Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

heyoo heyoooo burasııı cok guzelll olmusss yaa benn dogrumu okudumm emıne hamılemısnnn superrr yaa hadıı bu sefer ınsallahh, kızım masllahh neguzel hemen hamiş kalabılıyosunn allah nazarlardan korusunn,

eminecim hayırlı olsun.... darısı tüm isteyenlere olsun inş.....

Canimmmmm cok svndim yetistin bize bak ayyy cok mutlu oldum yss dedim bn sana. Dimi bu ay sana ugurlu glck diye:nazar::nazar:

çok sevindim canım inş rabbim kucağına almayıda nasip eder

çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun hepinizden. darısı en kısa zamanda isteyenlere olsun inşallah. hamişlerimiz de hayırlı doğumlar yapsın inşallah. çok sevinemiyordum ama sizlerden böyle mesajlar alınca sevinmeye heyecanlanmaya başladım:KK1:

Son düzenleme:
az önce zehra aradı, konuştuk. bebişi iyiymiş, yani hareketliymiş. yarın ne olacağı belli olacakmış. dua edelim zehramıza olur mu? haa bir isteğin varmı dedi zehra. var dedim:-))doğumda isimlerimiz okuman dedim:-)))listeyi yapmış, isimlerimizi yazmış. çantasına koymuş. okuyacakmış:-)) biz de ona dua edelim. birazdan doğumu kolaylaştıran duayı yapıştırırırm.

idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm:-) sevinemedim bile. hayırlısı olsun dedim sadece.
emine maşallah. hadi bakalım bu sefer olur inş. zaten belirtiler var gibi demenden anlamıştım. o yüzden var da bize mi söylemiyorsun demiştim:) hayırlı uğurlu olsun canım. ama daha erken sen iğnelerini kullan. dr.a ne zaman gidiyosun?

az önce zehra aradı, konuştuk. bebişi iyiymiş, yani hareketliymiş. yarın ne olacağı belli olacakmış. dua edelim zehramıza olur mu? haa bir isteğin varmı dedi zehra. var dedim:-))doğumda isimlerimiz okuman dedim:-)))listeyi yapmış, isimlerimizi yazmış. çantasına koymuş. okuyacakmış:-)) biz de ona dua edelim. birazdan doğumu kolaylaştıran duayı yapıştırırırm.

ay canım çok heyecanlandım. uzun bir aradan sonra ilk doğum olacak. inşallah zehra ayaklarını sürür arkadan bizler de sırasıyla doğum yaparız inş. tabi dua ederiz. inşallah sağ salim bebişine kavuşur.

sen de izin alsan da o donem de onunla gitsen olmazmi:KK66:sonraki ay ramazan malum.dedigin gibi her iste bur hayir vardir canim

idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm:-) sevinemedim bile. hayırlısı olsun dedim sadece.

Canım çok sevindim. Maşallah diyorum önce:))) Allahım nazarlardan kötülüklerden korusun sağlıklı sıhhatli gelişmesini ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Güzel haberler geliyo ne güzel...
Canım bizim bu ay çalışma olmayacaktı zaten biliyosun o yüzden temmuzda ramazanda başlarız inşallah.

emine maşallah. hadi bakalım bu sefer olur inş. zaten belirtiler var gibi demenden anlamıştım. o yüzden var da bize mi söylemiyorsun demiştim:) hayırlı uğurlu olsun canım. ama daha erken sen iğnelerini kullan. dr.a ne zaman gidiyosun?

sağolasın canım. amin inşallah. iğne kullanıyorum canım. dr un sekreterin aradım. çok doluymuş randevuları. ama ısrar ettim. dr gelince sorup çağırırsa gitcem.darısı en kısa zamanda sana ve arkadaşlara olsun inşallah

Son düzenleme:
heyoo heyoooo burasııı cok guzelll olmusss yaa benn dogrumu okudumm emıne hamılemısnnn superrr yaa hadıı bu sefer ınsallahh, kızım masllahh neguzel hemen hamiş kalabılıyosunn allah nazarlardan korusunn,

aslı sende bu ay korunmayı bırakıcaktın ne oldu nasıl gidiyor...

canım sen ne durumdasın var mı birşeyler. korunmayı bırakmıştın. senden de bekliyoruz. bugün randevun vardı. inşallah güzel geçer ve faydalı bir görüşme olur senin için. kaçtaydı randevun. muayeneden sonra görüşelim mi. çok merak ediyorum hoca sana ne diyecek.

sağolasın canım. amin inşallah. iğne kullanıyorum canım. dr un sekreterin aradım. çok doluymuş randevuları. ama ısrar ettim. dr gelince sorup çağırırsa gitcem.

tamam canım. inşallah bu sefer güzel olur herşey eminecim. çok dua ettik. rabbim belki o duaların yüzü suyu hürmetine bize bir daha acı yaşatmaz. ne diyeyim. ama biz zaten hep en kötüsüne hazırlıyoruz kendimizi. hayırlısı olsun. merakla bekliyorum gelişmeleri:) bu arada sana da eşine de maşallah yani:KK1::KK9:

Canım çok sevindim. Maşallah diyorum önce:))) Allahım nazarlardan kötülüklerden korusun sağlıklı sıhhatli gelişmesini ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Güzel haberler geliyo ne güzel...
Canım bizim bu ay çalışma olmayacaktı zaten biliyosun o yüzden temmuzda ramazanda başlarız inşallah.

vildancım inşallah hepimiz sırasıyla ham,ile kalabiliriz canım. eğer sinan hoca korunmayı bırak derse seninle aynı zamanda başlayacağız aşağı yukarı. senin homosisteinin yüksek çıkmıştı. onun için birşey yaptın mı canım. tekrar tahlil falan.

vildancım inşallah hepimiz sırasıyla ham,ile kalabiliriz canım. eğer sinan hoca korunmayı bırak derse seninle aynı zamanda başlayacağız aşağı yukarı. senin homosisteinin yüksek çıkmıştı. onun için birşey yaptın mı canım. tekrar tahlil falan.

Canım daha ne yapabilirim bilmiyorum. Ben zaten hep sebze ağırlıklı beslenirdim. Şimdi yine aynen devam. Kurubaklagili biraz çok yerdim azaltmaya çalışıyorum, valla daha sıkı diyet dedi doktor ama yaptığım yapacağım bu:)) Daha fazla sebze meyve yemeye çalışıyorum. Bi kaç ay geçsin bi daha ölçtürücem bakalım.
Sen ne yaptın Şenaycım ne zamandı randevun

Canım daha ne yapabilirim bilmiyorum. Ben zaten hep sebze ağırlıklı beslenirdim. Şimdi yine aynen devam. Kurubaklagili biraz çok yerdim azaltmaya çalışıyorum, valla daha sıkı diyet dedi doktor ama yaptığım yapacağım bu:)) Daha fazla sebze meyve yemeye çalışıyorum. Bi kaç ay geçsin bi daha ölçtürücem bakalım.
Sen ne yaptın Şenaycım ne zamandı randevun

canım 13 Haziran. bakalım bana ne diyecek. bana tahlil yaptırırsa sonuçlar nasıl çıkacak. hepsi birer muamma. merakla bekliyorum ben de canım. allahtan bir mani olmazsa 13 Haziran'da gideceğiz bakalım dr.a.

Arkadaşımız Zehra için aşağıdaki sureleri veayeti okuyabiliriz. Herkes bir kez okusun lütfen.
1) Ayetel Kürsi okunur.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvelhayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ filerd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâhalfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesiakürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

2) Felak Suresi Okunur
Kul e'ûzü birabbilfelak.Min şerri mâ halak. Ve min şerri ğasikın izâ vekab. Ve min şerrinneffâsâtifil'ukad. Ve min şerri hâsidin izâ hased.

3) NasSuresi Okunur
Kul e'ûzü birabbinnâsi.Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yüvesvisü fîsudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.

4 ) Aşağıdaki Ayet okunur
İnnerabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmestevaalel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera vennücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbülalemin. (Araf 54)

1. kolay doğum için okunacak dua
Doğum, yerine göre hayatî tehlike arz eden birameliyat olabilir. Böylesine ciddî bir olay, elbette sadece mânevi dua ilegeçiştiritlemez. Önce maddi tedbirler alınır, yâni gereken ebeye, doktoragidilir, alâka ve muayenesi temin edilir, Bundan sonra sıra manevî tedbire,yâni duaya gelir.
Nasıl sadece doktor kesin şifaya vasıta değilse, sadece dua da öyle kesinşifaya sebep olmaz. Zira ikisini de Rabbimiz emretmekte, hem maddî, hem demanevî tedbiri dinimiz istemektedir. Birini icra edip ötekini ihmal eden,elbette yarım iş yapmış olur. Tek kanatlı kuşun uçtuğu kadar başarı teminedilir.
Maddî tedbirden sonra alınacak manevî tedbiri, yâni okunacak duayı,
Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, ÖnceÂyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra daşu âyet okunur:

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyaminsümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse velkamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahürabbül alemin. (Araf 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş,netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecellietmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarladünyaya gelmişlerdir. Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek,konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.

yaa ne dııyımm allah razı olsun, dogumda ısteyene dua etmek kadar sevap bışe yokmus, emıne dogumu ne zmann zehranın,

canım 13 Haziran. bakalım bana ne diyecek. bana tahlil yaptırırsa sonuçlar nasıl çıkacak. hepsi birer muamma. merakla bekliyorum ben de canım. allahtan bir mani olmazsa 13 Haziran'da gideceğiz bakalım dr.a.

Bence de baktır, diyet ne kadar işe yarıyor anlarsın böylece. Belki senin sonucuna göre bende daha sıkı yaparım. Bekliyorum sonuçlarını. Hadi hayırlısı ccanım.

yaa ne dııyımm allah razı olsun, dogumda ısteyene dua etmek kadar sevap bışe yokmus, emıne dogumu ne zmann zehranın,

canım zehra dün dr a gitmiş. bbeğin hareketleri iyiymiş ancak, bir haftada kilo almamış ve kan akış hızı yavaş demiş dr. ama zehra bebeğin kendi kan akışı mı yoksa ondan bebeğe giden kan için mi demiş anlamamış.yarın için yine gel aynı olursa durum bebeği alırız artık demiş. yarın belli olacak sanırım. normal istiyorsu zehra ama sezeryan olabilir sanırım. artık 38 hafta oldu sanırım onun.

Zehra için okudum canım duayı. Allahım inşallah sağsalim kavuşturur yavrusuna.
Duamızdan 50 tane okudum Eminecim.

aslı sende bu ay korunmayı bırakıcaktın ne oldu nasıl gidiyor...

canım ben bayadır bırakmıstım da ıkı ay klomen catlatma aldım olamdı, tam bu ay aşılama yaptıracktım, kucuk bır mıyomum vardı, ılaçlar onu buyutmus bu ay onu erıtecek ılerde başımı agrıtmasın dıe, bu ay korunduk o yuzden bıarnonce ılaç alıyrum bıtsın dıe beklıoyrum, temmuzda artık ne yaparım bılmıyorum aşılamamı, dogalmı bırakırım kafam karısık yanı canım

yeni topiğimiz hayırlı olsun.
zehra için duayı okudum Allah kabul etsin. Sağ salim alsın bebeğini kucağına inşallah.
30 salavat daha okudum
emine senin adına çoook sevindim. bu endişeler çok normal ama önemli olan sonu güzel olsun. Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah.

X