- 19 Kasım 2009
- 1.138
- 13
- Konu Sahibi melodysilk
idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm sevinemedim bile. hayırlısı olsun dedim sadece.
çok sevindim canım inş rabbim kucağına almayıda nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm sevinemedim bile. hayırlısı olsun dedim sadece.
heyoo heyoooo burasııı cok guzelll olmusss yaa benn dogrumu okudumm emıne hamılemısnnn superrr yaa hadıı bu sefer ınsallahh, kızım masllahh neguzel hemen hamiş kalabılıyosunn allah nazarlardan korusunn,
eminecim hayırlı olsun.... darısı tüm isteyenlere olsun inş.....
Canimmmmm cok svndim yetistin bize bak ayyy cok mutlu oldum yss dedim bn sana. Dimi bu ay sana ugurlu glck diye
çok sevindim canım inş rabbim kucağına almayıda nasip eder
emine maşallah. hadi bakalım bu sefer olur inş. zaten belirtiler var gibi demenden anlamıştım. o yüzden var da bize mi söylemiyorsun demiştim:) hayırlı uğurlu olsun canım. ama daha erken sen iğnelerini kullan. dr.a ne zaman gidiyosun?idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm sevinemedim bile. hayırlısı olsun dedim sadece.
az önce zehra aradı, konuştuk. bebişi iyiymiş, yani hareketliymiş. yarın ne olacağı belli olacakmış. dua edelim zehramıza olur mu? haa bir isteğin varmı dedi zehra. var dedim)doğumda isimlerimiz okuman dedim))listeyi yapmış, isimlerimizi yazmış. çantasına koymuş. okuyacakmış) biz de ona dua edelim. birazdan doğumu kolaylaştıran duayı yapıştırırırm.
sen de izin alsan da o donem de onunla gitsen olmazmisonraki ay ramazan malum.dedigin gibi her iste bur hayir vardir canim
emine maşallah. hadi bakalım bu sefer olur inş. zaten belirtiler var gibi demenden anlamıştım. o yüzden var da bize mi söylemiyorsun demiştim:) hayırlı uğurlu olsun canım. ama daha erken sen iğnelerini kullan. dr.a ne zaman gidiyosun?
heyoo heyoooo burasııı cok guzelll olmusss yaa benn dogrumu okudumm emıne hamılemısnnn superrr yaa hadıı bu sefer ınsallahh, kızım masllahh neguzel hemen hamiş kalabılıyosunn allah nazarlardan korusunn,
aslı sende bu ay korunmayı bırakıcaktın ne oldu nasıl gidiyor...
canım sen ne durumdasın var mı birşeyler. korunmayı bırakmıştın. senden de bekliyoruz. bugün randevun vardı. inşallah güzel geçer ve faydalı bir görüşme olur senin için. kaçtaydı randevun. muayeneden sonra görüşelim mi. çok merak ediyorum hoca sana ne diyecek.
sağolasın canım. amin inşallah. iğne kullanıyorum canım. dr un sekreterin aradım. çok doluymuş randevuları. ama ısrar ettim. dr gelince sorup çağırırsa gitcem.
Canım çok sevindim. Maşallah diyorum önce:))) Allahım nazarlardan kötülüklerden korusun sağlıklı sıhhatli gelişmesini ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Güzel haberler geliyo ne güzel...
Canım bizim bu ay çalışma olmayacaktı zaten biliyosun o yüzden temmuzda ramazanda başlarız inşallah.
vildancım inşallah hepimiz sırasıyla ham,ile kalabiliriz canım. eğer sinan hoca korunmayı bırak derse seninle aynı zamanda başlayacağız aşağı yukarı. senin homosisteinin yüksek çıkmıştı. onun için birşey yaptın mı canım. tekrar tahlil falan.
Canım daha ne yapabilirim bilmiyorum. Ben zaten hep sebze ağırlıklı beslenirdim. Şimdi yine aynen devam. Kurubaklagili biraz çok yerdim azaltmaya çalışıyorum, valla daha sıkı diyet dedi doktor ama yaptığım yapacağım bu:)) Daha fazla sebze meyve yemeye çalışıyorum. Bi kaç ay geçsin bi daha ölçtürücem bakalım.
Sen ne yaptın Şenaycım ne zamandı randevun
az önce zehra aradı, konuştuk. bebişi iyiymiş, yani hareketliymiş. yarın ne olacağı belli olacakmış. dua edelim zehramıza olur mu? haa bir isteğin varmı dedi zehra. var dedim)doğumda isimlerimiz okuman dedim))listeyi yapmış, isimlerimizi yazmış. çantasına koymuş. okuyacakmış) biz de ona dua edelim. birazdan doğumu kolaylaştıran duayı yapıştırırırm.
canım 13 Haziran. bakalım bana ne diyecek. bana tahlil yaptırırsa sonuçlar nasıl çıkacak. hepsi birer muamma. merakla bekliyorum ben de canım. allahtan bir mani olmazsa 13 Haziran'da gideceğiz bakalım dr.a.
yaa ne dııyımm allah razı olsun, dogumda ısteyene dua etmek kadar sevap bışe yokmus, emıne dogumu ne zmann zehranın,
aslı sende bu ay korunmayı bırakıcaktın ne oldu nasıl gidiyor...
canım ben bayadır bırakmıstım da ıkı ay klomen catlatma aldım olamdı, tam bu ay aşılama yaptıracktım, kucuk bır mıyomum vardı, ılaçlar onu buyutmus bu ay onu erıtecek ılerde başımı agrıtmasın dıe, bu ay korunduk o yuzden bıarnonce ılaç alıyrum bıtsın dıe beklıoyrum, temmuzda artık ne yaparım bılmıyorum aşılamamı, dogalmı bırakırım kafam karısık yanı canım