Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Zehra için yaptım bende duayı canım, Allahım sağlıkla kolay bir doğum nasip etsin inşallah.. Rabbim sıkıntılarından kurtarsın, bunaltmasın inşallah. Seninde ellerine sağlık. Allah razı olsun. Seninde hamileliğin sıkıntısız geçsin ve bir avazda bir çırpıda doğum yap bu duaların sayesinde inşallah., :KK49:

Eminecim öncelikle yeni topik hayırlı olsun. Çok güzel olmuş. Umarım hepimiz için pek çok güzel sonucu paylaşabildiğimiz bir yer olur burası :))

Ayrıca çok sevindim senin adına canım.. ^.^ Hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla, sıhhatle tamamına da erdirir inşallah... Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın da başına ^.^

arkadaslar bugun zehra kontrole gitmis.dr bir haftada bebrgin kilo almamis oldigunu siylemis.bir de kan akis hizini yavad girmus dr.ama bebegin hareketleri iyiymis.carsamba tekrar gitcekmis.ayni ise durum dr artik bebegi alalim diycekmis.ve zehra endiseli.duamizi bekliyor.hepimiz gonlumuzce zehraya dua edelim lutfen.saglikla sihhatle bebegini alsin kucagina.zehramizin son gunleri.duamiza ihtiyacu var.kendi giremiyor.bilgisayari gocmus.

idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm:-) sevinemedim bile. hayırlısı olsun dedim sadece.

az önce zehra aradı, konuştuk. bebişi iyiymiş, yani hareketliymiş. yarın ne olacağı belli olacakmış. dua edelim zehramıza olur mu? haa bir isteğin varmı dedi zehra. var dedim:-))doğumda isimlerimiz okuman dedim:-)))listeyi yapmış, isimlerimizi yazmış. çantasına koymuş. okuyacakmış:-)) biz de ona dua edelim. birazdan doğumu kolaylaştıran duayı yapıştırırırm.

eminecimmmm çooook sevindim . Allah kucağına almayı sağlklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin. senin endişelerini anlayabiliyorum biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin elinde.
zehraya da tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim sağlıklı bir şekilde doğum yapıp kucağına almayu nasip etsin.

cnm diyet listesi yayınlaşmışsın Allah razı olsun çook makbule geçti fax çekmişlerdi ama net okunmuyordu hemen hemen aynı şeyler yazıyor meyve serbestti ya kavun ve taze meyve suları yasaklar listesinde öylemi

emine cnm çok sevindim rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah idrarda çift çizgiyi gördüysen sevin cnm sevin :))) rabbim diğer bekleyen arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah tez zamanda bir çok hamilelik haberi alırız inşallah..

cnm diyet listesi yayınlaşmışsın Allah razı olsun çook makbule geçti fax çekmişlerdi ama net okunmuyordu hemen hemen aynı şeyler yazıyor meyve serbestti ya kavun ve taze meyve suları yasaklar listesinde öylemi

canım, yayınladığım şenayın yapıştırdığı liste. hacettepenin listesi. bezelye, yeşil fasulye vs yasak diyor bendeki listede. ama tolga beyin dediğine göre tüm meyve ve sebzeler serbest bizde. Şenay metionin diyeti yanında folik asit diyeti de yapıyor. o yüzden kavun vs yasak yazıyor. sen o kısmını takma. liste bu ama farklı olarak bize çavdar ekmeği serbest beyaz ekmek yasak. meyve sebze tamamen serbest canım.

canim ordaki topikte duracak ama galibaa dua listesini isteyen kislar burdan devam edecekk..:KK16:masalalhh betan yükselmisss hayirli olsun hamileliginnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:keseni kesin görürsün carsambaaaa:KK16:

merhaba kızlar yarın büyük gün bakalım ultrasonda neler olucak çok merak ediyorum sabahtan hemen gidicem valla inşallah görünür bebiş inşallah sağlıklıdır bu kadar ilaç kullanıyoruz çok koruyorum bir şey olur diye iğnelere kendim vurmaya başladım hep ucunda bir damla akıtıyorum püf noktası falan var mı

eminecimmmm çooook sevindim . Allah kucağına almayı sağlklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin. senin endişelerini anlayabiliyorum biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin elinde.
zehraya da tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim sağlıklı bir şekilde doğum yapıp kucağına almayu nasip etsin.

hayırlı olsun emine bahar ayı iyi geldi bize kimse üzülmesin sabırla herkesin olucak stres yapmayın yeter arkadaşlar tüm hamilelerin inşallah çok sağlıklı bebişleri olur ALLAH yüzümüze gülsün.....

canım, yayınladığım şenayın yapıştırdığı liste. hacettepenin listesi. bezelye, yeşil fasulye vs yasak diyor bendeki listede. ama tolga beyin dediğine göre tüm meyve ve sebzeler serbest bizde. Şenay metionin diyeti yanında folik asit diyeti de yapıyor. o yüzden kavun vs yasak yazıyor. sen o kısmını takma. liste bu ama farklı olarak bize çavdar ekmeği serbest beyaz ekmek yasak. meyve sebze tamamen serbest canım.[/QUOT

aman cnm öyle olsun çünkü zaten az seçeneğimiz var birde onlar azalmasın dünden beri iştahım kesildi bu arada bana tam buğday ekmeği dedi çavdarda olsa farketmez herhalde bol su spor çok önemli dedi bende okula yürüyerek gelmeye karar verdim

arkadaki duayı okudum zehra için sanırım doğumu yaklaşmış ALLAH kolay doğum yaptırsın inşallah çok sağlıklı bebişi olur ALLAH isteyen herkese sağlıklı bebişler versin versin...

Arkadaşımız Zehra için aşağıdaki sureleri veayeti okuyabiliriz. Herkes bir kez okusun lütfen.
1) Ayetel Kürsi okunur.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvelhayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ filerd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâhalfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesiakürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

2) Felak Suresi Okunur
Kul e'ûzü birabbilfelak.Min şerri mâ halak. Ve min şerri ğasikın izâ vekab. Ve min şerrinneffâsâtifil'ukad. Ve min şerri hâsidin izâ hased.

3) NasSuresi Okunur
Kul e'ûzü birabbinnâsi.Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yüvesvisü fîsudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.

4 ) Aşağıdaki Ayet okunur
İnnerabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmestevaalel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera vennücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbülalemin. (Araf 54)

1. kolay doğum için okunacak dua
Doğum, yerine göre hayatî tehlike arz eden birameliyat olabilir. Böylesine ciddî bir olay, elbette sadece mânevi dua ilegeçiştiritlemez. Önce maddi tedbirler alınır, yâni gereken ebeye, doktoragidilir, alâka ve muayenesi temin edilir, Bundan sonra sıra manevî tedbire,yâni duaya gelir.
Nasıl sadece doktor kesin şifaya vasıta değilse, sadece dua da öyle kesinşifaya sebep olmaz. Zira ikisini de Rabbimiz emretmekte, hem maddî, hem demanevî tedbiri dinimiz istemektedir. Birini icra edip ötekini ihmal eden,elbette yarım iş yapmış olur. Tek kanatlı kuşun uçtuğu kadar başarı teminedilir.
Maddî tedbirden sonra alınacak manevî tedbiri, yâni okunacak duayı,
Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, ÖnceÂyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra daşu âyet okunur:

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyaminsümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse velkamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahürabbül alemin. (Araf 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş,netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecellietmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarladünyaya gelmişlerdir. Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek,konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.

zehramıza okudum canım duamızdan. rabbim kabul eder inş. sağlıkla doğumu gerçekleşir ve bebişine kavuşur

Bnde okudum cnm zehra icin rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallh. Darisida hepimizin basina !!!

merhaba kızlar yarın büyük gün bakalım ultrasonda neler olucak çok merak ediyorum sabahtan hemen gidicem valla inşallah görünür bebiş inşallah sağlıklıdır bu kadar ilaç kullanıyoruz çok koruyorum bir şey olur diye iğnelere kendim vurmaya başladım hep ucunda bir damla akıtıyorum püf noktası falan var mı
iğnenin ucunu açarken iğneyi dik tut.biraz daha az damlıyor. iyi dileklerin için teşekkğrler canım. iyi haberlerle gelirsin inşallah.
canım, yayınladığım şenayın yapıştırdığı liste. hacettepenin listesi. bezelye, yeşil fasulye vs yasak diyor bendeki listede. ama tolga beyin dediğine göre tüm meyve ve sebzeler serbest bizde. Şenay metionin diyeti yanında folik asit diyeti de yapıyor. o yüzden kavun vs yasak yazıyor. sen o kısmını takma. liste bu ama farklı olarak bize çavdar ekmeği serbest beyaz ekmek yasak. meyve sebze tamamen serbest canım.[/QUOT

aman cnm öyle olsun çünkü zaten az seçeneğimiz var birde onlar azalmasın dünden beri iştahım kesildi bu arada bana tam buğday ekmeği dedi çavdarda olsa farketmez herhalde bol su spor çok önemli dedi bende okula yürüyerek gelmeye karar verdim
çavdar ekmeği demedi mi? ben aylardır çavdar ekmeği yiyorum. tavsiye ederim, kolesterolü düşürüyormuş ve baya şeye faydası varmış çavdarım. tam buğday dedi öyle mi? o halde buğday yasak değil mi? zaten ben de kaçamak yapıyordum:-))ben artık eskisi gibi kasmıyorum. ama diyeti ilk öğrendiğim zaman nasıl abartmıştım anlatamam. öyle de bir kilo verdimki zaten. alışırsın zamanla canım.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Bu salavatıokumadan önce 21 kere “Estağfirullahel aziyme ve etübileyh” diyerek günahlarınaffı istenir.
2-Hangi dilekiçin okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
3-Euzu besmeleçekildikten sonra Salavat-ı Tefriciye okumaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümmesalli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericübihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, vehüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi vesahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım,kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlargiderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem(cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz MuhammedMustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtincamâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsaneyle."
NICK
GERÇEK İSİM
elif5507 -
Elif:
*01as-
Aslı:
*ceylinn38-
Zehra:
*senay079-
Şenay:
180
*slvy1987-
Selvi:
sevinc007-
Sevinç:
eoe-
Emine:
190
serap06_06-
Serap:
160
rengarenk00 -
Serpil:
20
*nazka86 -
Nazife:
umud40-
Vildan:
50
hildan -
Hilal:
muco509-
Emel:
Eylül06-
Berna:
Slmeng-
selma :
*AzraNur68-
Gül:
06 kelebek-
Neşe:
50
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:
31
Mayd-
Aycan:
50
Atis-
Senem:
330ml-
Sultan:
Adalet1990-
Tuğçe:
Gül_neva-
İrem:
Lolo-
Nihal:
Cbdefne-
Canan:
5
Ayşe_23
Ayşe:
TOPLAM
736
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
31.05.2013
DUALAMA
TARİHİ:
06.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

iğnenin ucunu açarken iğneyi dik tut.biraz daha az damlıyor. iyi dileklerin için teşekkğrler canım. iyi haberlerle gelirsin inşallah.
çavdar ekmeği demedi mi? ben aylardır çavdar ekmeği yiyorum. tavsiye ederim, kolesterolü düşürüyormuş ve baya şeye faydası varmış çavdarım. tam buğday dedi öyle mi? o halde buğday yasak değil mi? zaten ben de kaçamak yapıyordum:-))ben artık eskisi gibi kasmıyorum. ama diyeti ilk öğrendiğim zaman nasıl abartmıştım anlatamam. öyle de bir kilo verdimki zaten. alışırsın zamanla canım.
ben de kepek yasak diye tam buğday yemiyorum. o kepekli olur diye. enteresan.

canım hayırlı uğurlu olsun gerçekten çok güzel bir haber. Allah tamamına erdirsin inşallah darısı isteyen herkesin başına..

cnm reçeteyi medicanadan giriş yaptırıp yazdırıyor sekreter yani ben medicanaya gittim normalde 186 tl olan muayene ücretini indirimli (110 yada 90 tl eşimin testide vardı hangisi hatırlayamıyorum) ödüyorsun rapor çıkardı iğneler için eczane için kod verdi gittim aldım ama her verdiğine medicanaya muayene ücreti ödersek epey para tutar homosistein için dengeye yönlendirdi Allahtan anlaşma yapmış indirimli ödedim doğumdada sgk geçerli olmadığından ne derlerse onu ödeyecez of Allahım zaten sonucum hiç iyi gelmedi homosistein 19 çıktı bu değer düşmezse hamile kalsan iğneye rağmen kaybedersin dedi hep nasıl yapılırki dediğim diyeti verdi :KK43:( 2 ay bende artık diyet yapıp değerin düşmesini bekleyeceğim 2. şokuda eşimin testinde yaşadım daha önce yaptırdığımızda çok iyi sonuç çıkmışken şimdi yarıyarıya düşük çıktı hareketlilik az dedi onada hap verdi 2 ay tedavi görecek yalnız tolga hocadan çıktığımızda eşimin ilk tepkisi iyiki bulmuşsun bu doktoru oldu :))erkek doktor takıntısını yenmiş oldu böylece Rabbim hayırlısını versin artık ne diyeyim.. birde diyet konusunda makarna ve patates kızartması yiyebiliyormuyuz ben dünden beri meyve yiyorum alışana kadar aç duracam herhalde neye elimi atsam bişey çıkıyo sen ne güzel alışmışsındır artık

homosistein 19 çıkmış deyince ilk defa duyduğum için internetten baktım.çok sorunlu bir rahatsızlıkmış.bende malesef kırmızı et yiyemiyorum.B12 vitamin eksikliği var.doktorumda ilaç yerine illa et yiceksin diyo.bende yiyemiyorum.midem almıyo.öyle kaldı.bütün düşük yaşayan hastaların homosisteine bakmışlardır herhalde.çok test yaptırdım.bu varmı bilmiyorum.diyetle düşebilecek birşey.enazından kanpıhtılaşması gibi genetik olan bir rahatsızlık değil.enyakın zamanda iyi olursun inşallah.Allah hepimize şifa versin.

X