- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.761
kendi dr um usg yle bende önemli olmayan bir incelikte perde olduğunu söylemişti ve müdahaleye gerek olmadığını söylemişti. ben de başkent hastanesine gitmiştim başka bir göz daha görsün diye. ordaki dr da benden ofis histeroskopi istedi. ben vazgeçtim yaptırmadım ama. öğrendiğim normal histeroskopiden farkı yine içeriye giriliyor ama müdahale gerekiyorasa anında müdahale edilebiliyor.perde vs varsa hemen kesiyorlarmış.kızlar bugün muayene oldum.ultrosonla alttan baktılar.zaten evlendiğimden beri göbekten hiç bakılmadıda belirtim dedim:) ofis histeroskopiye karar verildi.aslında hep inşallah iyiyimdirde histeroskopiye karar verilmez diye düşünüyodum.doktor ofis histeroskopiyi tanısal amaçlı yapılcak gerekli görülürse tedavi amaçlıda yapılabilinir dendi.korkuyorum ben hiç narkozsuz bişi yaptırmamıştım.rahim filmimi bile narkozlu yaptırmıştım.ofis histeroskopi yaptıran varmı.rahim filminden dahamı acı veriyo acaba.adetin birinci günü gel dedi ama ben bayramda hasta olcam deyince kasımda gelirsin dedi.tedavim uzicak yani.geciktirici ilaç kullansam zararı olurmu.kullanıpta memnun olan yada sıkıntı yaşayan varmı.
elifçim yavaş yavaş tedavinde yol alıyorsun. zorlu bir süreç biliyorum ama acele etme yine de. geciktirici falan kullanma. dr un ne zaman dediyse o zaman git. bazen hızlandıralım derken aslında yavaşlatıyoruz bazı şeyleri haberimiz olmuyo. oluruna bırak. bilmiyorum yan etkisi varmıdır geciktiricinin ama bizler pıhtılıyız doğum kontrol hapı yasak mesela bize belki o da zaralıdır. bence kullanma.
bence benexol al ve kullan canım.b12 vitamin 293 çıktı.sınıra yakın.ilaç kullansam iyi olcak gibi.
Kızlar size bir sorum olacak ben daha yeni hamileyim ve pıhtılaşmam var cuma günü günüme bir gün kala kan verdim hamilelik değerim 89.45 çıkmıştı ve bugün tekrar gittim 307.3 çıktı doktor iğneye başlattı bugün clexane 0.4 iğne verdi ve göbekten vurulmam gerektiğini söyledi sağlık Ocağı'na gittim vurdurmaya farketmez dedi ve kolumdan vuruldu sizce 9 ay boyunca hep göbektenmi vurulmam gerekiyor?
değerin çok iyi artmış gözün aydın. iğnenin göbekten daha etkili olduğunu duymuştum. ben 5 aylığım ve kola geçtim artık. çünkü göbek geriliyo artık. ilk zamanlarda göbekten yap sen de. sonra kola ve bacağa geçersin.