Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar bugün muayene oldum.ultrosonla alttan baktılar.zaten evlendiğimden beri göbekten hiç bakılmadıda belirtim dedim:) ofis histeroskopiye karar verildi.aslında hep inşallah iyiyimdirde histeroskopiye karar verilmez diye düşünüyodum.doktor ofis histeroskopiyi tanısal amaçlı yapılcak gerekli görülürse tedavi amaçlıda yapılabilinir dendi.korkuyorum ben hiç narkozsuz bişi yaptırmamıştım.rahim filmimi bile narkozlu yaptırmıştım.ofis histeroskopi yaptıran varmı.rahim filminden dahamı acı veriyo acaba.adetin birinci günü gel dedi ama ben bayramda hasta olcam deyince kasımda gelirsin dedi.tedavim uzicak yani.geciktirici ilaç kullansam zararı olurmu.kullanıpta memnun olan yada sıkıntı yaşayan varmı.
kendi dr um usg yle bende önemli olmayan bir incelikte perde olduğunu söylemişti ve müdahaleye gerek olmadığını söylemişti. ben de başkent hastanesine gitmiştim başka bir göz daha görsün diye. ordaki dr da benden ofis histeroskopi istedi. ben vazgeçtim yaptırmadım ama. öğrendiğim normal histeroskopiden farkı yine içeriye giriliyor ama müdahale gerekiyorasa anında müdahale edilebiliyor.perde vs varsa hemen kesiyorlarmış.
elifçim yavaş yavaş tedavinde yol alıyorsun. zorlu bir süreç biliyorum ama acele etme yine de. geciktirici falan kullanma. dr un ne zaman dediyse o zaman git. bazen hızlandıralım derken aslında yavaşlatıyoruz bazı şeyleri haberimiz olmuyo. oluruna bırak. bilmiyorum yan etkisi varmıdır geciktiricinin ama bizler pıhtılıyız doğum kontrol hapı yasak mesela bize belki o da zaralıdır. bence kullanma.

b12 vitamin 293 çıktı.sınıra yakın.ilaç kullansam iyi olcak gibi.
bence benexol al ve kullan canım.
Kızlar size bir sorum olacak ben daha yeni hamileyim ve pıhtılaşmam var cuma günü günüme bir gün kala kan verdim hamilelik değerim 89.45 çıkmıştı ve bugün tekrar gittim 307.3 çıktı doktor iğneye başlattı bugün clexane 0.4 iğne verdi ve göbekten vurulmam gerektiğini söyledi sağlık Ocağı'na gittim vurdurmaya farketmez dedi ve kolumdan vuruldu sizce 9 ay boyunca hep göbektenmi vurulmam gerekiyor?

değerin çok iyi artmış gözün aydın. iğnenin göbekten daha etkili olduğunu duymuştum. ben 5 aylığım ve kola geçtim artık. çünkü göbek geriliyo artık. ilk zamanlarda göbekten yap sen de. sonra kola ve bacağa geçersin.

kızlar bugün muayene oldum.ultrosonla alttan baktılar.zaten evlendiğimden beri göbekten hiç bakılmadıda belirtim dedim:) ofis histeroskopiye karar verildi.aslında hep inşallah iyiyimdirde histeroskopiye karar verilmez diye düşünüyodum.doktor ofis histeroskopiyi tanısal amaçlı yapılcak gerekli görülürse tedavi amaçlıda yapılabilinir dendi.korkuyorum ben hiç narkozsuz bişi yaptırmamıştım.rahim filmimi bile narkozlu yaptırmıştım.ofis histeroskopi yaptıran varmı.rahim filminden dahamı acı veriyo acaba.adetin birinci günü gel dedi ama ben bayramda hasta olcam deyince kasımda gelirsin dedi.tedavim uzicak yani.geciktirici ilaç kullansam zararı olurmu.kullanıpta memnun olan yada sıkıntı yaşayan varmı.

canım bence yaptır doktor banada ilk yapalım dediğinde çok ağladım karşı çıktım ama sonra genel anestezi ile yaptırdım hiç bir acı hissetmedim aynı gün hastaneden çıktım 3 gün de kanamam sürdü okadar ....megerse perde varmış onu aldılar ve ben ikinci ay hamile kaldım. ama geciktirici kullanma derim kasımda yaptırırsın bence adet düzenini bozma şimdi çünkü geciktiriciyide tatil için kullanmıştım ertesi ay hem çok agrılı oluyo hemde günü değişebiliyo...

cok tesekkür ederim canım bende bayan istiyodum iyi oldu arastırcam

bide memnunmusun canım?

valla canım benim fikrimi sorarsan ben çok memnunum. ikinci kaybımdan sonra hsg çekilmesi gerekiyodu o zaman bulmuştum ben esra hocayı rahimde septum çıktı ameliyatımı o yaptı kan pıhtılaşmasını da onun sayesinde öğrendik o gün bugündür beraber devam ediyoruz kendisnde de bu sorun olduğu için halden anlıyo

kızlar yarın saat 1 de operasyonu geçiricem stent takılıcak sabah erkenden tetkikler için hastanede olmam gerekiyo doktorum dün ve bugün için aspirin ve iğneyi kullanma dedi dua edin kızlar herşey yolunda gitsin erken doğum riskim var iyilikte görüşmek üzere inşallah...

canım ben duamızdan 1000 tane okumuştu..

operasyonu sıkıntısız geçirirsem yine yazarım ama perşembe giremezsem diye yazmak istedim dualardan mahrum kalmak istemiyorum.

kızlar yarın saat 1 de operasyonu geçiricem stent takılıcak sabah erkenden tetkikler için hastanede olmam gerekiyo doktorum dün ve bugün için aspirin ve iğneyi kullanma dedi dua edin kızlar herşey yolunda gitsin erken doğum riskim var iyilikte görüşmek üzere inşallah...

selmacım allah yardımcın olsun. inşallah herşey yolunda gider. dua ederim canım senin için merak etme.

valla canım benim fikrimi sorarsan ben çok memnunum. Ikinci kaybımdan sonra hsg çekilmesi gerekiyodu o zaman bulmuştum ben esra hocayı rahimde septum çıktı ameliyatımı o yaptı kan pıhtılaşmasını da onun sayesinde öğrendik o gün bugündür beraber devam ediyoruz kendisnde de bu sorun olduğu için halden anlıyo

anladım canım netten baktım okulu birincilikle bitirmiş baya bilgili bir doktor bende ankarada evlendiğimde o na gidebilirim.sagol canım.muayane yeri yakınmı merkeze ulasım sorunum olurmu kuzu ben ankaralı degilimde sevdiğimde orda calısıyor.sevdiğim bayan doktor istiyo bide zaten.allah saglık sıhat versin kuzum.saglıklı sıhatlli dogur insallah güzel haberlerle gel cok gecmiş olsun:21::21::21:buarada benim kan pıhtılısmam yok ama genede corsapirin içiyorum günde 1

Son düzenleme:

tatlım çok geçmiş olsun yarın inş hiç bir sorun olmadan atlatırsın rabbim bebeğini ve seni yardımcın olsun sağlık bir şekilde atlatırsınız inş... bu arada duanıda aldım inş..

kendi dr um usg yle bende önemli olmayan bir incelikte perde olduğunu söylemişti ve müdahaleye gerek olmadığını söylemişti. ben de başkent hastanesine gitmiştim başka bir göz daha görsün diye. ordaki dr da benden ofis histeroskopi istedi. ben vazgeçtim yaptırmadım ama. öğrendiğim normal histeroskopiden farkı yine içeriye giriliyor ama müdahale gerekiyorasa anında müdahale edilebiliyor.perde vs varsa hemen kesiyorlarmış.
elifçim yavaş yavaş tedavinde yol alıyorsun. zorlu bir süreç biliyorum ama acele etme yine de. geciktirici falan kullanma. dr un ne zaman dediyse o zaman git. bazen hızlandıralım derken aslında yavaşlatıyoruz bazı şeyleri haberimiz olmuyo. oluruna bırak. bilmiyorum yan etkisi varmıdır geciktiricinin ama bizler pıhtılıyız doğum kontrol hapı yasak mesela bize belki o da zaralıdır. bence kullanma.

değerin çok iyi artmış gözün aydın. iğnenin göbekten daha etkili olduğunu duymuştum. ben 5 aylığım ve kola geçtim artık. çünkü göbek geriliyo artık. ilk zamanlarda göbekten yap sen de. sonra kola ve bacağa geçersin.

Çok tşkler cnm göbekten vuruldum bugün ve dediğini yapacam bende sizde bu iğne baş dönmesi yaptı bende baş dönmesi ve bulanık görme yaptı yan etki olarak sanırım hep böylemi devam edecek?

Canım çok geçmiş oldun benim de tekrarlayan düşüklerim olduğu için historoskopi oldum ama beni genel anestezi yaptılar acısına dayanamazsın demişti doktorum atıldığımda sancım oldu 1 hafta sürdü karnım 5 aylık hamile gibiydi 1 hafta boyunca ve historoskopi den sonra korunmadığım halde 1 yıl hamile kalamadım ama doktorum ondan değil çalışmaları gün aşırı yap dedi bende işimi garantiye alıp Eylül ayında ovulasyon testi aldım ve şuan hamileyim doktorum haklıymış yani historoskopiyi çok deneyimli olan bir doktora yaptırman lazım çünkü bazı sorunlar oluşabilir inşallah bir problem çıkmaz bende çıkmamıştı tek sorunum pıhtılaşmaymış ve şuan iğneye başladım

bende sordum ağrılımı diye fazla ağrılı operasyon değil dedi doktor.ben muayeneye bile zor izin veriyorum çok kasıyorum kendimi buna nasıl izin vercem çok korkuuyoooom.histeroskopiden sonra 1yıl hamile kalamaman çok ilginç.öncesinde hemen hamile kalıyomuydun.neydi bu bizim çektiğmiz çile.Allahım bundan aşağı etmesin.ben eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırcam.inşallah bir asistana yaptırmazlar.yan etkileri çok çünkü.doktor birşey bulunursa ozaman narkozla yapılcak dedi.ofis histeroskopiyle diğer histeroskopi arasında ne fark var acaba.kadın doğumcu bir akrabam olaydı ne iyi olurdu.ama benden bıkardı kesin.onu sor bunu sor.gına gelirsi:)

Son düzenleme:

kürtaj olalı 7ay oldu cnm.bayağı oldu ama tedavim bitmeden düşünmüyorum.ufacık bir yapışıklık bile düşük tehditiymiş.herzaman dediğim gibi geç olsun ama güç olmasın.rahim filmini narkozlumu yaptırmıştın.bende senin gibi okumuştum internetten.müdahale gerekiyosa o an yapılıyomuş diye.narkoz zararlı biliyorum ama benim canım çok kiymetli:) 3yılda 5kere narkoz yemiş insanım.bağımlılık yaptı:)bende senin gibi düşünüyorum kaş yapim derken gözden olmim.geciktirici ilaç kullanmamak en iyisi.histeroskopi kasımın sonuna kaldı.

canım bence yaptır doktor banada ilk yapalım dediğinde çok ağladım karşı çıktım ama sonra genel anestezi ile yaptırdım hiç bir acı hissetmedim aynı gün hastaneden çıktım 3 gün de kanamam sürdü okadar ....megerse perde varmış onu aldılar ve ben ikinci ay hamile kaldım. ama geciktirici kullanma derim kasımda yaptırırsın bence adet düzenini bozma şimdi çünkü geciktiriciyide tatil için kullanmıştım ertesi ay hem çok agrılı oluyo hemde günü değişebiliyo...

oy anacığım herkez histeroskopiyi narkozlu yaptırmış.imdat imdaaat.narkozsuz histeroskopi yapan müslüman yokmuuuu.nerelere gideeem:KK43:

geçmiş olsun cnm.hayırlısıyla git hayırlısıyla gel.güzel haberlerini bekliyoruz.

Çok tşkler cnm göbekten vuruldum bugün ve dediğini yapacam bende sizde bu iğne baş dönmesi yaptı bende baş dönmesi ve bulanık görme yaptı yan etki olarak sanırım hep böylemi devam edecek?

öyle bir yanetkisi olduğnu bilmiyorum bende hiç olmamıştı ama şuan kullanan arkadaşlar var.onlar daha iyi cevap verebilirler.

Son düzenleme:
bende sordum ağrılımı diye fazla ağrılı operasyon değil dedi doktor.ben muayeneye bile zor izin veriyorum çok kasıyorum kendimi buna nasıl izin vercem çok korkuuyoooom.histeroskopiden sonra 1yıl hamile kalamaman çok ilginç.öncesinde hemen hamile kalıyomuydun.neydi bu bizim çektiğmiz çile.Allahım bundan aşağı etmesin.ben eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırcam.inşallah bir asistana yaptırmazlar.yan etkileri çok çünkü.doktor birşey bulunursa ozaman narkozla yapılcak dedi.ofis histeroskopiyle diğer histeroskopi arasında ne fark var acaba.kadın doğumcu bir akrabam olaydı ne iyi olurdu.ama benden bıkardı kesin.onu sor bunu sor.gına gelirsi:)

Canım hiç film çektirdin mi ben çektirmedim ona dayanan historoskopi ye de dayanır ama benim doktorum dayanamazsın dedi bende darlık sorunu var zaten Ankara Üniversitesi de yaptırdım Prof Ruşen Aytaç normalde asistanlar yapıyor ama ben özel hastası olduğum için o yaptı çok önemli bir operasyon sadece benimki de tanı amaçlıydı bir sorun çıkmadı evet ilk 4 hamileliğimde hemen kalmıştım ama sonları hüsran oldu bunu çok bekledim historoskopi yle belki de alakası yoktu ama 1 yıl kalamadım canım şimdi ise iğneye başladım kan pıhtılaşması olduğu için bu yavrum inşallah sımsıkı tutunur bana bunu çok bekledim belkide üzmez beni...

öyle bir yanetkisi olduğnu bilmiyorum bende hiç olmamıştı ama şuan kullanan arkadaşlar var.onlar daha iyi cevap verebilirler.

Yarın doktora sorarım canım göbekten vurulunca yaptı koldan öyle bir etki yapmadı belkide hamileliktendir daha yeni ya hamileliğim o açıdan başdönmesi olabilir:)cevabın için saol canım

Canım hiç film çektirdin mi ben çektirmedim ona dayanan historoskopi ye de dayanır ama benim doktorum dayanamazsın dedi bende darlık sorunu var zaten Ankara Üniversitesi de yaptırdım Prof Ruşen Aytaç normalde asistanlar yapıyor ama ben özel hastası olduğum için o yaptı çok önemli bir operasyon sadece benimki de tanı amaçlıydı bir sorun çıkmadı evet ilk 4 hamileliğimde hemen kalmıştım ama sonları hüsran oldu bunu çok bekledim historoskopi yle belki de alakası yoktu ama 1 yıl kalamadım canım şimdi ise iğneye başladım kan pıhtılaşması olduğu için bu yavrum inşallah sımsıkı tutunur bana bunu çok bekledim belkide üzmez beni...

inşallah cnm bunda yüzün güler.ben rahim filmi çektirdim ama anestezi alarak.hiç hisstmedim yani.bende 4hamileliğimde sorun yaşamadım.hemen hamile kalmıştım.bundan sonra hemen hamile kalamasamda çok üzülürüm.37yaşındayım çünkü.sende araştırma hastanesinde yaptırmışsın.benim özel bir doktorum yok.ozaman asistan yapar histeroskopiyi.benimkide tanı amaçlı yapılcak.ne diye anestesizsiz yapıyolar anlamadım.ben kendimi biliyorum.yapmalarına izin vermicem.doktorda beni orda döver herhalde.şimdiden depresyona girdim.

Son düzenleme:
Arkadaslar bitliste öğretmenim gecen yıl 2 kez hamile kaldım her ikisininde yaklasık 10 haftalıkken kalbi durdu kürtajla alındı.genetik testi kayseride yaptırdım heterezigot kan pıhtılasması cıktı 2. Hamileliğimde clexane 0,4 kullandım ama yine öldü bebeğim.sizce tekrar ne zaman hamile kalmalıyım ve doktor olarak kime gitmeliyim.cok sık olmasada kayseri ve istanbula gidiyorum lütfen yardım edin.imla hataları için üzgünüm tel.den yazmak çok zor :)

inşallah cnm bunda yüzün güler.ben rahim filmi çektirdim ama anestezi alarak.hiç hisstmedim yani.bende 4hamileliğimde sorun yaşamadım.hemen hamile kalmıştım.bundan sonra hemen hamile kalamasamda çok üzülürüm.37yaşındayım çünkü.sende araştırma hastanesinde yaptırmışsın.benim özel bir doktorum yok.ozaman asistan yapar histeroskopiyi.benimkide tanı amaçlı yapılcak.ne diye anestesizsiz yapıyolar anlamadım.ben kendimi biliyorum.yapmalarına izin vermicem.doktorda beni orda döver herhalde.şimdiden depresyona girdim.

Âmin canım inşallah bazıları historoskopiden sonra hemen hamile kalıyor canım inşallah sende de öyle olur. Burda narkozsuz historoskopi yaptıran yok mu acaba kimse cevap vermiyor valla ben narkozlu olduğu için acısını veye acımadığını bilemiyorum narkozsuzun belki acımıyordur canım korkma bir işlem yapma gereksinimi duyarlarsa bayıltacaklarmış zaten umarım ağrısız sancısız geçer herkezin bünyesi farklı çünkü canım şimdiden geçmiş olsun...

hayırlı olsun canım şimdi hangi doktora gidiyosun.bende ankara üniversitesine gidiyormda..

X