- 31 Ocak 2013
- 207
- 0
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.681
kızlar hepinize günaydın.... Duamız inş yarın bitiyor.... Yeni dua öderilerinizi bekliyorum.... bu haftaki duanın süreside 2 hafta olucak çünki önümüzdeki perşembe Bayrama geliyor.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim insallah dualarin bosa cikmaz yuzun guler.feraha cikarsin insallah.allahim bu mubarek gunlerde gonlundeki muratlari versin insallah.
kese dar gibi canim biraz.insallah problem olmaz.olmaz diyorlar zaten dr lar.cuma randevum var bakalim ne diycek.hayirlisi olsun.
emelcim sen de cok bekledin sevinc gibi.insallah senden de guzel haberler gelir en kisa zamanda.dort gozle haber beklediklerimden birisin.
allah razı olsun canım güzel dileklerin için tşk ben bu ara taşınma telaşındayım kayseriye tayinimiz çıktı inş orda bir kekere daha aşılama deneyecenm olmazsa tüpe geçecez
Hiteroskopi yapıldı.şuan gayet iyiyiym biraz dinleniyorum.gerçektende yapışıklık varmış ve çok şükür açıldı.ama tekrarlayabilirmiş umarım tekrar olmaz.estorojen verdi biraz rahim duvarı kendine gelsin diye.umarım gelecek ay umutlarım çiçek açar.
Hiteroskopi yapıldı.şuan gayet iyiyiym biraz dinleniyorum.gerçektende yapışıklık varmış ve çok şükür açıldı.ama tekrarlayabilirmiş umarım tekrar olmaz.estorojen verdi biraz rahim duvarı kendine gelsin diye.umarım gelecek ay umutlarım çiçek açar.
kızlar hepinize günaydın.... Duamız inş yarın bitiyor.... Yeni dua öderilerinizi bekliyorum.... bu haftaki duanın süreside 2 hafta olucak çünki önümüzdeki perşembe Bayrama geliyor.....
Canım 34 çok erken değilmi? Bir sorun yoksa bebekte yada suyunda needen erkenden alacakki. Çoğu doktora 38 bile yeterli gelmiyor 39 dan gün almasını bekliyor, endişelendim okuyunca. Rabbim inşallah sağlıkla dünyaya getirsin bebişleri...
Bende göbekten yapıyorum ama giderek zorlaşıyormu anladım daha çok acıyor, kanatıyorum. Ve bazen çok zor giriyor. Daha yeni olmasına ragmen 12. haftada böyle bakalım sonra ne yapcaz. Senin iğne kaçlık canım?
canım nasılsın umarım herşey yolundadır maşallah 31. haftana girmişsin allah sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip etsin
canım ara ara efkar bassa da daha iyiyim. bol bol dua ediyorum. şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim yüzüme bakar inş. sen nasılsın bitanem. kesede ufak bir sıkıntı varmış sanırım. umarım rabbimsenide tüm hamişlerimizi de sonunda bebişleriyle mutlu sona ulaştırsın.
çooooook sevindim gözün aydınnnnnnnnnnnn
gözün aydın sevinç darısı biz bekleyenlerin başına inş
cok gecmis olsun.iyiki de yaptirmissin histeroskopiyi.yapisiklik acilmis.guzel haberlerini bekliyoruz.Hiteroskopi yapıldı.şuan gayet iyiyiym biraz dinleniyorum.gerçektende yapışıklık varmış ve çok şükür açıldı.ama tekrarlayabilirmiş umarım tekrar olmaz.estorojen verdi biraz rahim duvarı kendine gelsin diye.umarım gelecek ay umutlarım çiçek açar.
geçmiş olsun cnm.demek yapışıklık varmış ve tekrarlayabilirmiş.doktorun korunmayı bırakabilirsin demedimi.ilacı kullanmaya başlamışsın çünkü.ben doktoruma önceden içsem düzelsin diye sonra korunmayı bıraksam olmazmı demiştim olmaz heray rahim adetle kendini yeniliyo o ilaçla hamileliği düşünmek gerek demişti.histeroskopi için hastane araştırdımda çoğu özel hastanede yapılmıyo ve yapılan yerlerde baya pahalı.bu kadar pahalı olduğnu düşünmemiştim.bir hastane 1000tl dedi.ayıptır sorması sen kaç liraya yaptırdın cnm.
eşekkür ederim canım iyiyim. kendimi toparlama çalışıyorum. bazen kendimi suçluyorum şöyle yapsaydım falan diye o zaman kendimi kötü hissediyorum. ama dua ederek rahatlamaya çalışıyorum. artık olan oldu. bundan sonrasında yolumuza bakmak lazım. hiç kolay günler beklemiyo beni. hazırmıyım bilmiyorum. çok yıprandım. rabbim kolaylıklar versin.iyiyim canım şükür.salı günü kontrolümüz var.nstye de bağlar galiba bakalım sancı filan çıkacak mı?bu aralar adet olacakmışım gibi ara ara sancılar giriyor ya bakalım hayırlıs....
canım nasılsın,sıcak old. için baş ağrılarım oluyor.tel.konuşmak istemiyorum onun için arayamıyorum seni ama aklım sende haberdar et bizi...
maşallah 22.haftaya girmişsin.nasılsın,tayin işlerin halloldu mu,bende eşimin okuluna tayin istedim çıktı şimdi doğumdan sonra o beldeye taşıncaz ara ara gidip ev bakıyoruz.zaten bu sene ücretsizede ayrılacam çalışmak istemiyorum bebeğime bakayım diyorum.sen ne düşünüyorsun...
canım tayininde yeni yerinde hayırlı hgelir sana inşallah
cok gecmis olsun.iyiki de yaptirmissin histeroskopiyi.yapisiklik acilmis.guzel haberlerini bekliyoruz.
cnm sen de muhakkak yaptir.sende de buyuk ihtimalle yapisiklik cikacak.arastir muhakkak uygun biryerler bulursun.dr un nasil buna ihtiyac duymaz anlamiyorum.o dr a devam etme konusunu biraz daha dusun bence.
canım içini ferah tut. kesenin ve rahmin büyümesi ile alakaşı olabilir. inş. düşük belirtisi falan değildir. seni çok rahatsız ediyorsa en azından başka bir dr.a ultrasona girebilirsin için rahatlar. bir de kendini yormamaya dikkat et.kızlar bir sorum olacak. yaklaşık 3 gündür enteresan bişey yaşıyorum. çok afedersiniz alttarafım kasılıyor sanki içime bişey giriyormuş gibi acıyor. günde 4-5 defa oluyor. korkuyorum düşük belirtisi değildir demi. ne olur bişey deyin doktorumu da arayamıyorum salı günü kontrolüm var. dua edin nolur