- 23 Şubat 2018
- 68
- 26
beta 1000 yazıo dimi yazı küçük olduğu için tam göremedimDoktor ameliyatta oldugu icin sonucu gosteremedim lutfen bakar msniz gebelik var mi ? Simdiden cevap veren herkese teşekkürederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beta 1000 yazıo dimi yazı küçük olduğu için tam göremedimDoktor ameliyatta oldugu icin sonucu gosteremedim lutfen bakar msniz gebelik var mi ? Simdiden cevap veren herkese teşekkürederim
Seni yanlış bilgilendirmek istemem ama 0,5 üstü gebelik diye biliyorum bence çok beklemeden doktora git inşallah hayırlı haber alırsınay çok heycanlıyım inanamıyorum şuan vala çok şaşkınım kesin dogru mu acaba canm
Maşallah Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah iyi beklemissin ben gecikmenin 4.günü gittimadetim geciktikten 20 gün sonra kan testi yaptırdım canım
acaba hamilelik var mı çok merak ettim hep 0.100 çıkıyordu şuan şoktayım anlamadımMaşallah Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah iyi beklemissin ben gecikmenin 4.günü gittim
teşekkür ederim bu arada cümlemize nasip etsin Rabbim heyecandan nereyi okuyup ne yazacagımı bilemiyorumMaşallah Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah iyi beklemissin ben gecikmenin 4.günü gittim
bence var Allah yüzünü güldürsün inşaallahacaba hamilelik var mı çok merak ettim hep 0.100 çıkıyordu şuan şoktayım anlamadım
inşallah vardır ya 8 aydır bekliyorum vala tatlımbence var Allah yüzünü güldürsün inşaallah
Doktora gidince yazmayı unutma bebiside görürsün inşaallahinşallah vardır ya 8 aydır bekliyorum vala tatlım
Cnm senin adetime kaç gün varken bu değer ciktio zaman hamilesin tebrikler benim beta hcg 773.3 çıktı 1 aya yakın seninki de 6 veya 8 haftalık sanırım