- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.501
kendini suçlama allahın takdiri böyle. dua et bol bol.çocuğunu kucağına aldığnda herşeyi unutursun.
bu arada kızlar doğumu yaklaşanlar size tavsiyem bebeğiniz doğduğunda sakın sırt üstü yatırmayın uyutacağınız zaman. ben hep yan yatırıyordum geçen kızımı okul için hazırlıyordum oğlumda uyanıktı yanımızdaydı ablasının yatağında yatıyordu. birden garip sesler çıkarmaya başladı arkamı döndümki kusmuş ağzı dolmuş sırt üstü yattığı için çıkmamış ağzından hık hık edip duruyor görmesem boğulup gidecekti yavrum. aman diyim dikkat edin sizde. şimdide ablasının yatağının yanındaki duvarda pamuk prenses ve yedi cücelerin sticekr ı asılı oğluşumda onlara çene veriyor. dönmüş onlara bakıp agucuklar yapıyor:) allahım sizde görürsünüz böyle güzellikleri inlşallah
canım ben eger basında duracaksam sırt usutu yatırıyorum.yan yatırıyorum coğunlukla.gece bir uyandıımda sağ tarafa öbür uyandığımda sola yatıryorum.çok geçmiş olsun.dikkat et canım bununla gecmiş olsun.
Elifcim merhaba canim nasil biraz toparlanabildinizmi.oyyyy mis gibi kokulu bebegini öp benim icin....
biraz toparlandım cnm.ağrılarım azaldı daha rahat yatıp kalkıyorum.kızımı öperim cnm erine