- 23 Şubat 2018
- 68
- 26
Amin inşaallah ben adet gecikmesinin 4.günü kan verdim sonuç 1aya yakın çok şüküray bebek görebilir miyim acaba ALLAHIM isteyen herkese versen Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaallah ben adet gecikmesinin 4.günü kan verdim sonuç 1aya yakın çok şüküray bebek görebilir miyim acaba ALLAHIM isteyen herkese versen Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
adet gecikmesinin 4.günü canımCnm senin adetime kaç gün varken bu değer cikti
Tahminen kaçıncı gün yumurtluyorsunadet gecikmesinin 4.günü canım
1mart yumurtlamaydı canım değer normal değil miTahminen kaçıncı gün yumurtluyorsun
15martta regl günü1mart yumurtlamaydı canım değer normal değil mi
Benim değerde 732 adetime 2 gün kala yaptirmismistim cnm ama ben adetimin 11.günü yumurtladim ondan sordum.son adet tarihin neydi1mart yumurtlamaydı canım değer normal değil mi
ben de 14.gün yumurtladımBenim değerde 732 adetime 2 gün kala yaptirmismistim cnm ama ben adetimin 11.günü yumurtladim ondan sordum.son adet tarihin neydi
Anladim cnm bir daha vercem ki kan yoksa ultrasona mi gircenben de 14.gün yumurtladım
Dr u daha görmedim gittiğimde ultrason ve kan yaparım sanırım doktor ister herhalde artması lazım yaAnladim cnm bir daha vercem ki kan yoksa ultrasona mi gircen
Doktor değerin güzel artmış dedi..pazartesiye kese görmeye çağırdı..normalde cumartesiydi de pazartesiye sarktı..neyse geç olsun, güç olmasın..yalnız benim derdim hergün kalçadan iki doz progestan vurunmak(keseyi görünce dozu bire düşürecekmiş..sizinki ne oldu? Tekrar kan verdiniz mi?Noldu durumun cnm görüştün mu doktorla?
Yok cnm bn vermedim bi daha bnde haftaya gitcem kese için senin kanamanı mi oluyo cnm ondan mı düşük tehlikesi diyor doktorDoktor değerin güzel artmış dedi..pazartesiye kese görmeye çağırdı..normalde cumartesiydi de pazartesiye sarktı..neyse geç olsun, güç olmasın..yalnız benim derdim hergün kalçadan iki doz progestan vurunmak(keseyi görünce dozu bire düşürecekmiş..sizinki ne oldu? Tekrar kan verdiniz mi?
Anladim cnm gelişmelerden haberdar etDr u daha görmedim gittiğimde ultrason ve kan yaparım sanırım doktor ister herhalde artması lazım ya
Ben adet gecikmesinin ikinci günü öğrendim hamile olduğumu ve o güne kadar kahverengi-siyah akıntım vardı her adet öncesinde olduğu gibi..bir de kasıklarda batma vardı..tüp bebek hastası da olunca geçmişte hemen verdi progestanı..kan sulandırıcıyı..Yok cnm bn vermedim bi daha bnde haftaya gitcem kese için senin kanamanı mi oluyo cnm ondan mı düşük tehlikesi diyor doktor
Tamam canımAnladim cnm gelişmelerden haberdar et
Anladim cnm pazartesi karindan mi bakcaktin keseyeBen adet gecikmesinin ikinci günü öğrendim hamile olduğumu ve o güne kadar kahverengi-siyah akıntım vardı her adet öncesinde olduğu gibi..bir de kasıklarda batma vardı..tüp bebek hastası da olunca geçmişte hemen verdi progestanı..kan sulandırıcıyı..
Amin inşaallah Allah tüm evlat isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinHayırlı olsun gebelikleriniz arkadaşlar sağlıcakla kucağıniza alın insallah.
İnş cnm hepimizin öyle olurEvet..bugün zaten 5 haftalık oldu çok şükür..son adet tarihim 14 şubat..pazartesine 5+5 olacak..direkt üstten bakacak..hayırlısıyla herşey yolunda gidecek inşallah..