- 18 Aralık 2008
- 3.806
- 696
Merhaba ... Bugun kan sonucum 425 olmus 2 GuN önce 133
bu sonuclar acaba normailmi arkadaslar:sm_confused:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ayse, değerin gayet normal. 2 günde bir 2, 2,5 katına çıkar beta. seninki gayet güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ... Bugun kan sonucum 425 olmus 2 GuN önce 133
bu sonuclar acaba normailmi arkadaslar:sm_confused:
slm kızlar iyi bayramlar.
bugun beta hcg 34351 çıktı benim. doktor 1 eylül de ultrasonla baktığında haftayı belirleyememişti.bugun gene gittim.nöbetçi doktor vardı.geçen hafta kesede bebeği gördük. bana bugun demez mi kese boş ne diyesun dedim gecen hafta vardı. hiç alttan baktı mı doktor dedi yok dedim. istersen ben bakim oradan daha belli olur dedi. bi sakıncası yok dedi. ok dedim. alttan baktı kesede bebek vardı ancak kalp atışı yok. ne kadarlık dedim. 6+1 dedi. bazen 7 haftaya kadar sarkıyo dedi. benim sat 11 temmuz geç döllenme. istersen sana yumurtlamanın olduğu günü söylim dedi. evet dedim. bana demezmi 12 ağustosta yumurtladın. ya dedim sen ne diyosun ben adetim 3 gün gecikmeydi 10 ağustos ta tahlil yaptırdım hamile çıktım. şimdi siz bu konuya ne diyorsunuz arkadaşlar. bebek 5 mm. lütfen cevaplayın.
canım bence boşuna stres yapma bana da doktor neeler saçmaladı aşağıda yazdım. bence bıraz daha bekle öyle gıt doktora ne kadar geç gıtsen o kadar iiyi bende randevumu ertelicem boşuna evham yapıyoruz bence herşey yolundadır.
nazo geç dölleme olabilir. canını sıkma deriöm
nazo geç dölleme olabilir. canını sıkma deriöm
kızlar bugun doktora gıttım çok şükür keseyı görebıldıl doktor. dış gebelik değil gayet normal dedi ayrıca geç döllenme olmuş o yuzden de beta hcg düşük çıkmış. 10gun sonra tekrar gıdıcem o zaman embrıyo görunurüz dedi inşallah.çok mutluyumopuyorumnanaktan
selam kızlar gecmiş bayramızı kutluyorum nice bayramlar diliyorum ya bi şey kafama takılıo yardımcı olun arkadaşlar benim bebiş neden oynamıyor buna baya taktım 16 haftalık olduk
ay kızlar ne evhamlı anneler olmuşsunuz siz öylekaydirigubbakcemile3 herkesin belirtileri farklı olıur. bazıları 16. bazıları 18 19 ya da 20 haftada hissederler. gayet normal. hihoyyyt