Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

gozun aydin selvicim.oglun hayirli saglikli bir evlat olsun insallah.oglan haberleri arttikca elifle bebim kizimin kiymeti artiyor:))baska kizi olacak varmiydi?

sağol eminecim kimi duysam erkek :) ben kendiminkini kız seninkini erkek hissediyordum. şu hislerimi kontrol ettirmmem lazım :)))

gozun aydin selvicim.oglun hayirli saglikli bir evlat olsun insallah.oglan haberleri arttikca elifle bebim kizimin kiymeti artiyor:))baska kizi olacak varmiydi?

ben varım canım ama dünden beri çok tedirginim hareketleri normal değil gibi yok gibi de arada hafif var gibi de paranoyak oldum iyice neyapmalıyım bilmiyorum buralara gelmişken kaybetme korkusu çok zor :KK43:((

Kizlar saat sabahim 6 bucugu ve ben 5den beri ayaktayim.5e ksdarda toplasan 2 saat uyumamisimdir.evde yatmadigim oda ve yatak kalmadi.gozumden nadil uyku akiyor sma yok.ya burnum tikanir, ya genzim.ya da prensesim bir yere toplanir.bu gece de heyecandan uyuyamam ya gunduz uyurum insallah.

Saat 5de sabah yani son ignemi vurdum.toplamda 24 kutu ihne yazdirmidim.1 tane kalfi.yami 239 tane bunlardan 2 tanesi icine kangirdigi icin ziyan olduydu toplam 237tane igne olmusum.

nerden nereye bunları okudukca sizi yeni tanıdığım zamanlar geldi aklıma ateş ölçmeler falan rabbim sana çok kolay bi doğum nasip etsin inşallah dualarımız seninle durup dururken aklıma geliyosun zaten sen de bize dua et olur mu benim şuan buna çok ihtiyacım var güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhh...

şenay merhaba yazmadan geçemedim.hayırllısı oolsun atanmışsın bence herşeyde bir hayır var bence ALLAH bize bir şeri verirken aslında arkasından güzel bişy geliyor.sen şimdi hamile olsaydın daha çok zorlanacaktın.bak bence eşimden ayrı yaşıyorum ve daha yaklaşık 1 yıl ayrı kalıcaz ama hamile kaldım bence seninde hayatında herşeyin yoluna girdiği bir döneme giriyorsun ben böyle hissettim.güzel gelişmeler bunlar.inşallah herşey yoluna girer canım hayırlısı olsun senin için.

cok tesekkur ederim cnm. benim halalarim ikiz. belmi bende de vardir :KK66:)
3 dr.la gorustum. 3 de ben de pihtilasma olmadigi icin sadece koruma amacli onu da kalp atimi olursa vereceklerini soyledilre cnm. ne yapayim mecbur bekleyecegim artik.
insallah sagsaglim aliriz kucagimiza kuzularimizi.

canımmm hatırladınmı beni bayadır haberleşemiyoruz biraz sıkıntılarım var çok giremiyorum. hamilesin demek çok sevindim inan ki kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah...

kızlar maaşallah ne güzel haberler vermişsiniz. darısı hepimize olsun inş.
kızlar bu arada size bir haberim var.iyi mi kötümü bilemiyorum. malum şu aralar hayatım alt üst olmuş durumda. tayinim çıktı. milli eğitime başvurmuştum. nasip kısmet tarih öğrtemenliğine atandım. ama mardin dargeçit. gideceğim ama bu süre zarfında kan vereceğim. sonuçlarını göreceğim. ondan sonra dr izin verirse denemelere başlayacaktım vs. herşey nasip kısmet. eşim burada ben mardin de nasıl çocuk yaparız hiç bilmiyorum. hayırlısı rabbim inş. onu da bir yoluna koyar. bize de sürpriz oldu. beklemiyorduk. kızlar uzun bir süre orada yerleşip düzene girene kadar sanırım sizlerle yazışamam malesef. ne olur dualarınızdan beni eksik etmeyin. buradan hep demiştiniz rabbim bir kapıyı açmadan diğerini apatmaz diye ve aynen öyle oldu 5 kişi alınıyordu biri de ben oldum. nasipte varsa oluyormuş demek.

selvicim aslında kızlar derken seni de kastetmiştim ama yazım yukarıda olmuş. hayırlı olsun canım oğluşun. paşan sağlıkla doğar inş.

canım hayırlı olsun biyerden başlıyosun sonuçta hakkında hayırlısı olsun senin için güzel bir başlangıç olsun inşallah...

ayyy doğumuna çok az kaldı.nasılda heyecanlısındır şimdi.hayırlısıyla doğum yapıp bebişini kucağna alırsın inşallah.dualarımız seninle.doğumdada aklına gelirse bize dua etmeyi unutma.ben bile heyecanlandım.

Allahim yardimcin olsun canim yarin bebegini kucagina aldiginda tum sikintilarini unutursun.
Saglikla sihhatle insallahhhh hayirli dogumlar olsun:KK16:

elifçim uyanır uyanmaz aklıma sen geliyorsun. İnşallah yarın bebişini kucağına sağ salim sağlıklı bir şekilde alırsın epidural sezeryan mı olacaksın. o zaman bebeğini de görürsün inşallah. dualarımız seninle az kaldı Rabbim sabrının mükafatını veriyor :emir_bebek:

nerden nereye bunları okudukca sizi yeni tanıdığım zamanlar geldi aklıma ateş ölçmeler falan rabbim sana çok kolay bi doğum nasip etsin inşallah dualarımız seninle durup dururken aklıma geliyosun zaten sen de bize dua et olur mu benim şuan buna çok ihtiyacım var güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhh...

Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorim.
Prensesimi, kuzumu kucagima almama 22 saatgibi bir sure kaldi.cok heyecanli ve meraktayim.spinal sezeryan olacam.sezeryandaki eneztesinin etkisi cok olmadikca sizlere dua edicem insallah

kızlar bugün kontrolüm vardı oğluşum olacakmış Allah hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü analı babalı büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin. :KK49:
Gözün aydın Selvi. Allah sağlık sıhhatle tamamına erdirir inşallah.

kızlar maaşallah ne güzel haberler vermişsiniz. darısı hepimize olsun inş.
kızlar bu arada size bir haberim var.iyi mi kötümü bilemiyorum. malum şu aralar hayatım alt üst olmuş durumda. tayinim çıktı. milli eğitime başvurmuştum. nasip kısmet tarih öğrtemenliğine atandım. ama mardin dargeçit. gideceğim ama bu süre zarfında kan vereceğim. sonuçlarını göreceğim. ondan sonra dr izin verirse denemelere başlayacaktım vs. herşey nasip kısmet. eşim burada ben mardin de nasıl çocuk yaparız hiç bilmiyorum. hayırlısı rabbim inş. onu da bir yoluna koyar. bize de sürpriz oldu. beklemiyorduk. kızlar uzun bir süre orada yerleşip düzene girene kadar sanırım sizlerle yazışamam malesef. ne olur dualarınızdan beni eksik etmeyin. buradan hep demiştiniz rabbim bir kapıyı açmadan diğerini apatmaz diye ve aynen öyle oldu 5 kişi alınıyordu biri de ben oldum. nasipte varsa oluyormuş demek.

Canım hayırlı olsun. Bir kapı kapanıyor birisi açılıyor. Hakkında hayırlısı olur inşallah, şu doktor kontrolünde güzel geçer inşallah da herşey yavaş yavaş düzenine girer. Sen yeterki moralli ve huzurlu ol. Dualarımız seninle.

canımmm hatırladınmı beni bayadır haberleşemiyoruz biraz sıkıntılarım var çok giremiyorum. hamilesin demek çok sevindim inan ki kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah...

saol cnm. tesekkur ederim..tabiki hatirliyorum seni. umarim sen de sorunsuz bitirisin gebeligini.

ben varım canım ama dünden beri çok tedirginim hareketleri normal değil gibi yok gibi de arada hafif var gibi de paranoyak oldum iyice neyapmalıyım bilmiyorum buralara gelmişken kaybetme korkusu çok zor :KK43:((

canım aile hekimine git de kalp atışlarını duy bebişinin kendini strese sokma

sağol eminecim kimi duysam erkek :) ben kendiminkini kız seninkini erkek hissediyordum. şu hislerimi kontrol ettirmmem lazım :)))

benim de kızım olacak eminecim

selvi:nerde kontrol ettiriliyoki ben de bi gitsem:))saglikli olsunlar da bunca zaman bekledik bizlerbicin cinsiyet hic onemli degil.bunu.herkes soyler ama kimse bizim.gibi icten soylemez sanirim:)biz zor bulduk bunlari cunku.

selma:cnm saglik ocagina veya usg olan bir tip merkezine gitsen rahatlarsin.bn de bugun dr uma gittim kalbini.dinledim rahatladim.ama bir usg bana bir hafta anca yetiyo.sonra yine strese giriyirum.

asli:benim yazimdan sonra kizlar da cogaldi:)baya kizimiz da varmis yaaa:))
kivi isini.ne yaptin.ben devam ediyorum.haftaya bir daha baktircam uc hAftadan fazla yemis olcam bakalim yorum yapabilecekmiyim.haberdar ederim seni.

Arkadaşlar kontrolden geldik miniklerimin kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda raporluyum Allah izin verirse gitmicem işe artık Allah herkesin yavrusunu korusun isteyenlereede tez zamanda nasip etsin inşallah

Kizlar saat sabahim 6 bucugu ve ben 5den beri ayaktayim.5e ksdarda toplasan 2 saat uyumamisimdir.evde yatmadigim oda ve yatak kalmadi.gozumden nadil uyku akiyor sma yok.ya burnum tikanir, ya genzim.ya da prensesim bir yere toplanir.bu gece de heyecandan uyuyamam ya gunduz uyurum insallah.

Saat 5de sabah yani son ignemi vurdum.toplamda 24 kutu ihne yazdirmidim.1 tane kalfi.yami 239 tane bunlardan 2 tanesi icine kangirdigi icin ziyan olduydu toplam 237tane igne olmusum.

Cnm. Hayırlı doğumlar olsun inşallah ay ne güzel sağlıkla kucağına alırsın bizde o günleri görelim inşallah Cnm inşirak süresini bol bol oku kolay doğum için bizde oluruz senin için hatta şuan kayınvalidem senin adına okudu bile 😀

ikili testte bir sıkıntı cıkmadı çok şükür. Cinsiyet kız olabilir demişti ama bu kontrolde kesin belli olacak nasipse. İnsan rahat olamıyor biliyorum ama sende kendini yormadan yokmus gibi hiç düşünmeden yaşamına devam etmeye calış. Ben tek careyi oyle buldum. Hala daha korkuyorum hayal bile kurmuyorum hayırlısı diyip dua ediyorum. ilk dört ay için dualar var. Yazayım sana da. 70 Enbiya suresi. Yusuf ve Lokman sureleri okuyabildiğin kadar okursun canım. Ayrıca 70000 Subhanallahi ve bihamdihi cekebilirsen. :) Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Selingg nbr hatırladın mı beni hamileymişsin canım çok mutlu oldum Rabbim tamamını erdirsin eski topikteki arkadaşların hiç biri yok koptuk gittik valla sizleri özledim Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi

canım aile hekimine git de kalp atışlarını duy bebişinin kendini strese sokma

selvi:nerde kontrol ettiriliyoki ben de bi gitsem:))saglikli olsunlar da bunca zaman bekledik bizlerbicin cinsiyet hic onemli degil.bunu.herkes soyler ama kimse bizim.gibi icten soylemez sanirim:)biz zor bulduk bunlari cunku.

selma:cnm saglik ocagina veya usg olan bir tip merkezine gitsen rahatlarsin.bn de bugun dr uma gittim kalbini.dinledim rahatladim.ama bir usg bana bir hafta anca yetiyo.sonra yine strese giriyirum.

kivi isini.ne yaptin.ben devam ediyorum.haftaya bir daha baktircam uc hAftadan fazla yemis olcam bakalim yorum yapabilecekmiyim.haberdar ederim seni.

bizim burası çok büyük biyer olmadığı için çok alternetif yok tıp merkezinde şuan kadın doğumcu yok az önce devlet hastanesini aradım randevu için onun da sıra dolmuş en kötü yarın sağlık ocağına aile hekimine gidicem onda da el dopleri var hiç yoktan iyidir

Selingg nbr hatırladın mı beni hamileymişsin canım çok mutlu oldum Rabbim tamamını erdirsin eski topikteki arkadaşların hiç biri yok koptuk gittik valla sizleri özledim Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi

sağol canım hatırladım tabi. Hamileliklerimize devam etmeye çalısıyoruz, bu sefer kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.

evet canım hayırlısıyla doğacak kızlarımız inşallah..
ben de günde 1 tane kivi yiyorum ben de cuma gideceğim doktora 2 hafta yemiş olacağım bakalım sonucları karsılastırırız iyi haberlerle inşallah.

X