
Canım kan değerine göre değil adet tarihine göre hesaplanır gebelık haftası yani adet tarihine göre 5+3 haftalık hamılesinizMerhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 10 Aralık 2019du Reglim 1 ay sürdüğü için 10 Ocak 2020 de hasta olmam gerekiyordu olmadım 13 Ocak’ta idrar testi yaptım pozitif çıktı acile gidip kan verdim değerim 460 çıktı acilsek doktor kan testine göre 2 haftalık olduğunu söyledi dayanamayıp 16 Ocak’ta tekrar gittim 1280 çıktı kadın Doğuma randevu bulamadığımdan gidemedim sizce kaç haftalıktır?
Valla bende doktor 2 haftalık deyince sürekli araştırdım son adet tarihine göre yazıyordu ama doktor da yanlış bilecek değil ya dedim kafam hep karışmıştıCanım kan değerine göre değil adet tarihine göre hesaplanır gebelık haftası yani adet tarihine göre 5+3 haftalık hamılesiniz
Orasını bılemem canım ama su an son adet tarihine göre 5+3 haftalık hamılesinValla bende doktor 2 haftalık deyince sürekli araştırdım son adet tarihine göre yazıyordu ama doktor da yanlış bilecek değil ya dedim kafam hep karışmıştı
Peki 460 san 3 günde 1280 olması iyi mi?Orasını bılemem canım ama su an son adet tarihine göre 5+3 haftalık hamılesin
Çok iyiPeki 460 san 3 günde 1280 olması iyi mi?
Teşekkür ederim içimi rahatlattınÇok iyi
Ne demek canım sağlıklıca kucağına alırsın inşAllahTeşekkür ederim içimi rahatlattın
Amin inşallahNe demek canım sağlıklıca kucağına alırsın inşAllah
İyidir herlade cnmPeki 460 san 3 günde 1280 olması iyi mi?