- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
bende bugun kan tahlili yaptırdımm son adet tarihim 30 mayıs tahlil sonucum 437,78
gözün aydın canım.allah tamamına erdiirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugun kan tahlili yaptırdımm son adet tarihim 30 mayıs tahlil sonucum 437,78
canım ben bugün gittim ağrı falan oldu keseyi gördüm sadece dolu mu boş mu bilemeyiz 10 gün sonra gel dedi fatihteki devlet hastanesine gittim sen nereye gidiyosunn
sende de mi böle oldu önce kese boş daha sonra bebk mi gözüktü
banada öyle dedi kese vardı ama bebek şu an görünmüyo dedi 1 hafta sonra gel dedi gittim 6 haftalık olmuştum o zaman hem bebeğimi gördüm hemde kalp atışını gördüm ben büyükdoğuma başlamıştım ama bi arkadaşım tıp fak gitmişti orayı çok övdü bende şimdi orda özele başladım gayet güzel gidiyo
inşalahh canımmmp.tesiye kadar bebişinide görürsün işallah.:ecrin_bebek:
hımm ne güsell canım benim maşalahhhbanada öyle dedi kese vardı ama bebek şu an görünmüyo dedi 1 hafta sonra gel dedi gittim 6 haftalık olmuştum o zaman hem bebeğimi gördüm hemde kalp atışını gördüm ben büyükdoğuma başlamıştım ama bi arkadaşım tıp fak gitmişti orayı çok övdü bende şimdi orda özele başladım gayet güzel gidiyo
bakalımm bizde duycaz inşalahh
canım tıp fak fiyat açısından nasıl bilgilendirir mizin canımm
inşalahh canımmm
hımm ne güsell canım benim maşalahhh
bakalımm bizde duycaz inşalahh
canım tıp fak fiyat açısından nasıl bilgilendirir mizin canımm
cnm tıpta özel 175
kızlar bugün kan testi yaptırdım 38 çıktı. dr sorun yok dedi haftaya yeniliycez testi. 400 - 600 arası olmalıymış. 4 gün var adet günüme offff Allah hepimize sabır versin
kızlarr adetim 3 gün gecikti ve kan verdim...18.77 normalmi..dr. hamilesin dedi..ama bu değerler katlamsı gerekiyomuşş inş. katlanırda bebeğimle benimle olur..
iyi çıkmış benim 3 gün gecikmişti 39,97 çıkmıştı 3 gün sonra 214 olmuştu.değerin artacaktır merak etme.kızlar bugün kan testi yaptırdım 38 çıktı. dr sorun yok dedi haftaya yeniliycez testi. 400 - 600 arası olmalıymış. 4 gün var adet günüme offff Allah hepimize sabır versin
kızlarr adetim 3 gün gecikti ve kan verdim...18.77 normalmi..dr. hamilesin dedi..ama bu değerler katlamsı gerekiyomuşş inş. katlanırda bebeğimle benimle olur..
benimde 30 çıkmıştı iki gün sonra 200 sonraki iki gün sonra 600 sonrakinde 1400 oldu inş katlar cnm hayırlı olsun
iyi çıkmış benim 3 gün gecikmişti 39,97 çıkmıştı 3 gün sonra 214 olmuştu.değerin artacaktır merak etme.
canım geç döllenme olmuş olabilir.3 gün sonra kan testini tekrarla.
kızlar benım adetıme 4 gun var kan testı yapsam cıkar mıson adetım 10 hazırann belımde cok kötü agrı varr
arkadaşlar benim sat 31 mayıs , 1 temmuzda betam 1078 çıktı , 5 temmuzda 2976 :lepi: delikafaduldendelikafadulden
daha önce birkaç kimyasal gebelik yaşadım o yüzden çok korkuyorum
inşalahh canımmm
cnm tıpta özel 175
hımm
kıslarr benimmm bugün 5+3 olduk betamız 6251 olmuş nasıl sizce
bende boş gebelik yaşamıştım cnm için rahat olsun boş gebelikte değer bu kadar yükselmiyo hayırlı olsun
kalbim kontrole gittinmi cnm bebişin ne durumda iyimi ben gördüm elini ayağını oynatıyodu 26 temmuzda tekrar gitcem büyük ihtimalle cinsiyetinide öğrenirim inş
içimi nasıl rahatlattın anlatamam canım benim Allah razı olsunnnnnnnnnnnnn
benim ilk gebeliğim ve 2 senedir uğraşıyorduk boş olmasındann korkuyordumm şükürlerr olsun Rahatlattın beni