Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

serpilcim senin dr neden 34. haftada almak istiyor bebeği anlayamadım.

benim ilk vurulduğunda kızzarıklık oluyor sonra geçiyor.kaşınma değilde ara ara soyulma oluyor.zaten benim eller sürekli soyuluor iğnenin yan etkisiymiş döküntü

emınecım bebek dısarıda yasayabılır haftaya geldıgınde rıske atmamak ıcın dogsun ıstıyor

elıfcım benımde eller hep soyuluyor ıcı bıle:)sureklı nemlendırıcı suruyorum kasınmasın dıye.sımdı arnica yazdı onu alıcam.gobegımı gorunce kadın da korktu:)homozıgot olmasaydım ıgneyı azaltacaktı.

Kizlar rr hamileyim rabbim olmayanlarada versin insallah aminn :KK49:

Sevinnnnnnnnnnnnnccccccccccc cok ama cok sevindim.insallah Rabbim isteyen herkese saglikli nasip etsin.yaxip gitme ara ara gel durumundan haberdar et.kac ayliksin yeni mi, igne ve aspirin mi kullaniyorsun, kalp atisini duydun mu...ay ne kadar soru sordum beeeee

Canım 34 çok erken değilmi? Bir sorun yoksa bebekte yada suyunda needen erkenden alacakki. Çoğu doktora 38 bile yeterli gelmiyor 39 dan gün almasını bekliyor, endişelendim okuyunca. Rabbim inşallah sağlıkla dünyaya getirsin bebişleri...

Bende göbekten yapıyorum ama giderek zorlaşıyormu anladım daha çok acıyor, kanatıyorum. Ve bazen çok zor giriyor. Daha yeni olmasına ragmen 12. haftada böyle bakalım sonra ne yapcaz. Senin iğne kaçlık canım?

slm canlar uzun süredir giremedim bi türlü fırsat bulmadım ama aklım hep sizde umarım hepiniz iyisiniz dua ediyorum sürekli sizler için rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize doğum esnasında da bol bol dua okudum ben iyiyim minik kızımla bugün 16. günümüz ufak tefek sıkıntılarımz oluyo ama hamilelikte çaktiklerimn yanında vız gelir kızım şu an uyuyo bi size bakayım dedim şimdi biraz geçmiş yapayım hepinizi öpüyoruz teyzeleri

benim ilk vurulduğunda kızzarıklık oluyor sonra geçiyor.kaşınma değilde ara ara soyulma oluyor.zaten benim eller sürekli soyuluor iğnenin yan etkisiymiş döküntü

canım nasılsın umarım herşey yolundadır maşallah 31. haftana girmişsin allah sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip etsin

slm canlar uzun süredir giremedim bi türlü fırsat bulmadım ama aklım hep sizde umarım hepiniz iyisiniz dua ediyorum sürekli sizler için rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize doğum esnasında da bol bol dua okudum ben iyiyim minik kızımla bugün 16. günümüz ufak tefek sıkıntılarımz oluyo ama hamilelikte çaktiklerimn yanında vız gelir kızım şu an uyuyo bi size bakayım dedim şimdi biraz geçmiş yapayım hepinizi öpüyoruz teyzeleri
hilalcim hoşgeldn s,zlerden haber almak çok güzel. inşallah biz de görürüz o günleri. bebişimizle hasretleşeceğimiz günleri :)
Canım 34 çok erken değilmi? Bir sorun yoksa bebekte yada suyunda needen erkenden alacakki. Çoğu doktora 38 bile yeterli gelmiyor 39 dan gün almasını bekliyor, endişelendim okuyunca. Rabbim inşallah sağlıkla dünyaya getirsin bebişleri...

Bende göbekten yapıyorum ama giderek zorlaşıyormu anladım daha çok acıyor, kanatıyorum. Ve bazen çok zor giriyor. Daha yeni olmasına ragmen 12. haftada böyle bakalım sonra ne yapcaz. Senin iğne kaçlık canım?
ben de önce bacaktan yaptım sonra öbekten yapayım dedim ama çok esnek zor giriyor sıksam bile derim sertleşmiyor.

sevinçcim çok sevindim uzun süredir senden haber alamıyorduk.dönüşün muhteşem oldu . Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
sessiz arkadasim.gidisin suskun olmustu donusun muhtesem.oldu:) ne kadarliksin.ne durumdasin anlatsana.
cokk sukur ramazan cikmadan bir hamile haberi aldik.bir kac tane daha alsaydik iyiydi.bir hafta var belki baskalarindan da haber gelir.
allah hayirli saglikli etsn.yuzunu guldursun cnm.

hilalcim seni burda gormek ne guzel.gecen esim diyo.farzedelimki dogurdun hala kk ya girecekmisin diyo:)ben de tabi girerim dedim.butun tanidigim arkadaslarim dogurana kadar girerim dedim:)kucuk kizini kokla benim icin.ohh ne guzel kokuyordur o simdi:)abisiyle arasi nasil?pek istemiyodu kardes:)

Son düzenleme:
nasilsin canim.ozletiyorsun kendini.
canım ara ara efkar bassa da daha iyiyim. bol bol dua ediyorum. şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim yüzüme bakar inş. sen nasılsın bitanem. kesede ufak bir sıkıntı varmış sanırım. umarım rabbimsenide tüm hamişlerimizi de sonunda bebişleriyle mutlu sona ulaştırsın.

cok sukur Sevinccim sen de guzel haberi aldin Allah hepimize saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin saglikli bebeklerimizi.amin.

Normalde 7 gündü en son 4 güne kadr düştüm.ve daha çok siyah renkte gelior.inş iyi çıkar.endişeden sanırım prolaktimimde yükseldi.

valla bana doktorum gerek yok filme dedi.sadece korunmayı bırakınca ostrojen ilacı vercem dedi.oyüzden ben kendim yaptırmayı düşünüyorum ama doktor tavsiye etmezse yapılmıyomuş.ama özel hastaneler para kazanmak için yaparlar diye düşünüyorum.yarın yaptırcaktın demi.sonuç hemen belli oluyodur.doktor inşallah iyi şeyler söylerde diğer ay hamile kalabilirsin.arkadaşların dediğne göre filmden sonraki ay hamile kalınabiliniyomuş ama sana tavsiyem ostrojen ilacı kullanarak korunmayı bırakman.

Son düzenleme:
canım ara ara efkar bassa da daha iyiyim. bol bol dua ediyorum. şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim yüzüme bakar inş. sen nasılsın bitanem. kesede ufak bir sıkıntı varmış sanırım. umarım rabbimsenide tüm hamişlerimizi de sonunda bebişleriyle mutlu sona ulaştırsın.
amin canim insallah dualarin bosa cikmaz yuzun guler.feraha cikarsin insallah.allahim bu mubarek gunlerde gonlundeki muratlari versin insallah.
kese dar gibi canim biraz.insallah problem olmaz.olmaz diyorlar zaten dr lar.cuma randevum var bakalim ne diycek.hayirlisi olsun.
gözün aydın sevinç darısı biz bekleyenlerin başına inş

emelcim sen de cok bekledin sevinc gibi.insallah senden de guzel haberler gelir en kisa zamanda.dort gozle haber beklediklerimden birisin.

X