Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kesinlikle kızlar evet zaman hiç geçmiyor ya dogmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz yarın minigimi görücem yne
bende perşembe görcem inş iyilerdir
slm arkadaşlar şimdi doktordan geldim. ilk muayenem sat 11 temmuz ama keseyi göremedik. bugünkü beta hcg 1252. doktor ancak 5000 lerde ultrasonda gözükür dedi. haftaya bi daha gidicem anlicanız. daha yeni tutunma aşamasında 10 gün ilişkiye girme dedi. işte geri kalanı bildiğiniz şeyler ağır kaldırma iş yapma dinlen. bu kadar .eşimde heyecanlanmıştı bende öyle ama bi daha ki sefere kaldı inşallah.
bende perşembe görcem inş iyilerdir
çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucagınada alırsın çok güzel bişey hele o kalp atışını duyunca
zeycanem sen nasılsın canım nasıl oldun
son adet tarihim 14 temmuz
dün hcg bakıldı 52 çıktı
doktor dış gebelik olabilir dedi
yarın tekrar bakılacak çok korkuyorum
sizce çokmu kötü sonuç
dün hcg bakıldı 52 çıktı
sizce çokmu kötü sonuç
dün hcg bakıldı 52 çıktı
sizce çokmu kötü sonuç
ayy kimyasalda olmasın ne olur 5 ay önce kürtaj oldum çok zorBenimde adetimden 5 gün önce 22 çıktı 2 gün sonra 21 2 gün sonra 64. ben geçen cuma doktora gittim kimyasal gebelik düşükle sonuçlanacak dedi dediği gibide akşama kanamam başladı yani regli. yarın gene kan testi yaptıracağım ama seninkide kesinlike kimyasal gebeliktir, dış gebelik değil bence içini ferah tut.
inşallah geç döllenmedirhiç belli olmaz cnm geç döllenme olabilir benimde 9 gün geçince değerim 30 du dur bakalım yarın bi kana baktır inş değildir
benim adet günü bakıldığında 3,75 çıkmıştı şimdi 15+3 hamileyim belki geç döllenme falandır