Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

aslıcım Allah analı babalı büyütsün topiğimizin 4. bebeği hayırlı uğurlu olsun. :) cimcimenin adını merak ettim. Mevlam acısını göstermesin
kızımın adı ASYA teyzesi.

bugün ve yarın celestone olucam bebeğin akciğerinin gelişmesi için önümüzdeki hafta da stent takılıcak dua edin kızlar kızım bu müdahaleden dolayı erken doğmak için acele etmesin daha çok küçük :KK43:(
kalbini ferah tut canım inşallah kolayca atlatırsın.

canım çok mutlu oldum senin adına işte bu kadar. bebişini aldın mı hamilelikteki korkular bitiyor. tabi bunların yerini yenisi alıyor ama olsun. çok şükür. darısı hepimize.
şenaycım teşekkürler canım.çok şükür bitti sıkıntılar artık.Allahım herkese nasip etsin inşallah.

umutsuzluk yok arkadaşlar Allah büyük..

az önce gülben ergenin konuğu kadın doğumcuydu.5,5aylık kadını ultrasonla bebeğini incelediler.yüzünün her kemiğne burnunun deliklerine kadar baktı.ultrason çocuğun rahatsızlığnı öğrenmek konusunda çok önemliymiş.çoğu insan önem vermiyo dedi.cinsiyetinin kız oldunu söyleyince dayanamadım ağladım.insan değişik duygularda oluyo.kıskançlık falan değil.kızkardeşim 7aylık hamile.kıskansam onu kıskanırdım.sadece gıpta ediyo insan.bende istiyom bende istiyom diye insanın bağırası geliyo ama nasip.Allah nasip etmişse olur ancak.hangi tedaviyi görürsen gör.hangi doktora gidersen git boş.tabiki önemli ama son noktayı biz koyamıyoruz.hakmızda hayırlısı olsun.Allahım en iyisini bilir.

kızlar cuma saatınde kuran okudum bağışladım rabbım herkese nasıp eylesın ınsallh.yarın sabah doğumum var ınsaşşh ama zaman nasıl geccek blmıyorum gecmek bılmıyor yaa...

bu arada serpılle konustuk onunda haftaya carsamba doğumu var ınsallh.sıra bır an once sıze gelır ınsallh

dualarınızı eksık etmeyın nolur...

kızlar cuma saatınde kuran okudum bağışladım rabbım herkese nasıp eylesın ınsallh.yarın sabah doğumum var ınsaşşh ama zaman nasıl geccek blmıyorum gecmek bılmıyor yaa...

bu arada serpılle konustuk onunda haftaya carsamba doğumu var ınsallh.sıra bır an once sıze gelır ınsallh

saatlerin kaldı nazifecim. nasıl heyecan basmıştır şimdi:-)) Allahım kolaylıkla kurtarsın seni de canım. Allah razı olsun hep okuyorsun bizlere de. serpilin de günü belli olmuş demek. ne güzel bayram çocukları olacaklar:-) ben de kurban bayramında doğmuşum:-)) yarın da aklına gelebilirsek ne mutlu bize. ben de aklıma gelen herkese ki çok kişinin adını unutmuyorum bile (dua takibinden dolayı isimler hafızamda) en başta henüz hamile olmayanlara hep dua ediyorum ismen.

canım bende cuma suresi yasin okudum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.sen yarın tam olarak kaç haftalık oluyosun.

canım kalbini ferah tut.allah yardımcın olsun herşey çok güzel olacak inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

canım kalbini ferah tut.allah yardımcın olsun herşey çok güzel olacak inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

aslıcım kızın nasıl sen nasılsın. nasıl geçti doğum.neden genel anestezi oldun? anlatsana canım müsait olunca. iğneye ne kadar devam edecekmişsin öğrendiysen bunu da merak ediyorum.

Evet canım çok kötü bizim dururmumuz eşim bile sevinemiyor bundan önce 4 kere de sevindim ama hüsrana uğradık diyo ama ne zaman kucağıma alırım o zaman sevinirim diyor bu gün doktora gidecem iğneye başlamak için diğer 4 ünde iğne kullanmamıştım bakalım bu yavrum sımdıkı tutunur mu bana ben onu çok istiyorum inşallah oda beni ister
seni çok iyi anlıyorum ama tevekkül et sen elinden geleni yapıyorsun tedavi de görüyorsun Rabbim korusun bebişini
kızımın adı ASYA teyzesi.

kalbini ferah tut canım inşallah kolayca atlatırsın.

şenaycım teşekkürler canım.çok şükür bitti sıkıntılar artık.Allahım herkese nasip etsin inşallah.

umutsuzluk yok arkadaşlar Allah büyük..
aslı ve asya çok güzel maşallah :)
az önce gülben ergenin konuğu kadın doğumcuydu.5,5aylık kadını ultrasonla bebeğini incelediler.yüzünün her kemiğne burnunun deliklerine kadar baktı.ultrason çocuğun rahatsızlığnı öğrenmek konusunda çok önemliymiş.çoğu insan önem vermiyo dedi.cinsiyetinin kız oldunu söyleyince dayanamadım ağladım.insan değişik duygularda oluyo.kıskançlık falan değil.kızkardeşim 7aylık hamile.kıskansam onu kıskanırdım.sadece gıpta ediyo insan.bende istiyom bende istiyom diye insanın bağırası geliyo ama nasip.Allah nasip etmişse olur ancak.hangi tedaviyi görürsen gör.hangi doktora gidersen git boş.tabiki önemli ama son noktayı biz koyamıyoruz.hakmızda hayırlısı olsun.Allahım en iyisini bilir.
elifçim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın düşmanıma dahi böyle bir acı vermesin. o duygu çok enteresan sen imrenirsin gıpta edersin ama adın kıskandı olur. ben de yaşadım aynısını abimin eşi öz yeğenimi kıskandığımı ima etti hem de kürtajımdan 1 hafta sonra çok zor günlerdi. hepinize dua ediyorum özellikle hamile kalmak isteyenlere tüm kalbimle diliyorum Rabbimden

Allah razı olsun nazifecim inşallah sağ salim senin de bebiş haberini alırız. topiğimizin 5. bebişi :) dualarımız seninle acın az sütün bol bebişin gazsız ve sağlıklı olsun inşallah :)
saatlerin kaldı nazifecim. nasıl heyecan basmıştır şimdi:-)) Allahım kolaylıkla kurtarsın seni de canım. Allah razı olsun hep okuyorsun bizlere de. serpilin de günü belli olmuş demek. ne güzel bayram çocukları olacaklar:-) ben de kurban bayramında doğmuşum:-)) yarın da aklına gelebilirsek ne mutlu bize. ben de aklıma gelen herkese ki çok kişinin adını unutmuyorum bile (dua takibinden dolayı isimler hafızamda) en başta henüz hamile olmayanlara hep dua ediyorum ismen.

eminecim ben de kurban bayramının 2. günü doğmuşum :)

oh ne güzel hamilelerimiz doğuruyor yavaş yavaş.hayırlısıyla doğum gerçekleşir inşallah.duaların için çok sağol cnm.

serapcim agzina saglik.Rabbim kabul etsin dualarimizi saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiz almayi nasip etsin insaallah.amin. ben telden takip edemedim yeni duamiz nedir acaba?hoscakalin.

seni çok iyi anlıyorum ama tevekkül et sen elinden geleni yapıyorsun tedavi de görüyorsun Rabbim korusun bebişini

aslı ve asya çok güzel maşallah :)

elifçim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın düşmanıma dahi böyle bir acı vermesin. o duygu çok enteresan sen imrenirsin gıpta edersin ama adın kıskandı olur. ben de yaşadım aynısını abimin eşi öz yeğenimi kıskandığımı ima etti hem de kürtajımdan 1 hafta sonra çok zor günlerdi. hepinize dua ediyorum özellikle hamile kalmak isteyenlere tüm kalbimle diliyorum Rabbimden

Allah razı olsun nazifecim inşallah sağ salim senin de bebiş haberini alırız. topiğimizin 5. bebişi :) dualarımız seninle acın az sütün bol bebişin gazsız ve sağlıklı olsun inşallah :)

eminecim ben de kurban bayramının 2. günü doğmuşum :)

bizim derdimiz bize yetiyo zaten.bide iftiralara marus kalıyoruz.bide en yakınınmış senin cnm.abinin eşi.tam acının üzerine bunlar yapılırmı yazık diyorum.

serapcim agzina saglik.Rabbim kabul etsin dualarimizi saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiz almayi nasip etsin insaallah.amin. ben telden takip edemedim yeni duamiz nedir acaba?hoscakalin.

cnm yeni duamız YA MU'TİYEL MESULAT

Vanim merhaba nasilsin benim 3.dusukten sonra bebek hem patolojiye gitti hem genetik incelemeye doktor birdahakinde 06 clex kullanacagimi soyledi.genetik sonucunda bebekte sorun varsa sperm dna hasar testi yapavagini soyledi.sen hic dusuklerinde genetige gonderdinmi bebegi.birde igneye ragmen dusuk yapinca dozu arttirmasi normalmi 677 heterezigot icin fazla degilmi 0.6 lik ya.cok sordum kusura bakma seninde az kaldi yolu yariladin masallah

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı hiç cinsiyetlerini öğreneceğimi düşünmemiştim daha üç aylıklar benim ikizler kızmış çok mutlu oldum herşey yolunda çok şükür darısı tüm isteyenlere inşallah

canım gözün aydın cok şükür sağ salim sağlıkla aldın bebeğini kucağına.darısı kalan hamile arkadaşlara inşallah

Âmin inşallah pıhtılaşması olan arkadaşlarım bu gün doktora gittim iğneye biranönce başlayayım diye günüme bir gün kala yani değerim 89.45 çıktı sizce nasıl? Birde doktor dediki henüz çok yeni ultrasyonda görmeden iğne verilmez normalde dedi ama benimkiler hemen düşüyo dedim Pazartesi gel tekrar test yapalım dedi eğer değer yükselirse yani dış gebelik falan değilse Pazartesi iğneye başlayalım dedi sizede böylemi dediler onu merak ettim birde Pazartesi alttan ultrasyonla bakalım dedi ben baktırmak istemiyorum korkuyorum Buda düşerse diye cevaplarınızı bekliyorum

Nazife canım <klım sende. Sağ salim kucağına alırsın buğün inşallah bebişini.Rabbim yardımcın olsun inşallah. Dua e ettim bol bol Allahım kabul eylesin.

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı hiç cinsiyetlerini öğreneceğimi düşünmemiştim daha üç aylıklar benim ikizler kızmış çok mutlu oldum herşey yolunda çok şükür darısı tüm isteyenlere inşallah

Allahım çok büyük ya. O istesin yeterki olmayacak yokki maşallah kızlarına canım. Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına.

Vanim merhaba nasilsin benim 3.dusukten sonra bebek hem patolojiye gitti hem genetik incelemeye doktor birdahakinde 06 clex kullanacagimi soyledi.genetik sonucunda bebekte sorun varsa sperm dna hasar testi yapavagini soyledi.sen hic dusuklerinde genetige gonderdinmi bebegi.birde igneye ragmen dusuk yapinca dozu arttirmasi normalmi 677 heterezigot icin fazla degilmi 0.6 lik ya.cok sordum kusura bakma seninde az kaldi yolu yariladin masallah

cnm bana sormamışın ama genede fikrimi söylemek istedim.belki yardımcı olurum.bende 3.düşükte genetiğe yolladım ama daha 5 haftalık olduğu için bebek yoktu zaten sıvıda azdı.6hücre bulunmuş ondada bişi çıkmadı.bence sağlıklı bir sonuç olmadı.genetiğe gönderdiğim hamileliğimde 0,4clexan kullanmıştım.çok güzel giderken 8.haftadayken kalbi durdu.demekki yetersiz kaldı.oyüzden 0,6 veren doktora gitmeyi düşünüyorum.benimde 1298 heterezigot var.seninkinin başla bir versiyonu.0,4 kullanıp fayda görmediysen ve doktorunda 0,6 kullancaksın diyosa kesinlikle kullan diyorum.Allahım hepimize şifa versin cnm.

gözün aydın cnm.hayırlısıyla kucağna alırsın inşallah.

Âmin inşallah pıhtılaşması olan arkadaşlarım bu gün doktora gittim iğneye biranönce başlayayım diye günüme bir gün kala yani değerim 89.45 çıktı sizce nasıl? Birde doktor dediki henüz çok yeni ultrasyonda görmeden iğne verilmez normalde dedi ama benimkiler hemen düşüyo dedim Pazartesi gel tekrar test yapalım dedi eğer değer yükselirse yani dış gebelik falan değilse Pazartesi iğneye başlayalım dedi sizede böylemi dediler onu merak ettim birde Pazartesi alttan ultrasyonla bakalım dedi ben baktırmak istemiyorum korkuyorum Buda düşerse diye cevaplarınızı bekliyorum

cnm ben daha yeni hamileyken çok alttan baktırdım.yani ben istediğim için değil.gidiyodum onlar alttan bakıyolardı.hele son hamileliğimde hamileliği öğrendikten 9gün sonra kürtaj olmuştum.onda bile kaç defa alttan bakılmıştı.korkma cnm alttan bakıldığı için kürtaj olmadım.kese büyümedi.çocuk görünmediği için kürtajla sonuçlandı.iğneyede önceden iğnem vardı.hamileliğmi öğrenir öğrenmez kendim iğneme başlamıştım ama temeli bozuk olduğu için yani rahim duvarım inceymiş.hamilelikten önce muayeneye gitmemiştim.her gittiğim doktor hamile kalda gel diyodu.bende öyle yaptım ama akıllandım.iyi bir doktor kontrolü olup öyle hamile kalınması gerektiğni öğrenmiş olduk.acı bir tecrübeyle.p.tesiyede az kalmış.inşallah sonuçların iyi çıkarda hemen iğneye başlarsın.herşey güzel gider inşallah cnm.

X