Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Arkadaşlar maalesef kanamam başladı bu sabah itibariyle yatıyorum artık nolur dua edin bişey olmasın bebişlerime

canım çok geçmiş olsun içini ferah tut yat dinlen bol bol allahın izniyle bebişlerini bişey olmayacak dualarınıda esirgeme bol bol karnına elini koy ve oku canım bizde okuruz sana rabbim hepimiz için hayırlı olanı versin inşallah.

canim.dualar persembe gunu saat 12-15 arasi soyleniyo.lustede de yaxiyo zaten

cnm saol, bende daha bugün farkettim yazın topikten uzak kalınca yeni dualama sistemini pek anlayamamıştım bugün adaletin listesini gördüm saat vermiş yrn toplanacakmış benim yrn toplantım var okulda o saatte evde olamayabilirim dualama sırasıda bende sanırım herkes yazsada ben akşam eve gelince dua toplamayı yapsam olur mu ki acaba? akşam müsait olurum akşam namazından sonra yaparım dualamayı ben adaletede bir sorayım.

yarın doktora gitcem.ne olur neolmaz diye okuduğum dua sayısını söylim dedim.
470tane okudum.Allahım kabul etsin.

cnm. adete 3 gunum kaldim tum testlerim pozitifff. hamileyim ) haber vereyim dedim.

hayırlı olsun canım

tesekur ederim
eger yoksa allah size de nasip etsin.
gebeyseniz de hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.
ben de 2 dusuk yaptimm testlerde sorun cikmadi. bu ucuncu. umarim allah bgislar.

tesekur ederim
eger yoksa allah size de nasip etsin.
gebeyseniz de hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.
ben de 2 dusuk yaptimm testlerde sorun cikmadi. bu ucuncu. umarim allah bgislar.

amiinnnn kuzummm
ben ilk bebeğimi 2 aylıkken karnımda pıhtılaşma yüzünden kaybettim suan da bir oğlum var şükür .allah seninde saga sağlım doğurmanı sağlıkla nasip etsiin inşallah

kızlar ben şimdi okula gidiyorum öğlende toplantı var duayı ben yapabilirim ama akşam yapabilirim okuyanlar yazsın ben akşam toplar dualamayı yaparım allah izin verirse ama illaki o saatte yapılması gerekiyorsa rica etsem başka biri yapsa bende haftaya yaparım olmazsa ama akşam olur deniyorsa akşam musatim yaparım.

o saatlerde evde olamayacağım için bende duamı yazayım bende 400 tane okudum rabbim kabul eylesin inşallah.

Arkadaşlar maalesef kanamam başladı bu sabah itibariyle yatıyorum artık nolur dua edin bişey olmasın bebişlerime

Neşecim canım Allah yardımcın olsun, geçmiş olsun.. Kötü şeyler getirme aklına, bol bol dua et ve dinlen.. inşallah bişi olmayacak bebişlerine.. Rabbim sağlıkla geçirtsin hamilelikleri ve sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Amin...

cnm. adete 3 gunum kaldim tum testlerim pozitifff. hamileyim ) haber vereyim dedim.

Oh maşallah.. Hayırlı olsun inşallah. Gözün aydın.. Sağlıkla devamı gelsin...

Canım bugünlerde işyerinde müthiş yoğunum.. O yüzden çoğu zaman vakit bulup giremiyorum topice. O saatlerdede unutmuş yada giremiyor olabilirim diye şimdiden yazayım istedim dua sayımı...

Ben 650 tane okudum, eklermisin canım..

Allah kabul eylesin inşallah. Hayırlı güzel hamilelikler nasip etsin hepimize.. Sağlıkla ve huzurla...

gunaydın kızlar nasılsınız?
dun dr kontrolum vardı hersey yolunda cok sukur 2100 gramı gecmıs paşam maşallah .dr ıyı gdyoruz dedi suyum ıyı durumdaymıs daha once azalma rıskı vardı bol bol su ıcmeye devam dedi.dinlenecez işte 4 -5 haftamız kaldı allahın izniyle.ayy inanamıyorum saka gibi valla.bol bol dua ediyorum hepımız ıcın rabbım gonlumuze gore versın cektıgımız sıkıntıları acıları görür inşaalh.
bu arada izine cıktım devlet hastanesinden rapor aldım cok kısa bir işlem kadın doğum bolumune gttım calısamaz raporu almak ıstıyorum dedım hmn verdıler onaylattım iş yerine götürdüm gerisini iş yerı halledıyomus görcez bakalım.bu konuda yeni bir sey öğrenen olursa yazsın lütfen:)

bu arada duadan 250 adet okudum rabbim kabul olan dualardan eylesin inşaah:)

cok konuştum bu sabah :))

canım harika bir haber bu çok sevindim yaaa demek beraber devam edicez benimde bugün yarın bat günüm hatta bugün doktora gittim şuan MAŞALLAH herşey iuyi gidiyor ama bizim gibilerde stres bitmiyor pek..daha kese falan görünmedi tabii çok erken bide doktorum vajinal ultrason bakmıyor.karındanda geç görünür.bende bu sefer istemiyorum bi aksilik olmassa alttan muhayene.sen geç kalma sakın hemen iğneye başlıyorsun.beraber ilerleyeceğiz inşallah mayıs annesi oluruz inşallah:)))))kan tahlilide yaptırdın dimi bu arada???

canım seni ateş ölçme topiğinden hatırlıyorum çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu.

bu arada ben de duamızdan 300 tane okudum hepinze tek tek dua ettim Allah kabul etsin.

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun iyi Dilek ve dualarınız için çok şükür kanamam azaldı inşallah atlatmışımdır Tuğçecim bu arada duamızdan 300 tane okudum Allah kabul etsin

pihticanlar ben de 199 adet okudum duamizdan.Rabbim kabul etsin ve herkese saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiza alip büyütmeyi nasib etsin.amin.herkesin dogmus ve dogacak olacak evladini saglikla bagislasin.amin.Nese arkadasimizin da yardimcisi olsun bebeklerini onlara bagislasin.amin.tez zaman da herkes saglikla hamile kalsin.amin.

Selam kizlar
Benimde pihtilasma sorunum ve 3kaybim var
Bu ay tekrar hamile kalmak icin tedaviya basladim,ama vok korkuyorum
En son dusukte innohep 0.7 kullandim ama faydsi olmadi.
Simdi hemotoji dr um claxane 0.6 kullamami soyledi siz neler kullaniyorsunuz,
Düsugu olup bebegine kavusanlar bize umut olun,Rabbim hrseyin hayirlisini verin

saol cnmmm. dr.la gorustum. kalp atisini gormeden ilac igne vs. yok. onu da duruma gore bakariz dedi. 6. haftada gel dedi. benim de adete 2 gun kaldi bakalim.

canım seni ateş ölçme topiğinden hatırlıyorum çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu.

bu arada ben de duamızdan 300 tane okudum hepinze tek tek dua ettim Allah kabul etsin.

evet cnm. tesekkur edrim. her sabah sizin tablolariniza yorum yapiyrdum. senin de gebeligin hayirli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…