- 23 Ağustos 2018
- 141
- 75
- 31
Tam hangi gün yumurtladığımı bilmiyorum ama aşağı yukarı 1 hafta olmuştu ilk öğrendiğimdeCanım yumurtlamadan ne kadar geçmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam hangi gün yumurtladığımı bilmiyorum ama aşağı yukarı 1 hafta olmuştu ilk öğrendiğimdeCanım yumurtlamadan ne kadar geçmişti
Düşük çıkması normal o zaman canım benimde 12 çıkmştı 10-11 geçmişti ondan sordumTam hangi gün yumurtladığımı bilmiyorum ama aşağı yukarı 1 hafta olmuştu ilk öğrendiğimde
Anladım teşekkür ederimDüşük çıkması normal o zaman canım benimde 12 çıkmştı 10-11 geçmişti ondan sordum
Kızlar fena grip oldum. Ama hamile miyim bilmediğim için dün kan testi yaptırıp öyle ilaç kullanayım dedim. Ve sonucum beta 2 geldi. Adetime 1 hafta var. Sizce yükselir mi? Bilemedim ilaç kullanayım mi kullanmayayim mi? Ilk defa sonucum 2 geliyor. Genelde 0 değerlerde olur.
Cidden mi? Inanilmaz ağrım var. Bütün vücudum dökülüyor resmen Ateşimde var.Bence ilaç kullanma. Burada okuduğum konularda gripte hamilelik belirtisi olabiliyormuş. Ki bende öğrenmeden önce grip olmuştum.
Cidden mi? Inanilmaz ağrım var. Bütün vücudum dökülüyor resmen Ateşimde var.
Benim 603.1 cıktı ama ultrasonda gözükmüyor erken mi dktor hamilesin dedi gebelik testi yapmıştım pozitif çıktı
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri
Kizlar yumurtlama günüm içinde kan verdim 0.14 çıktı bu sizce yükselir mi ne desiniz yumurtlamanin başında birliktelik oldu rahatsızdım mecbur verdim
Geçen ay ocagin 3 de hasta olmam gerekirken araligin 30 da hasta oldum suan telimde program var o na göre 26 hasta olmam lazım bugün sol kasigima batmalar yasadim tam yumurtlama donemonde deger kac cikar normaldeBence yükselir. Pozitif düşünelim
Anormal olacagini dusunmuyorum belki de çoğul gebeliktirHanımlar, klasik artışımız var ya hani iki günde bir 2 kat artması gereken... değerlerim 25-89-228 ve adetime henüz 4 gün var... artışlar güzel fakat hep 2 kat artmamış önce 4 kata yakın artmış sonra 3 kata. Normal mi acaba
Geçen ay ocagin 3 de hasta olmam gerekirken araligin 30 da hasta oldum suan telimde program var o na göre 26 hasta olmam lazım bugün sol kasigima batmalar yasadim tam yumurtlama donemonde deger kac cikar normalde
Anormal olacagini dusunmuyorum belki de çoğul gebeliktir
Yumurtlama dan 10-12 gün gecince kanda çıkıyor canımKizlar yumurtlama günüm içinde kan verdim 0.14 çıktı bu sizce yükselir mi ne desiniz yumurtlamanin başında birliktelik oldu rahatsızdım mecbur verdim
Yumurtlama dan 10-12 gün gecince kanda çıkıyor canım
IYE olduğu için antibiyotik yazacakti dr. O yuzden kan tahlili verdim yoksa çok cok erken olduğunu biliyorum ama bir umut iste cnm birde tahlil sonucuna önce eşim bakti değilsin hamile değilsin dedi ben o zaman kötü oldum