Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz iyiyiz canım benimde guatr kontrollerim var testlerim filan derken havalarda sıcak olmaya başladı bunalıyorum bende
herkese selamlar kızlar özebuş bynkutluay zeycanem nerelerdesin gözdecim bi girdin kayboldun yne
canım hamılelıgın suresınce hıcbır testı ıhmal etme canım... mutlaka yaptır...
ıkılı tesste ultrasonda bebegının ense kalınlıgına bakıyor doktor canım,ıkıncı asamasında da kan tahlılı yapıyorlar ve orada bazı degere bakıyorlar cnm... bebegının gelısımı ıle ılgılı bılgı verır cnm... sakın ıhmal etme... bazı doktorlar yaptırmıyorlar gerek yok dıyorlar ama sen yaptır benım doktorum hepsını yapalım testlerının dedı ve ben hepsını yaptırdım...
herkese selamlar kızlar özebuş bynkutluay zeycanem nerelerdesin gözdecim bi girdin kayboldun yne
biz iyiyiz canım benimde guatr kontrollerim var testlerim filan derken havalarda sıcak olmaya başladı bunalıyorum bende
arkadaşlar ben bu ay adet olduğum gün b-hcg baktırmıştım 0,31 çıkmıştı. ve bu ay 3 gün geç yumurtladım onunla alakası var mıdır acaba? temmuzda adetim 2 gün geçtiği için ölçtürmüştüm 7,6 çıkmıştı ve hemen ertesi gün kanamam olmuştu.yani tam sıfırlanmadan kanama oluyor demekki
:bbo:
cnm tebrık ederım... benım 3.gunumde 2724 cıkmıstı... kese gorunduyse hamılesındır cnm hayırlı olsun... doktora gıtmıssın tereddutlerını nıye doktora sormadın kı?
cnm doktorun sana vitamin falan ne gibi ilaçlar kullandırıyo ayrıca diğer kontrolün ne zaman
kıs dur sen sımdıden basladıysan ya ben napım :)))
valla saka bır yana sırf dogum oncesı catı muayenesı yaparsa dıye korkumdan sezeryan mı olsam bıle dıyorum yanı...
ama korkma canım ya... nenelerımız 5 er 10 ar dogurmus bırsey olmamıs bız bır taneye korkuyoruz :))