Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Arkadaşlar size bir sorum olacak Ankara'da riskli gebeliklere bakan bildiğiniz iyi bir doktor varmı önerilerinizi bekliyorum yani pıhtılaşmayla ilgili ve 4 düşük yaşadığım için :KK43:

merhaba ben mayıs 2014 anneleri topiğindeyim mesajını tesadüfen gördüm ve yardımcı olmak istedim. ben özgür deren e gidiyorum riskli gebelik uzmanı benim bir önceki bebeğim 24 haftalıkken kalp durması sonucu öldü. doktorumdan çok memnunum zaten tavsiye üzerine ona gitmiştim eşimin bir akrabasının doktoruydu. netten biraz araştır istersen hacettepe profesörüdür kendisi ayrıca çok tatlı bir insan.

Anne oldum...anlatamam bu duyguyu size doguma girmeden ve oncesinde hepiniz icin bol bol dua ettim .ilk kucagima aldgm an o kdr agladim ki anlatam.bu mutlulugun tarifi yok rabbim isteyen herkese nasip etsin .oglusum cok iyi masallh 2800 sagligimizda gayet iyi herhangi bir problemimiz yok dunyaya alismaya calisiyor hepinizi sevgiyle opuyoruz...

Anne oldum...anlatamam bu duyguyu size doguma girmeden ve oncesinde hepiniz icin bol bol dua ettim .ilk kucagima aldgm an o kdr agladim ki anlatam.bu mutlulugun tarifi yok rabbim isteyen herkese nasip etsin .oglusum cok iyi masallh 2800 sagligimizda gayet iyi herhangi bir problemimiz yok dunyaya alismaya calisiyor hepinizi sevgiyle opuyoruz...

Tebrik ederim canım Allah bağışlasın çok mutlu oldum senin adına inşallah bizde sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza Allah analı babalı büyütsün :)

Ayyyyyyy canim arkadasim nasil duygulandim sag salim kucagina aldin darisi bana ve benim gibi bekleyen herkese insallah mis kokuyodur o simdi opuyorum sutun geldimi hemen mamami verdiniz

merhaba ben mayıs 2014 anneleri topiğindeyim mesajını tesadüfen gördüm ve yardımcı olmak istedim. ben özgür deren e gidiyorum riskli gebelik uzmanı benim bir önceki bebeğim 24 haftalıkken kalp durması sonucu öldü. doktorumdan çok memnunum zaten tavsiye üzerine ona gitmiştim eşimin bir akrabasının doktoruydu. netten biraz araştır istersen hacettepe profesörüdür kendisi ayrıca çok tatlı bir insan.
özgür derene ben de gitmiştim.senin mutasyonların ne.nasıl bir tedavi uyguluyor sana.sulandırıcı iğne kullandırıyor mu?

gözlerim doldu okurken. güle güle büyüt bebişini.

rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah :nazar: kimseyi mahrum bırakmasın bu mutluluktan...

özgür derene ben de gitmiştim.senin mutasyonların ne.nasıl bir tedavi uyguluyor sana.sulandırıcı iğne kullandırıyor mu?
ben iki sene önce akciğer embolisi geçirmiştim bu nedenle geçen gebeliğimde clexane 0.4 kullanıyorduk başkaydı doktorum ama bebek 24 haftalıkkken kalbi durarak öldü. fakat ölüm sebebine kan pıhtılaşması denmedi patalojiye gitti, ben ve eşim bir sürü tahliller olduk vs ama bir neden bulunamadı biz de Allahın takdiri dedik yine de tedbir amaçlı bu gebeliğimde özgür hocam 0.6 clexane ve 100lük coraspin verdi.

Canim cok sagol cevabin icin bunu sorucam doktoruma birde acaba bu forumda sperm dna hasar testi yaptiran oldumu yada senn bilgin varmi hic doktor bebekte kromozom sorunu cikarsa bu dna testini yapacagimizi soyledi

Canım dna hakkında bilgim yok malesef. inş öyle birşey cıkmaz.

Allah sağlıklı uzun ömür versin. İnşallah bizlere de o günleri göstersin. duanızı eksik etmeyin...

kızlar canım o kadar sııkın ki sağlık ocagından aradılar topukkanında tsh hormonunda sorun cıkmıs yeniden topuk kanı istediler.inşallah bişey cıkmaz ama içim içimi yiyiyor

Cnm tebrik ederim güle güle büyüt bebişini Allahım yolunu bahtını açık etsin

Canım merak ediyordum seni. Allahıma şükürler olsun sağ salim almışsın kucağına, darısı bize inşallah...

kızlar canım o kadar sııkın ki sağlık ocagından aradılar topukkanında tsh hormonunda sorun cıkmıs yeniden topuk kanı istediler.inşallah bişey cıkmaz ama içim içimi yiyiyor

Canım inşallah önemli bişi yoktur. Rabbim esirgesin bebişlerimizi.

nazifecim Allah razı olsun o zor anlarında bile bizi unutmamışsın. oğluşunu da öp bizim için Allah analı babalı büyütsün mevlam acısını göstermesin.

elifçim inşallah bişey yoktur belki ölçüm yanlış olmuştur. yeni sonuç ne zaman çıkıcak

gözün aydın olsun cnm.ne güzel demişsin anne oldum diye.insan duygulanmadan edemiyo.sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla büyüt.Allah isteyen herkeze senin yaşadığın duyguları yaşatsın inşallah.bebişini koklamaya gelcem kurtuluşu yok:) biraz toparlanında ana oğul.40nız çıksın.hemen işe başlamazsın demi.

Son düzenleme:
kızlar bugün muayene oldum.ultrosonla alttan baktılar.zaten evlendiğimden beri göbekten hiç bakılmadıda belirtim dedim:) ofis histeroskopiye karar verildi.aslında hep inşallah iyiyimdirde histeroskopiye karar verilmez diye düşünüyodum.doktor ofis histeroskopiyi tanısal amaçlı yapılcak gerekli görülürse tedavi amaçlıda yapılabilinir dendi.korkuyorum ben hiç narkozsuz bişi yaptırmamıştım.rahim filmimi bile narkozlu yaptırmıştım.ofis histeroskopi yaptıran varmı.rahim filminden dahamı acı veriyo acaba.adetin birinci günü gel dedi ama ben bayramda hasta olcam deyince kasımda gelirsin dedi.tedavim uzicak yani.geciktirici ilaç kullansam zararı olurmu.kullanıpta memnun olan yada sıkıntı yaşayan varmı.

kızlar bugün muayene oldum.ultrosonla alttan baktılar.zaten evlendiğimden beri göbekten hiç bakılmadıda belirtim dedim:) ofis histeroskopiye karar verildi.aslında hep inşallah iyiyimdirde histeroskopiye karar verilmez diye düşünüyodum.doktor ofis histeroskopiyi tanısal amaçlı yapılcak gerekli görülürse tedavi amaçlıda yapılabilinir dendi.korkuyorum ben hiç narkozsuz bişi yaptırmamıştım.rahim filmimi bile narkozlu yaptırmıştım.ofis histeroskopi yaptıran varmı.rahim filminden dahamı acı veriyo acaba.adetin birinci günü gel dedi ama ben bayramda hasta olcam deyince kasımda gelirsin dedi.tedavim uzicak yani.geciktirici ilaç kullansam zararı olurmu.kullanıpta memnun olan yada sıkıntı yaşayan varmı.

Canım çok geçmiş oldun benim de tekrarlayan düşüklerim olduğu için historoskopi oldum ama beni genel anestezi yaptılar acısına dayanamazsın demişti doktorum atıldığımda sancım oldu 1 hafta sürdü karnım 5 aylık hamile gibiydi 1 hafta boyunca ve historoskopi den sonra korunmadığım halde 1 yıl hamile kalamadım ama doktorum ondan değil çalışmaları gün aşırı yap dedi bende işimi garantiye alıp Eylül ayında ovulasyon testi aldım ve şuan hamileyim doktorum haklıymış yani historoskopiyi çok deneyimli olan bir doktora yaptırman lazım çünkü bazı sorunlar oluşabilir inşallah bir problem çıkmaz bende çıkmamıştı tek sorunum pıhtılaşmaymış ve şuan iğneye başladım

Kızlar size bir sorum olacak ben daha yeni hamileyim ve pıhtılaşmam var cuma günü günüme bir gün kala kan verdim hamilelik değerim 89.45 çıkmıştı ve bugün tekrar gittim 307.3 çıktı doktor iğneye başlattı bugün clexane 0.4 iğne verdi ve göbekten vurulmam gerektiğini söyledi sağlık Ocağı'na gittim vurdurmaya farketmez dedi ve kolumdan vuruldu sizce 9 ay boyunca hep göbektenmi vurulmam gerekiyor?

X