BENCE GAYET İYİ CANIM.. TEBRİKLER..:teytey:
teşekkür ederim canımmmhihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENCE GAYET İYİ CANIM.. TEBRİKLER..:teytey:
kızlar benim sat 29 mayıs değerim 90,3 çıktı. lütfen yorum yapın nasıl?
ikiye katlamış işte gayet güzel allah kucağına almayı nasip etsin
mrb arkadaşlar bn kan testi yaptırdım sat 2 gün geçince yanii ve sonucum 222,50 çıktı sizce nasıl bu sonuç?
çok geçmiş olsun cnm allah bi daha yaşatmasın inş düşüğün sonrası gebelik oluyo ama ben bi iki ay dinlen derim genelde o zaman daha sağlıklı oluyomuş ben düşüğün 6 ay sonrası gebe kaldım korundum çünkü korunmayı kestiğim ay hamile kaldım
arkadaslar hepınıze yorumlarınızdan dolayı cok tesekkur ederım.
ben de doktorumu dinlemeyi düşünüyorum haklısınız.Bısey sormak ıstıyorum.Ben evlendıgım aydan ıtıbaren dogum kontrol hapı kullanıyordum.1 bucuk senelik evliyim. sonra ılacı bıraktım ve 10 ay sonra hamıle kalabıldım.şimdi tekrar ılac kullanırsam yıne bu kadar uzar mı yanı uzun surer mı hamıle kalabilmem :???? bu konuda da yardımcı olur musunuz
kalb gözde nerelerdesiniz iyimisiniz
Canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.Pazartesi 60 çıkan değerim cuma günü 394 oldu.Doktor normal olduğunu fakat keseyi daha göremeyeceğimizi söyledi.Salı günü tekrar gideceğim.İnşallah en azından keseyi görürüz.Çünkü dış gebelik olacak diye çok korkuyorum.Ama doktor dış gebelik olsa değerin böyle artmazdı dedi.Şimdilik biraz rahatladım.İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.Görüşürüz canım.a.s.
slm kıslarrrrr şükürler olsun bende hamileyim 5+1
adetim 2 gün geçmişti test yaptım ve sonuç 826.7 çıktı normal mi sonuç nasıl sizcee