Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim, hayırlısıyla inşaallah hepimize nasip olur:)
teşekkür ederim cevabın için.belkide haklısın.0 çıkması tuhaf gelmişti zaten.yokmuş gibi düşünsem iyi olur.umut edipte üzülmek daha kötü.allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.darısı tüm bebiş isteyenlerin başına..
allah sendende razı olsun iyi dileklerin duaların için.herşeyin zamanı var.ama insanoğlu olarak istemeyi biliyoruz sadece.nederler,allah herşeyin hayırlısını güzelini nasip etsin hepimize.
çok geçmiş olsun canım.sakın üzülme öncelikle.kese görünmedi diyede stres yapma bence.acizane fikrim kistten dolayı olmayabilir kanaman.bazı gebeliklerde ara kanamalar oluyo bildiğim kadarıyla.kötü düşünüpte o düşünceleri hayatına çağırma.yarın dr aklına takılan ne varsa çekinmeden sor.herşey gönünce olsun...
ilk hamileliğimde günlerce üzülmüştüm.senle bi farkım kanamam yoktu.ama kese görünmüyo dış gebelik dediler.geç ovulasyon olduğu için kese görünmedi.içini ferah tut canım.herşeyin hayırlısı de içinden.fırsat bulursan haber veer bi ara merak ederim durumunu.söylemesi kolay diyeceksin ama beynini lüfen boşalt ve pozitif ol canım.güzel haberler alırsın umarım.
10 yıl önce hamileyim diye dr yolunu tutmuştum.dr çok şaşırmıştı seni tedaviye bekliyodum yıllarca uğraşabilrdin demişti.çokta umursamadım ozmanlar.şuan oğlum 10 yaşında.ikinci için bu aya karar verdim ve elimden geleni yaptım:))kısmet artık.çok şükürki oğlum var.allah büyük verirse sevinirim.olmazsada dünyanın sonu değil canım.eğer hamile kalırsamda ilk sana duyurucam canım:))
10 yıl önce hamileyim diye dr yolunu tutmuştum.dr çok şaşırmıştı seni tedaviye bekliyodum yıllarca uğraşabilrdin demişti.çokta umursamadım ozmanlar.şuan oğlum 10 yaşında.ikinci için bu aya karar verdim ve elimden geleni yaptım:))kısmet artık.çok şükürki oğlum var.allah büyük verirse sevinirim.olmazsada dünyanın sonu değil canım.eğer hamile kalırsamda ilk sana duyurucam canım:))
tatlım kocaman oldu bebişimiz ultrasondan oynadıgını gördük ama kan fullll devam ilginç şükür kesede anormallik bozulma bebkte bi sıkıntı yok sizden ne haberler
arkadaşlar,
testimi yaptırdım. ilk 10.1 çıkmıştı. Şimdi 38.8. Adetime 4 gün var. Şimdi ben neyim? Hamile miyim?