Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bugün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 1629 çıktı.Yarın doktora göstericem bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım.
Amin canim insallah..peki ne gibi belirtilerin var?benim yemek yedikten sonra kasiklarima bi agirlik cokuyor sende de oyle oluyor mu?en cok bunu merak ediyorum.
canım umarım sen de bir an önce hayırlı ve mutlu haberler alırsın.
Benim belirtilerim kasıklarımda şiddetli batmalar erken dönemden beri var.
Çok yorgunum.Göğüslerim çok şişti ve ağrıyor.
ben de bugün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 1629 çıktı.Yarın doktora göstericem bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım.
Insallah canim mutlu ve hayirli haberlerle gelirsin..normal canım umarım hamile kalmışımdır tabii daha ultrason da keseyi görmedim ya da dış gebelik falansa Allah korusun neyse yarın öğrencem inşallah
adet günüm 9 gün geçti canım. ah ben de bekledim adet günümden önce bir kaç defa idrar testi yaptım hep negatifti hayırlısı darısı sizin başınıza.
kızlar bilen varsa lütfen cevap yazın.adetime 14 gün kala bhcg 0.19.adete 10 gün kala 3.11.bu yükselme neden sizce???daha çok var adete demeyin 40 günde bir oluyorum:)))
kızlar bilen varsa lütfen cevap yazın.adetime 14 gün kala bhcg 0.19.adete 10 gün kala 3.11.bu yükselme neden sizce???daha çok var adete demeyin 40 günde bir oluyorum:)))
Insallah canim cok tesekkurler...valla benim gogus uclarim da acaip sizliyo..sen normal yolla mi hamile kaldin yoksa tedaviyle mi?
nie bu kadar erken test yaptırdın ki?
hem eğer reglin 40 günde bir oluyorsa yumurtlamanda bi sorun vardır
bunun için tedavi görmedinmi?
bence test için çok erken bişi sölemek yanlış olur
merhaba arkadaşlar, misafirlerim vardı anca gelebildim.doktorla sabah konuştum hamileymişim ama daha çok küçük...küçücük bir kese var dedi.hayırlısı...