- 13 Ocak 2013
- 480
- 3
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.201
Arkadaşlar maalesef kanamam başladı bu sabah itibariyle yatıyorum artık nolur dua edin bişey olmasın bebişlerime
canim.dualar persembe gunu saat 12-15 arasi soyleniyo.lustede de yaxiyo zaten
evet emine çok kafama takıyorum bu kadar erken öğrenmek daha stresli oluyor çünkü daha ortada çok bişey yok sadece kan ile takip ediliyor ultrasonda oluştığu yer belirmeye başlamış dedi doktor artık gülmeye hasret kaldık inşallah bu sefer güzel gider insan çok mutlu oluyor sorun çıkmayınca..göğüs ağrım çok erken başladı ve şiddetliydi bu hafta azalınca şaşırdım.belki BATA 2 3 gün var sonra artacaktır belirtiler.bide krem rengi akıntı var acaba buda normalmi..?kusura bakma çok soru sordum bu arada doktor şimödililik 1 kutu iğne yazdı herşeyden emin olalım heyet raporu çıkaracağım dedi.bu arada doktora sormayı unuttum süt içmelimiyim sence hani mhtrf de sorun var siz az içiyorsunuz ya kararsız kaldım.
cnm. adete 3 gunum kaldim tum testlerim pozitifff. hamileyim) haber vereyim dedim.
hayırlı olsun canım
tesekur ederim
eger yoksa allah size de nasip etsin.
gebeyseniz de hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.
ben de 2 dusuk yaptimm testlerde sorun cikmadi. bu ucuncu. umarim allah bgislar.
cnm. adete 3 gunum kaldim tum testlerim pozitifff. hamileyim) haber vereyim dedim.
Arkadaşlar maalesef kanamam başladı bu sabah itibariyle yatıyorum artık nolur dua edin bişey olmasın bebişlerime
canım harika bir haber bu çok sevindim yaaa demek beraber devam edicez benimde bugün yarın bat günüm hatta bugün doktora gittim şuan MAŞALLAH herşey iuyi gidiyor ama bizim gibilerde stres bitmiyor pek..daha kese falan görünmedi tabii çok erken bide doktorum vajinal ultrason bakmıyor.karındanda geç görünür.bende bu sefer istemiyorum bi aksilik olmassa alttan muhayene.sen geç kalma sakın hemen iğneye başlıyorsun.beraber ilerleyeceğiz inşallah mayıs annesi oluruz inşallah:)))))kan tahlilide yaptırdın dimi bu arada???
canım seni ateş ölçme topiğinden hatırlıyorum çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu.
bu arada ben de duamızdan 300 tane okudum hepinze tek tek dua ettim Allah kabul etsin.