- 8 Ocak 2012
- 806
- 56
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.621
serapçım gözün aydın bence de bebiş uğur getirdi maşallah :)Kızlar, ağrılı haftanın sonunda ağrılarla girdiğim sınavımı kazanmışım.
canım çok sevindim kontrolün iyi geçmesine. inşallah 10 hafta sonra sağlıkla bebişini kucağına alırsın bu arada ismi belli migünaydın kızlar hepinizden allah razı olsun dualarınızı yanımda hissettım valla.aksam gıttık kontrole hersey ıyı cok sukur yolunda gidiyo dedı gebelık diyabetım olduğu ıcın yedıklerıme aynen dıkkat etmemı soyledi.ben 2 kılo aldım toplamda 7 ayda bununda ıyı oldugunu zaten kılo alırsam suyumun azalma riski oldugunu soyledi. anlayacagınız hersey yolunda cok sukur .geri sayım basladı allahın izniyle son 10 haftamız darısı tum ısteyenlerın basına inşaalh:) bizlerde saglıkla kucagımıza almak nasıp olur inşah:)
serpilcim ben de hatılıyorum gebeliğin ilk zamanlarını. şimdi bakınca zaman ne çabuk geçmiş diyorum. inşallah sorunsuz sıkıntısız bir şekilde doğum yapıp kucağına alırsın oğluşunu. ismi var mı bu arada :)evet kızlar cok sukur 7 aya yaklastık bızde.hala dun gıbı ılk test yaptıgım gun.ne kadar zor gecırsemde sukur ettım rabbıme.bundan sonra da saglıkla sıhhatle zamanında kucagımıza alırız oglumuzu ınsallah.bazen dusununce hayal gıbı gelıyor bugune kadar olanlar.allah ısteyen herkese nasıp etsın.bızım pazartesı gunu kontrolumuz var ınsallah.doktor teyzesı de herseyın yolunda oldugunu soylerse cok mutlu olacagız.buyuk bı heyecanla gorus gunumuzu beklıyoruz.her zaman ıcımızde korkular endıseler oluyor tabı.rabbım kımseye korktugunu yasatmasın.bızler de anne baba olalım.yavrularımızla evımız senlensın ınsallah.amın
elifçim çok güzel bebek şekerin. ben bu konuda çok cahilim bu bebek şekerlerini ne yapıyorsunuz bebek görmeye gelenlere mi veriyorsunuz. yoksa hastanede mikızlar nasıl kızımın bebek şekerleri.
Ezgi Sare'min keşke Hatice Ece'me de yaptırabilseydim.şimdi olsa ezgi sarenin dogduğu zaanda 2 yaşı bitecekti kuzumun
teşekkkür ederim canım uyardığın için ben dikkat ediyorum ama marketten çıkarken de bi cihaz var o etkiliyor mu bilmiyorumHayirli cumalar pihticanlar.Rabbim dualarimizi kabul etsin.amin. Hamile arkadaslar sizinle bilgi paylasmak istedim.Magazalar,supermarketler,alisveris merkezleri...bunlarin girisindeki buyuk yada kucuk guvenlik makinelerinden gecmeyin olur mu canlar.ben cok dikkat ediyorum bazilari gizliyor reklamlarla falan aman dikkat yaninda bosluk varsa ordan gecin yada girmeyin hamileler ve cocuklar icin cok sakincali.Allaha emanet olun.optum.