- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- Konu Sahibi melodysilk
- #3.081
sagol canim.izin aldim isten pazartesi de rapor alcam.ise gitmiycem artik insallah.rapor,izin birseyler yapcam artik.bugun aksami zor ettim.eminecim dikkat et kendine. dr una danıştın mı erken doğum olmaz inşallah zamanında doğar. bazen benim de aklıma geliyor. okulda çok yoruluyorum alt tarafa baskı yapıyor inşallah zamanında ve sağlıklı doğar bebişlerimiz.keşke yine rapor alsan rapor süren mi bitti.
masallah kirkiniz da cikmis.buyumus kpca kiz olmus haa:))merhabalar arkadaslarim
uzun zamandir gelemedim şimdi okudum geçmişi.bebeğim bugün 44 günlük oldu.doğumdan beri hep annem vardı yanımda ama pazar günü gitti.kendimi yoğun ve yorgun sanıyordum ama asıl annem gittikten sonra anladım yorgunlugu.benim cadı hiç bir ış yaptırmıyor bana 3 gündür göz göze oturuyoruz ne yemek ne temizlik hiç birşey.
sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadır hamileler ve bebekler iyidir doğum yapanların hepsi yorgun ve uykusuz biliyorum ama çok güzel bir yorgunluk darısı hepinizin başına.
duamız degistigine ve benimde 40 im çıktığına göre duaya yeniden katılacağım lütfen beni dua listesine ekleyin.
doğum yapacak arkadaslara tavsiyelerim var. bebek için çok çok mendil hazırlayın çok lazım oluyor çünkü.primanin yenidoğan bezi ve sensetıve islak mendilinden çok memnun kaldım hiç pisik yapmadı aklınızda olsun.ayrıca goguslerinize şimdiden krem sürmeye baslayin ben doğumdan beri çekiyorum hala da geçmedi.tam iyi gelen bir krem bulamadim doğal yöntemlerden ayva çekirdeği kremini tavsiye ederim.
eminecim ben avent in biberonunu kullanıyorum anne memesi çekisli olduğu için kızım biberona alışıp emmeyi bırakmadı. o burun pompasini a aldık ama hiç kullanmadık begenmedim ben.
battaniye de hazirlayın arkadaşlar üç beş tane. çünkü kaka çiş kazaları olabiliyor
cok zor olur ilk zamanlar bilirim.ben kizimi bir koluma alip diger elimle yemek yapmaya caliyordum ve kizima yemegi nasil yaptigimi anlatiyordum:) suan cok merakli yemege:) ben yemek yaparken hemen geliyo yanima sandalyeyi cekip yqrdim etmeye calisiyo bana kendince:)ben de mumkun oldugunca birseyle yapmasina izin veriyorum:)haa bu arada yaprak sarmayi ve hamsi ayiklamayi ogrendi bile:)sen de al bir koluna bebisini beraber girun mutfaga bak ilerde faydasini goreceksin:)
ben de netten aventi begendim.hani emzik.kismi genis olan dimi.cesit cesit mideli var.yazabilirsen modelini yazarmisin aslicim.madem memnun kaldin aynisindan aliyim ben de.cunku memeyi unutsun istemiyorum.
ben simdiden basladim gogus kremine.lansinoh verdi dr um en cok bu kullaniliyo sanirim.