arkadaslar malasef ben bebegimi bugun kaybettik
7 haftalık hamileydim,2gun önce kahverengi akıntı oldu arkasından biraz kan.hemen doktoru aradım ve sabah kontrolegittik.kontroldekalp atışını duyduk bebek iyi dedi kanama orda deil dedi doktorve tahlil sonucuna bakarak idrar yollarindaenfeksiyon var ondan olabilirdedi ve ilaç verdi.ayrıca tetiklemesin diye progesteron verdi bunlar dün oldu.gece tuvalete kaklktim ve kanamaninarttigini gördüm.sabahı bekliyim dedim ve bu sabah hemen acile gittik ve üzücü haberi aldık
kalp atışı yoktu ve düşüş başlamış hemen kurtaja aldılar.bu arada hamileliği öğrendiğim haftamdan beri karnımda ağrı vardı ben hep yerleşke ağrısı diye düşündüm.siz sakın böyle düşünmeyin arkadaslar önemseyin.kürtajdan sonra doktor iltihap için antibiyotikve dogum kontrol hapı verdi.bu ay adet olmuş gibi olcaksin sonraki ay da adet olduktan sonra tekrargebe kalabilirsin dedi.arkadaslar bu süre normal mı?dogum kontrol hapikullanma gebeliği önler mı?birde bisey sorcam annem ve kayınvalidem düşükten sonra tekrar hamilekalmanin daha kolay olacağını söylediler siz bukonuda ne söyleyebilirsiniz? şimdiden cevabınız için tesekkurler.herkesin bebisini allah hemen versin kucaklarımıza.