- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Kızlar hepinize merhaba biraz uzun olacak ama son zamanlar yaşdıklarımı sizede anlatmak istiyorum, 2 eylülde adet kanaması gibi kanamam geldi bu ayda olmadı diye baya üzüldüm herneyse 6 eylüle kadar kanama devam etti hatta son gün pıhtı gibi bile geldi biraz, bu arada adetin 2. Günü yani 3 eylülde kadın dogum doktoruna hormon kontrolu için ve hsg olayını konusmak için gittim, gecen ayki hormon degerlerım gayet iyi dıye bu sefer tahlil istemedi hsg olayınıda Aralık gibi tekrar görüşelim o zamana kadar tutabilir dedi. Gel gelelim adet bittikten sonra cumartesi pazar pzrtesı salı yani bugune kadar hafıf kahverengi lekeler geldı ara ara bu arada pzrtesıden ıtıbaren ovulasyon tarıhımı kaçırmayayım dıye ovu testi yaptım evde ve t cızgısı c den aşırı koyu cıktı hep alla alla erken yumurtluyorum herhalde dedım ertesı gun yıne yaptım yıne t cızgısı koyu suphelendım ve hamilelik testi yaptım baya koyu pozıtıf çıktı, adetım yenı gectı dıye dusundugum ıcın ımkansız dıyerek test boxuk dıyerek yıne yaptım dun akşam yıne pozıtıf, sok oldum tabi bugun kadın doguma gıttım tekrar bhcg bakıldı ve sonuc 211 cıktı cuma yenıden olcturucem ıkı katı artarsa saglıklı gebelık dıye bılırız dedı hala şok içerisindeyim nasıl oldu hıc anlamadım unarım saglıklı ilerler boyle bısey yasayan oldumu arkadaslar