Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

eminecim dikkat et kendine. dr una danıştın mı erken doğum olmaz inşallah zamanında doğar. bazen benim de aklıma geliyor. okulda çok yoruluyorum alt tarafa baskı yapıyor inşallah zamanında ve sağlıklı doğar bebişlerimiz.keşke yine rapor alsan rapor süren mi bitti.
sagol canim.izin aldim isten pazartesi de rapor alcam.ise gitmiycem artik insallah.rapor,izin birseyler yapcam artik.bugun aksami zor ettim.

merhabalar arkadaslarim
uzun zamandir gelemedim şimdi okudum geçmişi.bebeğim bugün 44 günlük oldu.doğumdan beri hep annem vardı yanımda ama pazar günü gitti.kendimi yoğun ve yorgun sanıyordum ama asıl annem gittikten sonra anladım yorgunlugu.benim cadı hiç bir ış yaptırmıyor bana 3 gündür göz göze oturuyoruz ne yemek ne temizlik hiç birşey.
sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadır hamileler ve bebekler iyidir doğum yapanların hepsi yorgun ve uykusuz biliyorum:-) ama çok güzel bir yorgunluk darısı hepinizin başına.
duamız degistigine ve benimde 40 im çıktığına göre duaya yeniden katılacağım lütfen beni dua listesine ekleyin.
doğum yapacak arkadaslara tavsiyelerim var. bebek için çok çok mendil hazırlayın çok lazım oluyor çünkü.primanin yenidoğan bezi ve sensetıve islak mendilinden çok memnun kaldım hiç pisik yapmadı aklınızda olsun.ayrıca goguslerinize şimdiden krem sürmeye baslayin ben doğumdan beri çekiyorum hala da geçmedi.tam iyi gelen bir krem bulamadim doğal yöntemlerden ayva çekirdeği kremini tavsiye ederim.
eminecim ben avent in biberonunu kullanıyorum anne memesi çekisli olduğu için kızım biberona alışıp emmeyi bırakmadı. o burun pompasini a aldık ama hiç kullanmadık begenmedim ben.
battaniye de hazirlayın arkadaşlar üç beş tane. çünkü kaka çiş kazaları olabiliyor:-)
masallah kirkiniz da cikmis.buyumus kpca kiz olmus haa:))
cok zor olur ilk zamanlar bilirim.ben kizimi bir koluma alip diger elimle yemek yapmaya caliyordum ve kizima yemegi nasil yaptigimi anlatiyordum:) suan cok merakli yemege:) ben yemek yaparken hemen geliyo yanima sandalyeyi cekip yqrdim etmeye calisiyo bana kendince:)ben de mumkun oldugunca birseyle yapmasina izin veriyorum:)haa bu arada yaprak sarmayi ve hamsi ayiklamayi ogrendi bile:)sen de al bir koluna bebisini beraber girun mutfaga bak ilerde faydasini goreceksin:)
ben de netten aventi begendim.hani emzik.kismi genis olan dimi.cesit cesit mideli var.yazabilirsen modelini yazarmisin aslicim.madem memnun kaldin aynisindan aliyim ben de.cunku memeyi unutsun istemiyorum.
ben simdiden basladim gogus kremine.lansinoh verdi dr um en cok bu kullaniliyo sanirim.

:)) tamam oyleyse ben yaziyim birseyler. ezgiyi iyilestirdim ben hasta oldum.iki gun rapor aldim evdeyim.yarin ise gitcem.duzeldim cok sukur.salgun var ortalikta herkes hasta.icsiz atlattim gibi.sadece iki tane parol aldim cunku acayip.bir eklem agrim vardi.bacak aramdaki agrilar devam ediyo.hatta iki gundur topalliyorum sanki.sol bacagimin ustune uzun sure basamiyorum. cumartesi kontrolum vardi.hersey yolunda cok sukur.cd aldim bu arada.sen de almistin ve izleyememistin.once ben de izleyemedim.cd yi pc ye kaydedince izleyebildim.direk cd den izleyemedim nedense.cok.uzun degil goruntu.ama guzel gene de. ayrica dr um gogus kremine basla dedi.gogsumden akinti gelmeye vaslamisti.bunu soyledigim.icin kreme basladi sanirim.gunde bir onu kullancam.ayrica sikma gogsunu dedi.uyariyorsun erken dogum riski olur dedi sikma dedi.sari bir sivi geliyo.aslinda kendiliginden gelmiyo.gogsumde sanci oluyo azcik.sikip rahatliyordum aslinda ama yapmam artik. serapcim senin de yarinmis kontrolun.haa pardon gorus gunuydu dimi:)iyi haberlerini bekliyorum.bu arada biz kac ayliguz.ben 6 diyordum ama netten dogan kocatepenin yazilarini okudugumda vu hafta icin 7 bitip sekize giriyirsunuz yaziyo sasirdim.yediye yeni girdik aslinda. biberon, emzik almak istiyorum.anne memesi ucu gibi olup cekmeden sut gelmeyen biberonlar varmis.arastircam biraz.doguma giderken yine de sutun gelmememe ihtimaline karsi hastaneye goturmek lazim.emzik de damakli ve normal oluyo.bebegin hangisini sevecegi belli olmuyor ikisinden de almak lazim.tecrubeliler marka tavsiye ederler sanirim. bir de burun aspiratoru ve burun pompasi mi varmis ne.bir topikte konusuldugunu girdum ama hangisi iyi nasil birsey anlamadim.sanirim.benim.kizima zamaninda kullandigim burun pompasiydi. muhabbet aciyim dedim:)) nasil,baya yazmisim dimi:))
canım çok geçmiş olsun aman deyim mümkün olduğunca hasta olmamaya çalış. malum erken doğum riski taşır. hasta olmasan da haftada iki üç gün nane limon iç akşamları en azından bağışıklık sistemin güçlenir. maşallah bebiş hazırlıkları da başlıyor. az kaldı ama dün gibi değil mi. daha şurada yazışmıştık nasıl olacak diye çok şükür yaklaştın canım. ben size yetişemedim malesef. aranızda olmayı çok isterdim hamile muhabbetinde. nasip kısmet.

dün doktor kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür 33. haftadayız 2.015 kg kızım maşallah artık bundan sonraki kontrollerimize hazırlıklı gitmeyi düşünüyoruz ne olur ne olmaz diye biraz doğum ve hastane hakkında konuştuk bu kez Ankara'da olucak ya malum biraz mesafem var 3 saat kadar herhangi bi sıkıntı olamazsa eşimin de isteğiyle normal doğum için bi zaman koyucaz olmazsa sezeryan olucak 39.5 haftaya kadar gibi. hrs, akay, medicana, mesa fiyatları hemen hemen aynıymış 4000 tl civarı herşey dahil bakıcaz bakalım.

bu arada dün artık daha fazla ileri atamayacağımız için alışverişimizi yaptık. özelcan bebeden aldık herşeyi tamda alışveriş konusu açılmışken yazayım dedim merak ettiğiniz şeyler hakkında cevaplayabilirim sırayla herşeyi hatırlatıyolar sen karar veriyosun mobilya beşik pusetli bebek arabası biraz kıyafet banyo malzemeleri biberon emzik ateşölçer telsiz gerekenleri aldım beşik ve bebek arabasını bidahaki kontrol tarihimizde teslim alıcaz.

kızlar bi konuda bana yardım edebilirmisiniz. bebek arabası benim için önemliydi travel sistem istiyordum biraz pahalı ama baya inceledik onda karar kıldık concord neo marka aldık yalnız ben kırmızıyı söyledim ama eşim çok iddialı siyah ya da kahve rengi diyor vaktiniz olursa google yazınca model ve renkleri çıkıyo bakabilirseniz fikir verebilirmisiniz hangi rengini alayım teslim almaya gittiğimde fikir değişikliği yapabilicem çok kararsız kaldım.

İnanın dün o alışverişi yaparken bir yandan içim içime sığmıyo mutlu oluyorum bir yandan da dua ediyorum rabbim kullanmayı nasip etsin diye bizim korkularımız malum çok mu uzun oldu...

dün doktor kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür 33. haftadayız 2.015 kg kızım maşallah artık bundan sonraki kontrollerimize hazırlıklı gitmeyi düşünüyoruz ne olur ne olmaz diye biraz doğum ve hastane hakkında konuştuk bu kez Ankara'da olucak ya malum biraz mesafem var 3 saat kadar herhangi bi sıkıntı olamazsa eşimin de isteğiyle normal doğum için bi zaman koyucaz olmazsa sezeryan olucak 39.5 haftaya kadar gibi. hrs, akay, medicana, mesa fiyatları hemen hemen aynıymış 4000 tl civarı herşey dahil bakıcaz bakalım.

bu arada dün artık daha fazla ileri atamayacağımız için alışverişimizi yaptık. özelcan bebeden aldık herşeyi tamda alışveriş konusu açılmışken yazayım dedim merak ettiğiniz şeyler hakkında cevaplayabilirim sırayla herşeyi hatırlatıyolar sen karar veriyosun mobilya beşik pusetli bebek arabası biraz kıyafet banyo malzemeleri biberon emzik ateşölçer telsiz gerekenleri aldım beşik ve bebek arabasını bidahaki kontrol tarihimizde teslim alıcaz.

kızlar bi konuda bana yardım edebilirmisiniz. bebek arabası benim için önemliydi travel sistem istiyordum biraz pahalı ama baya inceledik onda karar kıldık concord neo marka aldık yalnız ben kırmızıyı söyledim ama eşim çok iddialı siyah ya da kahve rengi diyor vaktiniz olursa google yazınca model ve renkleri çıkıyo bakabilirseniz fikir verebilirmisiniz hangi rengini alayım teslim almaya gittiğimde fikir değişikliği yapabilicem çok kararsız kaldım.

İnanın dün o alışverişi yaparken bir yandan içim içime sığmıyo mutlu oluyorum bir yandan da dua ediyorum rabbim kullanmayı nasip etsin diye bizim korkularımız malum çok mu uzun oldu...
selmacım kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim. aldıklarını da güle güle kullanmak nasip olur inşallah neler aldın ne kadar verdin yazabilir misin zahmet olmazsa benim de 23 ünde kontrolüm var ankaraya gitmişken alışverişimi yapayım çantamı hazırlayayım diyorum. bu arada bende bebek arabasını kırmızı aldım ana kucağı siyah :)

Kızlar bugün dua günümüz ancak bugün benim öğleden sonra işim var. ve giremiyeceğim kızlar siz yine kaç dua okuduğunuzu yazın bugün, ben yarın listemizi yapıcam ve yeni listemizide yani yeni duamızı da yazıcam duamızı da inş vildan yapıcaktı...

Eveet işte böyle ya,, herkes birkaç bişi yazmış,, Sevindim..:))) dün benimde kontrolüm yani görüş günüm vardı. Yaramaz oğlum önce yüzünü göstermedi bize iki eliyle yüzünü kapatmış uyuyordu:) uyumuyor aslında numara yapıyordu ayaklar kıpır kıpır ama yüz kapalı. Hoca ne yaptıysa ellerini çekmedi. Birşeyler yeyip bi kan verin o arada hareket eder tekrar bakalım dedi yüzünü gösterebilmek için. Eee 3 haftadır görmüyorduk bücürü merak ettiğimizi biliyordu sağlosun doktorum. Sonra kan verdim. Benim kan değerim çok yükselmemiş, demir depoları dolmuş ama kanım hala 10,5 larda. Doktorum bekleyip bakacağız dedi demir fazlasıyla yükledik şu an başka bişi yapmayalım dedi. Pekmez işine döneyim ben en iyisi en doğalından... Oğluşum sonra yüzünü gösterdi bir eli yanda:) resimlerini çekti doktorum boy boy:) yine cdi verdi. 3 hafta sonra tekrar kontrol için çağırdı ve sonrada 2 haftaya düşecek kontrollerin dedi.. 32.haftada da çalışabilir raporunu yazarız dedi. Bende Aralık gibi izinlerim var kalan onları kullanmaya başlıyacağım. Allahım sağlıkla sorunsuz bir şekilde nasip etsin evlatlarımızı inşallah kızlar.. Rabbim esirgesin inşallah.

:))
tamam oyleyse ben yaziyim birseyler.
ezgiyi iyilestirdim ben hasta oldum.iki gun rapor aldim evdeyim.yarin ise gitcem.duzeldim cok sukur.salgun var ortalikta herkes hasta.icsiz atlattim gibi.sadece iki tane parol aldim cunku acayip.bir eklem agrim vardi.bacak aramdaki agrilar devam ediyo.hatta iki gundur topalliyorum sanki.sol bacagimin ustune uzun sure basamiyorum.
cumartesi kontrolum vardi.hersey yolunda cok sukur.cd aldim bu arada.sen de almistin ve izleyememistin.once ben de izleyemedim.cd yi pc ye kaydedince izleyebildim.direk cd den izleyemedim nedense.cok.uzun degil goruntu.ama guzel gene de.
ayrica dr um gogus kremine basla dedi.gogsumden akinti gelmeye vaslamisti.bunu soyledigim.icin kreme basladi sanirim.gunde bir onu kullancam.ayrica sikma gogsunu dedi.uyariyorsun erken dogum riski olur dedi sikma dedi.sari bir sivi geliyo.aslinda kendiliginden gelmiyo.gogsumde sanci oluyo azcik.sikip rahatliyordum aslinda ama yapmam artik.
serapcim senin de yarinmis kontrolun.haa pardon gorus gunuydu dimi:)iyi haberlerini bekliyorum.bu arada biz kac ayliguz.ben 6 diyordum ama netten dogan kocatepenin yazilarini okudugumda vu hafta icin 7 bitip sekize giriyirsunuz yaziyo sasirdim.yediye yeni girdik aslinda.
biberon, emzik almak istiyorum.anne memesi ucu gibi olup cekmeden sut gelmeyen biberonlar varmis.arastircam biraz.doguma giderken yine de sutun gelmememe ihtimaline karsi hastaneye goturmek lazim.emzik de damakli ve normal oluyo.bebegin hangisini sevecegi belli olmuyor ikisinden de almak lazim.tecrubeliler marka tavsiye ederler sanirim.
bir de burun aspiratoru ve burun pompasi mi varmis ne.bir topikte konusuldugunu girdum ama hangisi iyi nasil birsey anlamadim.sanirim.benim.kizima zamaninda kullandigim burun pompasiydi.
muhabbet aciyim dedim:))
nasil,baya yazmisim dimi:))

Canım bu ağrıların fazlasıyla var senin izin almaya başladın sanırım. Bencede biraz rahatlat kendini Allah korusun, erken doğum olmaz inşallah ama ağrıların en azından evde azalır. Ayaklarını yukarı kaldırıp dinlenmeye çalış daha çok.. Bendede tekrar pelvik ağrılar başladı ama şimdilik idare ediyorum daha çok öğlen arası yürüdüğümde ve çok ayakta kaldığımda artıyor.. Doktora sordum normal artık başlaması dedi. Rahim büyüyor ve gittikçe kasılıyor dedi... O biberonlardan bende istiyorum ama marka konusunda emin değilim hangisini sever ve ister bebek bilemedim.. Ben alışverişe de henüz başlamadım ya, nerden başlayacağımıda çok bilmiyorum. Senin kıyafet sorunun yok, ezgi sağolsun:) Bizim en baştan başlamamız lazım artık. Göğüs ucuyla hiç oynama zaten emine kesin erken doğum riskini artıyor kasılmaları artırıyor diyor doktorlar. Ama benimki daha krem önermedi.. Sormadımda henüz ben.

Canım ben cdi almıştım ve çalışmamıştı daha doğrusu boştu.. Sonra doktoruma diğer kontrolde götürdüm boş diye baktı gerçekten boş ya dedi o günlerde çektiğimiz tüm cdlerde bir sıkıntı oldu sonra cdyi değiştirdik dedi. Sonra tekrar görüntü yükleyip yeni bir cd vermişti. Bu gittiğimdede tekrar çekti.. Arada bir bol bol çekip veriyor görüntüsünü. Sağolsun..

haklısın serapçım ben de girip bakıyorum okuyup çıkıyorum eskiden 1 gün kaçırsam 20 sayfa yazılmış oluyordu. şimdi bir mesaj bile yok.galiba herkes yoğun hamileler de yorgun :)) bu arada ümit bey bana da cd vermişti cd açılmadı. ben de boş sanmıştım.

çok geçmiş olsun eminecim senin uzun uzun yazmalarını muhabbetini özlemişim. ben de bir aışveriş listesi yaptım burdan paylaşmaya çalışayım nasıl paylaşılır bilmiyorum ama. 23 kasımda randevum var şeker yüklemesi yapılacak. o zaman eşyalarını alayım diyorum özelcan bebeye karar verdik. zaten park yatağını annemler alıcak bebek arabasını da aldık geri kalan ıvır zıvırı özelcan dan kıyafetleri kızılaydan almayı düşünüyorum. siz ne zaman alacaksınız.

Canım benim cd gerçekten boşmuş. Kayıt alınamamış. Sonra tekrar yaptı ve verdi ümit hoca sağolsun.. bu gittiğimde doğumla ilgili de bahsetti demekki artık yaklaşmaya başlamışız. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah. Ben daha hiçbirşey hazırlamadım.. artık bakmaya başlasam çok iyi olacak. Sen o yazdıklarının hepsini aldın mı selvicim.. eğer öyleyse alacak bişi bırakmamışsın:)

canım çok geçmiş olsun aman deyim mümkün olduğunca hasta olmamaya çalış. malum erken doğum riski taşır. hasta olmasan da haftada iki üç gün nane limon iç akşamları en azından bağışıklık sistemin güçlenir. maşallah bebiş hazırlıkları da başlıyor. az kaldı ama dün gibi değil mi. daha şurada yazışmıştık nasıl olacak diye çok şükür yaklaştın canım. ben size yetişemedim malesef. aranızda olmayı çok isterdim hamile muhabbetinde. nasip kısmet.

Canımm önemli olan senin sağlığının düzelip, değerlerinin tam olarak yerine gelmesi ve sonra rahat rahat bir hamilelik inşallah. Düşün sen özel hamilemiz olacaksın, seninle ayrı ve tek olarak ilgileneceğiz, daha kıymetli olur bebişimiz bize:) Rabbim sağlıkla göstersin inşallah o günleri hayatım. Sen işlerini hallet, tayin olayın felan olacakmı?

Canım maşallah büyümüş kızçen:) Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin. Senin iş zor gerçekten birde ankara yolu var normal doğum için biraz riskli değilmi? Başlayınca sancıların hemen gelemezsin, öncesinde gelip kalacağın yer varmı peki.. Canım hrs,medicana felan aynıda mesa yani yeni adıyla TOBB biraz daha pahalı diye biliyorum. Benim hastanede o civarlarda şimdilik tabii sonrasında fiyat artışı olacakmış ocakta inşallah şubattaki doğumları etkilemez bu fiyat artışı. Bebek arabası konusunda şöyle deyim bende bakmıştım özelcana ve pierre cardine. Ben hafif olsun diye travel sistem baston düşünüyorum. Kullanımı çok rahat katlanıncada küçük kalıyor, Tekerlekleri felan dışarda durmuyor. Özelcanda chicco marka vardı 689 tl demişti aynı özelliklerde pierre cardine baktım onun baston traveli 489 tl. hatta nette daha uygun bulunabiliyor. Ben pierre cardeni daha çok beğendim sanki daha kibar duruyordu. Birde ikisi aynı özellik ama birisi chicco olduğu için daha pahalıydı. Bende kırmızıyı beğendim, hiçde iddialı durmuyor bence gayet de yakışmış bebek arabasına. Sen içininin ısındığını al canım.

Kızlar bugün dua günümüz ancak bugün benim öğleden sonra işim var. ve giremiyeceğim kızlar siz yine kaç dua okuduğunuzu yazın bugün, ben yarın listemizi yapıcam ve yeni listemizide yani yeni duamızı da yazıcam duamızı da inş vildan yapıcaktı...

Tuğçecim ben yapıcam dualamayı merak etme ama bugün yapayım diyorum ben. sayılara bakarım zaten herkesin adına yapacam duayı değilmi ... 3 gündür oruç tutuyorum Allah kabul etsin inşallah. Bu gece perşembe gecesi mübarek gün hemde. O yüzden gönlümden bugün yapmak geçiyor.
Bende yazayım Serapcım. İyiyim çok şükür. bebek konuları ile ilgili yazacağım yeni bir gelişme yok vaktini bekliyoruz:)))İşler yoğun sadece. Sizin adınıza çok seviniyorum umarım bizde en yakın zamanda katılırız bu muhabbetlere.

teşekkür ederim canım. düzeldim çok şükür artık ama dikkat etmek lazım malum havalar bozuldu.
hazırlıklara başladım evet canım. evdeyim inşallah artık hazırlıkları bitiririm. hazırlıksız yakalanmak istemiyorum, ağrılar da olunca korkmaya başladım çünkü.
nasip kısmet canım dediğin gibi. her işte bir hayır vardır. senin şu sıralar hamile olmaman sanırım senin için daha iyi oldu. malum şehir değişikliği iş değişikliği...bizim hamilelik de riskli geçiyor. belli olmuyor, evde yatmak gerekebiliyor. ve böyle zamanlarda da insan en çok eşine ihitiyaç duyuyor. ne anne ne kayınvalide. benim en büyük yardımcım eşim oldu ve sağolsun olmaya da devam ediyor.sen ev arkadaşlarından ne kadar yardım alabilirdin ki. işin de yeni izin rapor da zor olurdu sanırım. kesinlikle bunda da bir hayır var. hayatın, düzenin tamamen değişti ve bence düzelmeye başladı. adım adım herşey düzelecek bence.hamile muhabbetinini burdan en çok okumak istediğim kişisin. o günler de gelecek Allahın izniyle.

Concord Neo Bebek Arabası + Concord Air Ana Kucağı Fiyatı | En Ucuz Concord Neo Bebek Arabası + Concord Air Ana Kucağı | Ucuzu.com#

ben bunu beğendim:-) resim attım ama olmamış sanırım. ben griyi beğendim. ama tüm renkler unisex hepsi güzel.ama kırmızı siyahtan daha güzel sana katılıyorum.
maşallah 2 kilo olmuş kızın.bundan sonra sanırım ayda kilosu ikiye katlanıyor bebişlerin değil mi?benim kızım 850 gramcık daha teyzesi:-) normal doğumu beklycem demişsin bir süre. o halde memleketinde olacak doğum değil mi?
alışverişini yapmışsın canım ne güzel. Allah kullandırmayı nasip etsin inşalah.

Son düzenleme:
Tuğçecim ben yapıcam dualamayı merak etme ama bugün yapayım diyorum ben. sayılara bakarım zaten herkesin adına yapacam duayı değilmi ... 3 gündür oruç tutuyorum Allah kabul etsin inşallah. Bu gece perşembe gecesi mübarek gün hemde. O yüzden gönlümden bugün yapmak geçiyor.
Bende yazayım Serapcım. İyiyim çok şükür. bebek konuları ile ilgili yazacağım yeni bir gelişme yok vaktini bekliyoruz:)))İşler yoğun sadece. Sizin adınıza çok seviniyorum umarım bizde en yakın zamanda katılırız bu muhabbetlere.

tamam vildancım sen bugün yap duayı aslında sayı çok ödemli değil biz niyet edelim yeter yok biri de bir bini bir biz sadece niyet edelim çekelim yeter sen listemizi çıkartırsın yaparsın isim isim... evet bugünler mubarek günler bugün yapmak daha iyi olur.... rabbim kabul etsin inş....

Eveet işte böyle ya,, herkes birkaç bişi yazmış,, Sevindim..:))) dün benimde kontrolüm yani görüş günüm vardı. Yaramaz oğlum önce yüzünü göstermedi bize iki eliyle yüzünü kapatmış uyuyordu:) uyumuyor aslında numara yapıyordu ayaklar kıpır kıpır ama yüz kapalı. Hoca ne yaptıysa ellerini çekmedi. Birşeyler yeyip bi kan verin o arada hareket eder tekrar bakalım dedi yüzünü gösterebilmek için. Eee 3 haftadır görmüyorduk bücürü merak ettiğimizi biliyordu sağlosun doktorum. Sonra kan verdim. Benim kan değerim çok yükselmemiş, demir depoları dolmuş ama kanım hala 10,5 larda. Doktorum bekleyip bakacağız dedi demir fazlasıyla yükledik şu an başka bişi yapmayalım dedi. Pekmez işine döneyim ben en iyisi en doğalından... Oğluşum sonra yüzünü gösterdi bir eli yanda:) resimlerini çekti doktorum boy boy:) yine cdi verdi. 3 hafta sonra tekrar kontrol için çağırdı ve sonrada 2 haftaya düşecek kontrollerin dedi.. 32.haftada da çalışabilir raporunu yazarız dedi. Bende Aralık gibi izinlerim var kalan onları kullanmaya başlıyacağım. Allahım sağlıkla sorunsuz bir şekilde nasip etsin evlatlarımızı inşallah kızlar.. Rabbim esirgesin inşallah.

Canım bu ağrıların fazlasıyla var senin izin almaya başladın sanırım. Bencede biraz rahatlat kendini Allah korusun, erken doğum olmaz inşallah ama ağrıların en azından evde azalır. Ayaklarını yukarı kaldırıp dinlenmeye çalış daha çok.. Bendede tekrar pelvik ağrılar başladı ama şimdilik idare ediyorum daha çok öğlen arası yürüdüğümde ve çok ayakta kaldığımda artıyor.. Doktora sordum normal artık başlaması dedi. Rahim büyüyor ve gittikçe kasılıyor dedi... O biberonlardan bende istiyorum ama marka konusunda emin değilim hangisini sever ve ister bebek bilemedim.. Ben alışverişe de henüz başlamadım ya, nerden başlayacağımıda çok bilmiyorum. Senin kıyafet sorunun yok, ezgi sağolsun:) Bizim en baştan başlamamız lazım artık. Göğüs ucuyla hiç oynama zaten emine kesin erken doğum riskini artıyor kasılmaları artırıyor diyor doktorlar. Ama benimki daha krem önermedi.. Sormadımda henüz ben.

Canım ben cdi almıştım ve çalışmamıştı daha doğrusu boştu.. Sonra doktoruma diğer kontrolde götürdüm boş diye baktı gerçekten boş ya dedi o günlerde çektiğimiz tüm cdlerde bir sıkıntı oldu sonra cdyi değiştirdik dedi. Sonra tekrar görüntü yükleyip yeni bir cd vermişti. Bu gittiğimdede tekrar çekti.. Arada bir bol bol çekip veriyor görüntüsünü. Sağolsun..

Canım benim cd gerçekten boşmuş. Kayıt alınamamış. Sonra tekrar yaptı ve verdi ümit hoca sağolsun.. bu gittiğimde doğumla ilgili de bahsetti demekki artık yaklaşmaya başlamışız. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah. Ben daha hiçbirşey hazırlamadım.. artık bakmaya başlasam çok iyi olacak. Sen o yazdıklarının hepsini aldın mı selvicim.. eğer öyleyse alacak bişi bırakmamışsın:)

Canımm önemli olan senin sağlığının düzelip, değerlerinin tam olarak yerine gelmesi ve sonra rahat rahat bir hamilelik inşallah. Düşün sen özel hamilemiz olacaksın, seninle ayrı ve tek olarak ilgileneceğiz, daha kıymetli olur bebişimiz bize:) Rabbim sağlıkla göstersin inşallah o günleri hayatım. Sen işlerini hallet, tayin olayın felan olacakmı?

Canım maşallah büyümüş kızçen:) Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin. Senin iş zor gerçekten birde ankara yolu var normal doğum için biraz riskli değilmi? Başlayınca sancıların hemen gelemezsin, öncesinde gelip kalacağın yer varmı peki.. Canım hrs,medicana felan aynıda mesa yani yeni adıyla TOBB biraz daha pahalı diye biliyorum. Benim hastanede o civarlarda şimdilik tabii sonrasında fiyat artışı olacakmış ocakta inşallah şubattaki doğumları etkilemez bu fiyat artışı. Bebek arabası konusunda şöyle deyim bende bakmıştım özelcana ve pierre cardine. Ben hafif olsun diye travel sistem baston düşünüyorum. Kullanımı çok rahat katlanıncada küçük kalıyor, Tekerlekleri felan dışarda durmuyor. Özelcanda chicco marka vardı 689 tl demişti aynı özelliklerde pierre cardine baktım onun baston traveli 489 tl. hatta nette daha uygun bulunabiliyor. Ben pierre cardeni daha çok beğendim sanki daha kibar duruyordu. Birde ikisi aynı özellik ama birisi chicco olduğu için daha pahalıydı. Bende kırmızıyı beğendim, hiçde iddialı durmuyor bence gayet de yakışmış bebek arabasına. Sen içininin ısındığını al canım.

serapçım benim dr da sıkma göğsünü dedi. erken doğum riski olurmuş uyarırmışım. haklısın.
canım daha önce konuşmuştuk. 657 yi okumuştum da çalışabilir raporu aldıktan sonra hukuki izinler kullanılırsa bu süre doğum sonrasına aktarılamaz gibi bir şey yazıyordu. ama raporla ilgili bir ibare yok. yanlış anlamadıysam çalışabilir raporu alıp yıllık izin alacaksın. canım iyi incele de 657 yi önceden kullanman gerekiyorsa izinlerini boşa gitmesin. iyi araştır.
senin de pelvik ağrıların oluyormuş aman dikkat et. benim önceden oturup kalkınca oluyor ve bir süre yürüyünce geçiyordu 4-5 gündür geçmiyor da. yürürken sürekli ağrım oluyor. dikkat et fazla yürüme, ağır iş yapma sen de. bak şimdi işe gidemiycek duruma geldim ben.
serapçım koruda da mı 4000 miş doğum. ama kesin artar ocaktan sonra fiyatlar. bir ay kala zamlı ödüycez sanırım. hatta muayene ücretleri de artar.
selmacım bebek arabası konusunda seraba katılıyorum. ezginin iki arabası var. birini ilk aldık çok ağır, çok mekanızmalı teferruatlı. başta çok iyi gibi geliyor bu insana ama çok ağır oluyor. altı aylıkken hafif bir tane daha aldık. baston gibi değil de sadece açılık kapanabilen hafif bir şey. onları yumuşak bulmayabilirsin ama battaniyelerle yumuşatırsın.ilk aldığımızı çok kısa kullandık.
cumartesi medicanaya gittik biz de. benim orda olacak doğum. odalar süit değil. hepsi tek oda. odada yatak olan deri bir koltuk var ve bir tane de sandalye var. ama lüks ve güzel, otel odası gibi. banyosu vc si tv si var tabi. doğuma kaç kişi geleceksiniz bilmiyorum ama misafirlerin oturabileceği koltuk yok başka, koridorda da yok. sadece başka bir katta kafeterya var. akayı ben hiç beğenmiyorum, otoparkını beğenmiyorum, çok işlek biryerde ve çevresinde park edebilecek pek yer yok. odalarını görmedim yalnız. TOBB için ben de 4000 den daha fazladır diye düşünüyorum. ama dr unun anlaşmasıyla 4000 se bilemem onu. hrs nin tam otel havasında olduğunu duydum. senin için fiyatlar aynıysa bence bir dahaki geldiğinde hastanelere bir git odaları gör.

bebek arabası için resim eklemişsin ya normalde bende senin beğendiğini beğendim ama iki renk olduğu için 300 tl farkediyo o yüzden onu almadım benim dediğim renkler yanındaki kırmızı siyah ve kahve dediğim o resimdekinin bir koyu tonu sizce hangisini alayım?

sağol canım büuüyo çok şükür zaten bizi düşündüren de yol sıkıntı olur mu diye ama zaten şöyle düşünüyoruz bi sıkıntı olmazsa 39. hafta alıcaktı doktorum 39.5 da başlamazsa yine sezreyan olucak yani. benim aldığım arabanın pahalı olmasının sebebi hafif olması ve çok kolay şekilde katlanması zaten emine resim eklemiş iki renk olan daha pahalı ama arabanın üzerine tıkladığın zaman renkeri çıkıyo ona karar vericem kırmızı siyah kahve arasında bakalım bende kırmızı istiyorum ama gerçeğinde renk baya canlı ben burdayım diyo yani o yüzden kararsızım.

bebek arabası için resim eklemişsin ya normalde bende senin beğendiğini beğendim ama iki renk olduğu için 300 tl farkediyo o yüzden onu almadım benim dediğim renkler yanındaki kırmızı siyah ve kahve dediğim o resimdekinin bir koyu tonu sizce hangisini alayım?

mCON-NE0933_1.jpg

kahve dediğin yukarıdaki galiba. bence güzel.ben pastel reklleri seviyorum.
kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun:-))sen kırmızıyı beğenmişsin kırmızıyı al. kıza da olur erkeğe de. eşin ikinci erkek olursa diye siyah istiyo sanırım ama kırmız da olur erkeğe. güle güle kullan canım.

serapçım benim dr da sıkma göğsünü dedi. erken doğum riski olurmuş uyarırmışım. haklısın.
canım daha önce konuşmuştuk. 657 yi okumuştum da çalışabilir raporu aldıktan sonra hukuki izinler kullanılırsa bu süre doğum sonrasına aktarılamaz gibi bir şey yazıyordu. ama raporla ilgili bir ibare yok. yanlış anlamadıysam çalışabilir raporu alıp yıllık izin alacaksın. canım iyi incele de 657 yi önceden kullanman gerekiyorsa izinlerini boşa gitmesin. iyi araştır.
senin de pelvik ağrıların oluyormuş aman dikkat et. benim önceden oturup kalkınca oluyor ve bir süre yürüyünce geçiyordu 4-5 gündür geçmiyor da. yürürken sürekli ağrım oluyor. dikkat et fazla yürüme, ağır iş yapma sen de. bak şimdi işe gidemiycek duruma geldim ben.
serapçım koruda da mı 4000 miş doğum. ama kesin artar ocaktan sonra fiyatlar. bir ay kala zamlı ödüycez sanırım. hatta muayene ücretleri de artar.
selmacım bebek arabası konusunda seraba katılıyorum. ezginin iki arabası var. birini ilk aldık çok ağır, çok mekanızmalı teferruatlı. başta çok iyi gibi geliyor bu insana ama çok ağır oluyor. altı aylıkken hafif bir tane daha aldık. baston gibi değil de sadece açılık kapanabilen hafif bir şey. onları yumuşak bulmayabilirsin ama battaniyelerle yumuşatırsın.ilk aldığımızı çok kısa kullandık.
cumartesi medicanaya gittik biz de. benim orda olacak doğum. odalar süit değil. hepsi tek oda. odada yatak olan deri bir koltuk var ve bir tane de sandalye var. ama lüks ve güzel, otel odası gibi. banyosu vc si tv si var tabi. doğuma kaç kişi geleceksiniz bilmiyorum ama misafirlerin oturabileceği koltuk yok başka, koridorda da yok. sadece başka bir katta kafeterya var. akayı ben hiç beğenmiyorum, otoparkını beğenmiyorum, çok işlek biryerde ve çevresinde park edebilecek pek yer yok. odalarını görmedim yalnız. TOBB için ben de 4000 den daha fazladır diye düşünüyorum. ama dr unun anlaşmasıyla 4000 se bilemem onu. hrs nin tam otel havasında olduğunu duydum. senin için fiyatlar aynıysa bence bir dahaki geldiğinde hastanelere bir git odaları gör.

canım doğum Ankara'da olucak normal doğum sadece bi ihtimal bana zor gibi geliyo eşim merak ediyo sağlıklı olduğu için tabi zorluklarını bilmiyo hastaneler de sadece güven ve hrs yi biliyorum ikisindede operasyon geçirdim güven zaten düşünmüyoruz hrs evet otel gibi doktorum hrs akay medicana mesa hepsi hemen hemen aynı herşey dahil 4000 tl gibi düşünün dedi büyük ihtimal hrs gibi düşünüyoruz yalnız doktorum medicana için şunu söyledi ameliyathane en alttaymış kadın doğum 14. katmış asansör sıkıntı olabiliyo dedi ama sen nereye istersen ben giderim dedi sen fiyat görüştünmü hastane ne alıyo doktorun ne kadar alıyo belli mi

aklıma gelmişken ben sebamed ürünlerini şiddetle tavsiye ederim. kızımda hep onun ürünlerini kullandım. özellikle de pişik önleyici kremi (healing cream) harika bir şey. ıslak havlu kullanmayın bir de. o pişik yapıyor. ezgide iki gün sadece hastanede ıslak havlu kullandık niveaydı sanırım. eve geldik üçüncü gün pişik olmaya başladı. nokta nokta kırmızılıklar vard. eşim gitti bu kremi aldı bir kez sürdük ve hemen geçti. sonra da aralıklı olarak sürdük hep ve hiç olmadı bir daha. ben alıp hastaneye götürcem. olmadan sürmek daha iyi.görümcem de oğluna kullandı. o da çok memnun kaldı.

kahve dediğin yukarıdaki galiba. bence güzel.ben pastel reklleri seviyorum.
kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun:-))sen kırmızıyı beğenmişsin kırmızıyı al. kıza da olur erkeğe de. eşin ikinci erkek olursa diye siyah istiyo sanırım ama kırmız da olur erkeğe. güle güle kullan canım.

bundan ellerinde yok canım bunun bir koyu tonu var kahve dediğim o evet eşim kırmızı kız rengi diyo bide kırmızının tonu çok canlı olduğu için pek sarmadı onu kendisi kullanacağı zaman rahatsız olacak sanki bakıcaz bakalım siyahta en azından bi renk daha olsaydı

aklıma gelmişken ben sebamed ürünlerini şiddetle tavsiye ederim. kızımda hep onun ürünlerini kullandım. özellikle de pişik önleyici kremi (healing cream) harika bir şey. ıslak havlu kullanmayın bir de. o pişik yapıyor. ezgide iki gün sadece hastanede ıslak havlu kullandık niveaydı sanırım. eve geldik üçüncü gün pişik olmaya başladı. nokta nokta kırmızılıklar vard. eşim gitti bu kremi aldı bir kez sürdük ve hemen geçti. sonra da aralıklı olarak sürdük hep ve hiç olmadı bir daha. ben alıp hastaneye götürcem. olmadan sürmek daha iyi.görümcem de oğluna kullandı. o da çok memnun kaldı.

bende sebamed ürünlerini aldım canımözelcan bebe de onu önerdi en iyisi dedi yoksa mustela düşünüyordum islak mendil olarak uni yenidoğan aldım katkısızmış

canım doğum Ankara'da olucak normal doğum sadece bi ihtimal bana zor gibi geliyo eşim merak ediyo sağlıklı olduğu için tabi zorluklarını bilmiyo hastaneler de sadece güven ve hrs yi biliyorum ikisindede operasyon geçirdim güven zaten düşünmüyoruz hrs evet otel gibi doktorum hrs akay medicana mesa hepsi hemen hemen aynı herşey dahil 4000 tl gibi düşünün dedi büyük ihtimal hrs gibi düşünüyoruz yalnız doktorum medicana için şunu söyledi ameliyathane en alttaymış kadın doğum 14. katmış asansör sıkıntı olabiliyo dedi ama sen nereye istersen ben giderim dedi sen fiyat görüştünmü hastane ne alıyo doktorun ne kadar alıyo belli mi

dr unun fiyatlar konusunda hemen hemen hepsi aynı demesini anlayamadım hastaneler için. bence yine de sen hastaneleri telefonla ara öğren. ama dr unun bu hastanelerle anlaşması varsa ve onun aracılığıyla 4000 se bilemem. TOBB un sgk yla anlaşması yok mesela. medicana 3750 sgk farkıyla o da. TOBB daha çoktur çünkü orda sgk nı kullanamayacaksın. ayrıca dr una da para vereceksin sen ayrıca değil mi. açıkça konuştnuz mu ücreti. 2500 kadar da dr un alır bence.
medicananın 13. katta. belki 14. katta da vardır. cumartesi gittiğimde gerçekten çok asansör bekledik. ama hasta asansörleri ayrıdır.
benimki zaten medicananın dr u olduğu için ekstra almıycak.

X